Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλη ημερα να εχουμε!
Ηρθε η τεταρτιτσα, παει η βδομαδιτσα που μου λεγανε μικρό, να παιρνω θάρρος για το σχολειοοοο :)
Γεια σου ρε Τολη..
Διαβασε σημερα τα κυν.νεα για τις αρκουδες στην ιεροπηγη Καστοριας..Ειναι αυτα που λέγαμε τις προαλλες...asking.
Χαιρετω κ τους υπολοιπους φιλους:)

Καλημερα σας ...παρεδωσα τον υιο στην μαμα πατριδα και επιστροφη στη βαση !!!
( η γυναικα τα εχει δει ολα ....) :oops:
Αργυρη εμεις πηγαμε οι δυο διδυμοι μαζι και ο τριτος γιος το επομενο ετος
Την μερα που πηγαμε εμεις ο τριτος ελειπε στο μαροκκο σε παγκοσμιους αγωνες ανωμαλου δρομου
Επιστρεφοντας στο σπιτι η μανα μαγειρεψε και ασυναισθητα εφτιαξε μια μεγαλη κουπα σαλατα οπως καθε μερα
Οπως την περνει στο τραπεζι την πιανει ο πατερας και την ριχνει με δυναμη
Του χε ερθει αποτομο που ξαφνικα το σπιτι εμοιαζε αδειο
Το την εφτιαξες τοση σαλατα ειμαστε εγω εσυ και η μικρη της λεει
Ειναι φυσιολογικες αντιδρασεις αυτες απ τους γονεις οταν φευγουν για στρατο τα αγορια η τα κοριτσια για σπουδες
Καλεισε να δεκτεις πολλες αλλαγες που μεχρι εκεινη την ωρα ισως δεν συνηδειτοπειισες
Οποταν πιστωσε την κυρα εαν στεναχωρηθηκε συντομα ια ειναι παλι οκ

Σήμερα παρέλαβα το δώρο από την κλήρωση ένα ωραίο σετακι καθαρισμού με μεγάλο λάδι την σπαστη βεργα και τα τρία βουρτσακια ευχαριστώ το φόρουμ και το Κύριο Πεππα

Και παρόλο που ήρθε μέχρι την Κω δεν πλήρωσα ούτε τα μεταφορικά

Καλημερα σας ...παρεδωσα τον υιο στην μαμα πατριδα και επιστροφη στη βαση !!!
( η γυναικα τα εχει δει ολα ....) :oops:
καλή θητεία να έχει Αργύρη
πάντα οι μανάδες το παίρνουν βαριά :oops:
2 γιούς έχω πάει στην Τρίπολη.....και τις 2 φορές λοιπόν είπα της κυράς πάμε να φάμε στο Λεβίδι που έχει μια καταπληκτική ταβέρνα;;;;; προχώρα δεν έχω όρεξη και κορόμηλο το δάκρυ :(

καλή θητεία να έχει Αργύρη
πάντα οι μανάδες το παίρνουν βαριά :oops:
2 γιούς έχω πάει στην Τρίπολη.....και τις 2 φορές λοιπόν είπα της κυράς πάμε να φάμε στο Λεβίδι που έχει μια καταπληκτική ταβέρνα;;;;; προχώρα δεν έχω όρεξη και κορόμηλο το δάκρυ :(
Ετσι οπως τα λες ..

Status
Not open for further replies.
Back