Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα εκανα και την αιτηση για εκδοση αγορας οπλου και περιμενουμε :) μου ειπανε 5 μερες θυμηθηκα τα παιδια απο την κρητη που κανανε 5 ωρες λεω δεν πειραζει τα ιδια ειναι τι 5 ωρες τι 5 μερες.hair.
Jimako καλή επιλογή όπλου να έχεις, εγώ πάντως πήγα σήμερα το πρωί στην αστυνομία για την άδεια αγοράς έκανα τα χαρτιά και μου είπε έλα την Πέμπτη να την πάρεις,μαλλον θα είναι θέμα υπαλλήλου και τι όρεξη θα έχει....

Jimako καλή επιλογή όπλου να έχεις, εγώ πάντως πήγα σήμερα το πρωί στην αστυνομία για την άδεια αγοράς έκανα τα χαρτιά και μου είπε έλα την Πέμπτη να την πάρεις,μαλλον θα είναι θέμα υπαλλήλου και τι όρεξη θα έχει....
Μαλλον ετσι ειναι........Χρηστο

Απορώ γιατί σε εκπλήσσει... Αφού κι εσύ κι εγώ το έχουμε ξαναδεί το έργο... .sarcastic.

Καλησπέρα σας

.
Χρήστο, ξαναπαίρνω τηλέφωνο φέτος, όπως πήρα και πέρυσι , και δεν μπορώ να βγάλω άκρη...
Ο τύπος απο το armania.gr να λέει: ''Πες μου πότε θα έρθεις Αθήνα, θα τα παραγγείλω απο Θεσσαλονίκη και θα στα πουλήσω 6,5€'' και ο παραγωγός στη Θεσσαλονίκη να λέει 7,6€!.hair.

Χρήστο, ξαναπαίρνω τηλέφωνο φέτος, όπως πήρα και πέρυσι , και δεν μπορώ να βγάλω άκρη...
Ο τύπος απο το armania.gr να λέει: ''Πες μου πότε θα έρθεις Αθήνα, θα τα παραγγείλω απο Θεσσαλονίκη και θα στα πουλήσω 6,5€'' και ο παραγωγός στη Θεσσαλονίκη να λέει 7,6€!.hair.
Π@υτανα ελλαδα δεν θα ισιωσεις ποτεεεε

Μάγκες μόλις πήγα και παρήγγειλα την browning maxus σε 71 πόντους ξύλινη και την άλλη εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μου.
καλοριζικη και καλοτουφεκη.περιμενουμε φωτο.ητανε μπονους μαζι με το μωρο?
.yelling.

Θυμάσαι και την δικιά μου περίπτωση με τα club διασποράς... .hair.

Status
Not open for further replies.
Back