Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεια σου ξενιτεμένε φίλε.
Στο νησι σου εγιναν πολλές ζημιές απο τις δυνατες βροχές.

free upload
Ή φωτο είναι από το χωριό μου, κάθε τέσσερα χρόνια αυτά έχουμε θα κάνει ξηρασία για δύο χρόνια και μετά θα ξεκωλονεται στη βροχή, φταίνε τα διποδα που έχουν ανεξελενγκτα τα κοπάδια και έχουν γλυψει τα βουνά και δεν υπάρχει τίποτα να κρατήσει το νερό.

Ή φωτο είναι από το χωριό μου, κάθε τέσσερα χρόνια αυτά έχουμε θα κάνει ξηρασία για δύο χρόνια και μετά θα ξεκωλονεται στη βροχή, φταίνε τα διποδα που έχουν ανεξελενγκτα τα κοπάδια και έχουν γλυψει τα βουνά και δεν υπάρχει τίποτα να κρατήσει το νερό.
Τα ίδια σε όλη τη χώρα .Οτι κουβέντα και να πιάσουμε τον ίδιο παρονομηστή έχει.
Χώρα κωλοχανείο.Ομως δεν φταίνε μόνοι οι 300 που μας βολευει να λέμε.
Δεν αλλάζει τίποτα.

Τα ίδια σε όλη τη χώρα .Οτι κουβέντα και να πιάσουμε τον ίδιο παρονομηστή έχει.
Χώρα κωλοχανείο.Ομως δεν φταίνε μόνοι οι 300 που μας βολευει να λέμε.
Δεν αλλάζει τίποτα.
Αστα φίλε χρόνια τους υποφέρει και η χώρα και ο λαός όλους αυτούς τούς κηφινες. Το κακό είναι ότι όλοι αυτοί είναι το ίδιο πράγμα είτε αριστεροι,είτε δεξιοι, είτε κεντροοι λέγονται,πουλάνε παραμύθι δεν υπάρχει όμως αυτή τη στιγμή κάποιος πατριωτης δυστηχως.
Και εδώ που είμαι τώρα μην νομίζεις ότι είναι καλύτερα ακρίβεια, φόροι και παλιοζωη του γάιδαρου.

Αυτό είναι στο πάρκινγκ του MOTEL που δουλεύω, καταραμενη φτώχεια και γω δεν έχω να πάρω ένα Perazzi mx 2000 η τουλάχιστον ένα 692 black edition.

gifs upload

Maserati πόσα χιλιάρικα έχει αυτό το πράγμα? Το οδηγεί ένας πιτσιρικάς μαυρακος πρέπει να χει πουλήσει πολυ βρωμαλευρο .sarcastic. γιατί για πλουσιοπαιδο δεν τον κόβω με τίποτα.

καλησπέρα σας ωραίοι μου μοιραίοι μου τρελλοί μου μοναδικοί μου ατελειώτοι μου υπέροχοι μου μ.......εντάξει φθάνει πάλι για σήμερα τα υπόλοιπα με την αυριανή καλησπέρα .sarcastic.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back