Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είτε με τις κυνηγετικές οργανώσεις, είτε με τα περιοδικά, είτε σαν φόρουμ, είτε προσωπικά μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (αν έχει)ν α δώσουμε το ερέθισμα να αναφέρεται συχνά-πυκνά στο κυνήγι ή να κάνει κάποια θέματα σχετικά μ΄ αυτό κ.τ.λ. ή τέλος πάντων οποιαδήποτε ιδέα έχετε να την παραθέσετε. :) Νομίζω είναι μεγάλο ατού να έχουμε έναν κυνηγό σε μια εκπομπή με τόση μεγάλη θεαματικότητα...
σίγουρα η επαφή με κάποιον άνθρωπο των ΜΜΕ μόνο καλό είναι ;)

Τώρα που το θυμήθηκα κάποιο πρωινό αυτής της εβδομάδας ενώ ετοιμαζόμουν είχα στην TV την εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝ1 και είχε θέμα την υπερχείλιση των νερών του Έβρου. Σε κάποια φάση ο συνεργάτης του Παπαδάκη, ο Ντίνος Σιωμόπουλος έδειξε ενδιαφέρον για τις καλύβες στο Δέλτα. Ο Παπαδάκης τον ρώτησε από που γνωρίζει για τις καλύβες, και του απάντησε ότι πηγαίνει εκεί για κυνήγι. Από το πρόχειρο ψάξιμο στο internnet βρήκα αυτό: http://www.entertv.gr/article/35821...nergatis-toy-giorgoy-papadaki-pige-gia-kynigi .
Μήπως πρέπει να έχουμε από κοντά αυτό το παλικάρι μπας και μπορέσει να βρει ευκαιρίες ώστε να προβάλει το κυνήγι; Νομίζω πως είναι καλή ευκαιρία επιτέλους να ακουστεί και η δική μας φωνή...

Καλησπέρα Χρήστο.
.......και έλεγα γιατί ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μου ήταν συμπαθής.

Του στείλαμε προσωπικό μήνυμα στο facebook και τον ενημερώσαμε για το φόρουμ;)
Απάντησε σχεδόν αμέσως , θα μας επισκεφτεί σύντομα.

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα Χρήστο.
.......και έλεγα γιατί ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μου ήταν συμπαθής.

Του στείλαμε προσωπικό μήνυμα στο facebook και τον ενημερώσαμε για το φόρουμ;)
Απάντησε σχεδόν αμέσως , θα μας επισκεφτεί σύντομα.

Χαίρομαι πολύ που έδωσα την ιδέα. Με το καλό να μας έρθει! .bravo.

Καλησπέρα καρντάσια!

Την καλησπέρα μου σε όλους.
Μόλις γύρισα σπίτι από την δουλειά και απολαμβάνω το καφεδάκι μου..cofee.
Καλό υπόλοιπο Παρασκευής και καλό Σ/Κ να έχουμε.:)

Καλησπέρα παιδιά! Μπράβο Χρήστο για την ιδέα, μπράβο Διονύση και στους υπόλοιπους ιδιοκτήτες για την άμεση ανταπόκριση.

Καλημέρα λεβέντες..
Εξω έχει φοβερή μέρα , οποιοι δεν δουλεύουν να βγουν βόλτα .
Αμα περισσεύει και κανα ψιλό αγοράστε κάτι.:)

Καλημερίζω τη παρέα χτυπημένος απο την κωλοίωση που οπο χθες το βραδυ με ταλαιπωρεί με ρίγοι ,πονόκοιλο και .....ξεράσματα και έριξε .
Σήμερα αισθάνομαι πολύ καλύτερα αλλα η εξόρμηση που περίμενα όλη τη βδομάδα χάθηκε ..kkk.

Status
Not open for further replies.
Back