περιπου 16:20 με 16:30 θα ειμαι εκει
Εγώ κατά τις 17.00' ... δεν προλαβαίνω νωρίτερα. Ελπίζω μόνο να μη μιας πιάσει γκαντεμιά κι αρχίσει να βρέχει ....περιπου 16:20 με 16:30 θα ειμαι εκει
Γεια σου ρε Τολη..Καλη ημερα να εχουμε!
Ηρθε η τεταρτιτσα, παει η βδομαδιτσα που μου λεγανε μικρό, να παιρνω θάρρος για το σχολειοοοο
αργυρη και παλι καλη θητεια αλλα τωρα ο καιρος περναει σαν αεραςΚαλημερα σας ...παρεδωσα τον υιο στην μαμα πατριδα και επιστροφη στη βαση !!!
( η γυναικα τα εχει δει ολα ....)
Αργυρη εμεις πηγαμε οι δυο διδυμοι μαζι και ο τριτος γιος το επομενο ετοςΚαλημερα σας ...παρεδωσα τον υιο στην μαμα πατριδα και επιστροφη στη βαση !!!
Εφαγες τίποτα;ha haaaρεπό σήμερα και καθάρισα 2 καραμπίνες ανηψιού και φίλου
τα χέρια μου λες και βγήκα από συνεργείο
παρήγγειλα σουβλάκια δεν μ έπιασε η φακήΕφαγες τίποτα;ha haaa
Είσαι πρώτοςπαρήγγειλα σουβλάκια δεν μ έπιασε η φακή
Τι μπαμ μπαμ; μπήκανε πουλια;;;ha haaa. Θα τελειωσει μπαμ μπαμ
Καλη θητεια στο γιο σου φιλεΚαλημερα σας ...παρεδωσα τον υιο στην μαμα πατριδα και επιστροφη στη βαση !!!
Τι μπαμ μπαμ; μπήκανε πουλια;;;ha haaa
καλή θητεία να έχει ΑργύρηΚαλημερα σας ...παρεδωσα τον υιο στην μαμα πατριδα και επιστροφη στη βαση !!!
Μακη διανυκτερευει το συνεργειο σημερα ....?ρεπό σήμερα και καθάρισα 2 καραμπίνες ανηψιού και φίλου
τα χέρια μου λες και βγήκα από συνεργείο
Ετσι οπως τα λες ..καλή θητεία να έχει Αργύρη
πάντα οι μανάδες το παίρνουν βαριά
2 γιούς έχω πάει στην Τρίπολη.....και τις 2 φορές λοιπόν είπα της κυράς πάμε να φάμε στο Λεβίδι που έχει μια καταπληκτική ταβέρνα;;;;; προχώρα δεν έχω όρεξη και κορόμηλο το δάκρυ
έλα εσύ και τι σε νοιάζειΜακη διανυκτερευει το συνεργειο σημερα ....?