Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα. Δε ζηταω πολλα, να μη βρεξει 3-4 μερες, ωστε να κοψω τα χορτα στο χωραφι και να το οργωσω. .asking.
Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους! Χαρα Θεου εδω..Καλο καιρο θα κανει μην φοβασαι! Εγω περιφρασω με πλεγματα 500 ελιες που αγορασα περυσι,γιατι βαζουν προβατα μεσα και δεν βγαζω ακρη..περιφραξη λοιπον και τελος..

Καλημερα. Δε ζηταω πολλα, να μη βρεξει 3-4 μερες, ωστε να κοψω τα χορτα στο χωραφι και να το οργωσω. .asking.
Δεν θα βρέξει ... γιατί θέλω να πάω σκοπευτήριο σήμερα και την Τετάρτη ... και το Σάββατο να ψεκάσω τα χόρτα στις ελιές γιατί αρχίζουν και θεριεύουν ... !!!
.sarcastic. .sarcastic. .pray to God. .my man.

καλή δύναμη....άντε άργησες φέτος;;;;; :)
Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους! Χαρα Θεου εδω..Καλο καιρο θα κανει μην φοβασαι! Εγω περιφρασω με πλεγματα 500 ελιες που αγορασα περυσι,γιατι βαζουν προβατα μεσα και δεν βγαζω ακρη..περιφραξη λοιπον και τελος..
καλή δύναμη και σε σένα Γιάννη :)
.....και κοιμάσαι ήσυχος ;)

Eχε ξεσκιστει να βρεχει Μακη. Προσπαθω να βρω ενα ΣΚ να οργωσω για να φυτεψω, και λες και το κανει επιτηδες ενα μηνα τωρα.

Στελιο, ευχαριστως θα ερχομουν και σημερα και την Τεταρτη, αλλα εχει κοψιμο με το χορτοκοπτικο, για να τελειωσω. Ψεκασμα ουτε να το βλεπω δε θελω.

Σας ευχαριστω παιδια! Επισης Βικτωρα καλη δυναμη.
Εχουμε βρει το μπελα μας.ενας βοσκος ειναι που ταιζει ολο το μερος.δυστηχως κρατος δεν υπαρχει.τα βγαζει μολις νυχτωσει και τα βαζει μεσα πριν ξημερωσει.εχει αναγκασει τους ανθρωπους,να περιφραξουν τις ελιες με τεραστια κοστη.φετος το λαδι εχει τρομερη τιμη (3-5-3,8€) και περιφραξαν οσοι δεν ειχαν περιφραξει.μαστιγα και πληγη για την Κρητη ειναι τετοιου τυπου( γιατι δεν ειναι ολοι ετσι) βοσκοι..περα απο την ενοχληση και οικονομικη ζημια που κανουν στους αγροτες,η οικολογικη καταστροφη του νησιου ειναι τεραστια και μη αναστρεψιμη κατα την γνωμη μου απο τις κατσικες.μιλαμε για ερημοποιηση του νησιου με γοργους ρυθμους.

Καλησπερα Καλη Εβδομαδα.
Αντε να ρθει το Σκ να ξεκουραστουμε λιγο γιατι το εχω παρει σερι 7 μερες τωρα.....
Ποτε βγαινουμε στην .........συνταξη ειπαμε;;;;;;;;
Δουλευε Φιλιππακο να παρω εγω εστω και λιγο γιατι εσυ θα παρεις ..............................................................................................................................................................................................................................................................
τοσο θα ειναι.crying smile..vert funny..vert funny.

Status
Not open for further replies.
Back