Μάγκες μόλις πήγα και παρήγγειλα την browning maxus σε 71 πόντους ξύλινη και την άλλη εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μου.
Με το καλο καλοριζικο το εργαλειο ΧρηστοΜάγκες μόλις πήγα και παρήγγειλα την browning maxus σε 71 πόντους ξύλινη και την άλλη εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μου.
Άντε, με το καλό και καλορίζικη .....Μάγκες μόλις πήγα και παρήγγειλα την browning maxus σε 71 πόντους ξύλινη και την άλλη εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μου.
Με το καλό Χρηστάρα!Μάγκες μόλις πήγα και παρήγγειλα την browning maxus σε 71 πόντους ξύλινη και την άλλη εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μου.
Jimako καλή επιλογή όπλου να έχεις, εγώ πάντως πήγα σήμερα το πρωί στην αστυνομία για την άδεια αγοράς έκανα τα χαρτιά και μου είπε έλα την Πέμπτη να την πάρεις,μαλλον θα είναι θέμα υπαλλήλου και τι όρεξη θα έχει....Σημερα εκανα και την αιτηση για εκδοση αγορας οπλου και περιμενουμε μου ειπανε 5 μερες θυμηθηκα τα παιδια απο την κρητη που κανανε 5 ωρες λεω δεν πειραζει τα ιδια ειναι τι 5 ωρες τι 5 μερες
Όταν με το καλό την πάρεις στα χέρια σου θα πέσουν και οι ευχέςΜάγκες μόλις πήγα και παρήγγειλα την browning maxus σε 71 πόντους ξύλινη και την άλλη εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μου.
Μαλλον ετσι ειναι........ΧρηστοJimako καλή επιλογή όπλου να έχεις, εγώ πάντως πήγα σήμερα το πρωί στην αστυνομία για την άδεια αγοράς έκανα τα χαρτιά και μου είπε έλα την Πέμπτη να την πάρεις,μαλλον θα είναι θέμα υπαλλήλου και τι όρεξη θα έχει....
Χρήστο, ξαναπαίρνω τηλέφωνο φέτος, όπως πήρα και πέρυσι , και δεν μπορώ να βγάλω άκρη...Απορώ γιατί σε εκπλήσσει... Αφού κι εσύ κι εγώ το έχουμε ξαναδεί το έργο...
Καλησπέρα σας
.
Π@υτανα ελλαδα δεν θα ισιωσεις ποτεεεεΧρήστο, ξαναπαίρνω τηλέφωνο φέτος, όπως πήρα και πέρυσι , και δεν μπορώ να βγάλω άκρη...
Ο τύπος απο το armania.gr να λέει: ''Πες μου πότε θα έρθεις Αθήνα, θα τα παραγγείλω απο Θεσσαλονίκη και θα στα πουλήσω 6,5€'' και ο παραγωγός στη Θεσσαλονίκη να λέει 7,6€!
καλοριζικη και καλοτουφεκη.περιμενουμε φωτο.ητανε μπονους μαζι με το μωρο?Μάγκες μόλις πήγα και παρήγγειλα την browning maxus σε 71 πόντους ξύλινη και την άλλη εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μου.
Θυμάσαι και την δικιά μου περίπτωση με τα club διασποράς...Χρήστο, ξαναπαίρνω τηλέφωνο φέτος, όπως πήρα και πέρυσι , και δεν μπορώ να βγάλω άκρη...
Ο τύπος απο το armania.gr να λέει: ''Πες μου πότε θα έρθεις Αθήνα, θα τα παραγγείλω απο Θεσσαλονίκη και θα στα πουλήσω 6,5€'' και ο παραγωγός στη Θεσσαλονίκη να λέει 7,6€!
Τωρα θα γινεις Χρηστος Μαξους;Μάγκες μόλις πήγα και παρήγγειλα την browning maxus σε 71 πόντους ξύλινη και την άλλη εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μου.
με το καλό Χρήστο άριστη επιλογήΜάγκες μόλις πήγα και παρήγγειλα την browning maxus σε 71 πόντους ξύλινη και την άλλη εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μου.
καλόοοο ha haaaΤωρα θα γινεις Χρηστος Μαξους;
Χρηστάρα με το καλό το νέο όπλο!!!Μάγκες μόλις πήγα και παρήγγειλα την browning maxus σε 71 πόντους ξύλινη και την άλλη εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μου.