Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες..
Όσο και αν προσπαθούν να μας εξαφανίσουν, εμείς θα έχουμε πάντα το κεφάλι ψηλά...
DSCN1265.2_zpsf6v8glxo.jpg

καλημέρα! Χρονια Πολλα σε ολους! Χρονια πολλα στους εορταζοντες με υγεια! παρολο που είμαι τρομερα απαισιοδοξος για το μελλον αυτου του κρατους,η ιστορια εχει δειξει ότι οι Ελληνες μπορουν να ξεπερασουν δυσκολες καταστασεις αν μεινουν ενωμενοι,πιστοι στο Θεο,στις αξιες τους και στις παραδοσεις τους! ζητω η Ελλας,τιμη και δοξα στα παλικαρια του 1821!

Καλημερα και χρονια πολλα !!!
Χρονια πολλα στους εορταζοντες,εγω εχω δυο πατερα και γιο..:)
Μεγαλη μερα η σημερινη " ΣΗΜΕΡΟΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΗΜΩΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ " λεει ο ψαλμωδος ,δηλαδη αν δεν υπηρχε ΑΥΤΗ να φερει στον κοσμο τον σωτηρα ειμασταν καταδικασμενοι !!!
Καλο δυημερο...:)

Καλημερα και χρονια πολλα !!!
Χρονια πολλα στους εορταζοντες,εγω εχω δυο πατερα και γιο..:)
Μεγαλη μερα η σημερινη " ΣΗΜΕΡΟΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΗΜΩΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ " λεει ο ψαλμωδος ,δηλαδη αν δεν υπηρχε ΑΥΤΗ να φερει στον κοσμο τον σωτηρα ειμασταν καταδικασμενοι !!!
Καλο δυημερο...:)
Χρόνια τους πολλά και να τους χαίρεσαι πάντα Αργύρη!!!!

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.αργυρη να τους χαιρεσε ρε φιλε και παντα να ειστε καλα ολοι σας.καθυστερημενο ξυπνημα σημερα γιατι βγηκε η κουραση της εβδομαδας.σε λιγο δουλεια μεχρι 7 περιπου και αυριο καφεδακι και χαβαλε στο σκοπευτηριο

Καλημέρα μάγκες μου και χρόνια πολλα σε ολους τους Έλληνες.
Όταν καποιον δεν τον ξερεις προσπαθεις να βγαλεις ενα συμπέρασμα απο το παρελθον του.
Οι νεες γενιές σε ολο τον κοσμο , οταν ακουν διάφορα γλοιώδη ανθρωπάκια να μας κανουν συστάσεις και να μας κουνούν το δακτυλο , το πρωτο πράγμα που κάνουν είναι να ψάξουν να δουν την ιστορια μας για να καταλάβουν με ποιον εχουν να κάνουν.
Εκει βλέπουν οτι τα περισσότερα τα οφείλουν σε μια χούφτα ανθρωπους .
Θα την βρούμε την ακρη λοιπόν ,οπως την βρίσκουμε εδώ και εκατοντάδες χρόνια :)

Να περάσετε όμορφα και με ρέγουλα η σκορδαλιά .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back