ΖΗΛΕΥΩ...!!!Καλημερα απο το καλοκαιρινο σκοπευτηριο. Ριξαμε τις πουλες μας, καφε ηπιαμε, και φυσικα οι συζητησεις περιφερονται γυρω απο τα οπλα και τα φυσιγγια
Εχω να πιασω οπλο και να ριξω απο το τελος της περιοδου....
ΖΗΛΕΥΩ...!!!Καλημερα απο το καλοκαιρινο σκοπευτηριο. Ριξαμε τις πουλες μας, καφε ηπιαμε, και φυσικα οι συζητησεις περιφερονται γυρω απο τα οπλα και τα φυσιγγια
Γρηγορα ευχομαι ..ΖΗΛΕΥΩ...!!!
Εχω να πιασω οπλο και να ριξω απο το τελος της περιοδου....
Ναι εσυ μεσα στο κεφαλι της εβλεπεςΜου φαίνεται πολύ έξυπνη κοπέλα...
http://www.sport24.gr/Sports/OtherS...ei-to-apolyto-koritsi-gia-kloyvi.4606081.html
Καλησπέρα μάγκες μου!!!!!!
Πράγματι η μέρα σήμερα ήταν καταπληκτική και δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Το κοντέρ έγραψε μόνο 150 χλμ αλλά ο καφές δίπλα στο κανάλι ήταν όλα τα λεφτά
Καλοχωνευτα....Καλησπερίζω την παιδική χαρά..buy.
Εγώ σήμερα δυστυχώς δεν βγήκα απο το σπίτι λόγω κάποιας ανάγκης.Ομως δεν έχασα την ευκαιρία να μαγειρέψω τα παπάκια .Τα έκανα κοκκινιστά με σάλτσα πορτοκάλι και συνοδεύτηκαν με πιλάφι..Οι δυο νεαροί ούτε που δοκίμασαν .Οπότε έπαιξα σε μεγάλο ...ταμπλό. .eat.
Και εγω αραξα εντοςΚαλησπερίζω την παιδική χαρά..buy.
Εγώ σήμερα δυστυχώς δεν βγήκα απο το σπίτι λόγω κάποιας ανάγκης.Ομως δεν έχασα την ευκαιρία να μαγειρέψω τα παπάκια .Τα έκανα κοκκινιστά με σάλτσα πορτοκάλι και συνοδεύτηκαν με πιλάφι..Οι δυο νεαροί ούτε που δοκίμασαν .Οπότε έπαιξα σε μεγάλο ...ταμπλό. .eat.