Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα απο το καλοκαιρινο σκοπευτηριο. Ριξαμε τις πουλες μας, καφε ηπιαμε, και φυσικα οι συζητησεις περιφερονται γυρω απο τα οπλα και τα φυσιγγια
ΖΗΛΕΥΩ...!!!
Εχω να πιασω οπλο και να ριξω απο το τελος της περιοδου.....hair.

Καλησπέρα στη παρέα. Ημέρα των αντρών η σημερινή, το πρωί σκοπευτήριο και από κοντά ο πιτσιρίκος, τώρα φάγαμε μακαρόνια με κιμά χορηγία της συζύγου και μετά αναχώρηση ολοι μαζί με τον παππού του για το γήπεδο στον αγώνα με τον ιστορικό Ηρακλή. Η καλύτερη του σήμερα.

Καλησπέρα μάγκες μου!!!!!!
Πράγματι η μέρα σήμερα ήταν καταπληκτική και δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Το κοντέρ έγραψε μόνο 150 χλμ αλλά ο καφές δίπλα στο κανάλι ήταν όλα τα λεφτά :)

3OZolHE.jpg

Καλησπέρα μάγκες μου!!!!!!
Πράγματι η μέρα σήμερα ήταν καταπληκτική και δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Το κοντέρ έγραψε μόνο 150 χλμ αλλά ο καφές δίπλα στο κανάλι ήταν όλα τα λεφτά :)

3OZolHE.jpg

Εγω δεν βλέπω καφέ ,αλλά ενα σκέτο άσπρο στρογγυλό κάγκελο..buy.

Καλησπερίζω την παιδική χαρά..buy.
Εγώ σήμερα δυστυχώς δεν βγήκα απο το σπίτι λόγω κάποιας ανάγκης.Ομως δεν έχασα την ευκαιρία να μαγειρέψω τα παπάκια .Τα έκανα κοκκινιστά με σάλτσα πορτοκάλι και συνοδεύτηκαν με πιλάφι..Οι δυο νεαροί ούτε που δοκίμασαν .Οπότε έπαιξα σε μεγάλο ...ταμπλό. .eat.

20170402_115755.jpg

Εγώ σήμερα δυστυχώς δεν βγήκα απο το σπίτι λόγω κάποιας ανάγκης.Ομως δεν έχασα την ευκαιρία να μαγειρέψω τα παπάκια .Τα έκανα κοκκινιστά με σάλτσα πορτοκάλι και συνοδεύτηκαν με πιλάφι..Οι δυο νεαροί ούτε που δοκίμασαν .Οπότε έπαιξα σε μεγάλο ...ταμπλό. .eat.

20170402_115755.jpg
Καλοχωνευτα....:)

20170402_115755.jpg
Και εγω αραξα εντος
λογω καψουρας με την τσιμεντουπολη δεν μπορω να την αποχωριστω .sarcastic..sarcastic..buy buy..buy buy.
Ετσι απολαυσα την γιδα γιουβετσι και ηταν λουκουμι .eat..eat.
screenshot tool
Καλησπερα Αρχοντες ;)

Status
Not open for further replies.
Back