Ασε δεν θα παρωπροτιμω να αγορασω ενα πλοιοτζιμη αν ψαξεις στο διαδικτυον θα βρεις αγγλικα συλλεκτικα κοματια που πλησιαζουν το μυριο ευρωπαικο
Ασε δεν θα παρωπροτιμω να αγορασω ενα πλοιοτζιμη αν ψαξεις στο διαδικτυον θα βρεις αγγλικα συλλεκτικα κοματια που πλησιαζουν το μυριο ευρωπαικο
τζιμη αν ψαξεις στο διαδικτυον θα βρεις αγγλικα συλλεκτικα κοματια που πλησιαζουν το μυριο ευρωπαικο
λοιπόν ένας έναςΑσε δεν θα παρωπροτιμω να αγορασω ενα πλοιο
Κ στην επιστροφη κερναω πιροσκιλοιπόν ένας ένας
αυτή την εβδομάδα παίρνω το φωτιστικό
μετά το Πάσχα πάμε Λονδίνο και σας παίρνω όπλο και πλοίο.....ok;;;;;
τα εισιτήρια για Λονδίνο τα κάνετε εσείς....δεν βγαίνω δεν μου φτάνουν δηλαδή.....ok;;;;
υ.σ.είστε σίγουροι ότι Λονδίνο έχει jumbo......ok;;;;;
ha haaaha haaa
Στήσε το Browning όρθιο και βάλε από μια λάμπα σε κάθε κάννη. Και πιο ακριβό, και με δυο λάμπες και προχωρημένο design. Ποιοι Ιταλοί...Καλησπέρα μάγκες! Βόλτα στα μαγαζιά για το σπίτι και σήμερα! Πήγα να δω φωτιστικά. Κάποια μαγαζιά είχαν νορμάλ τιμές, ένας Έλληνας βιοτέχνης ειδικά είχε και όμορφα και οικονομικά φωτιστικά. Αλλά μπαίνω σε έναν που πωλούσε Ιταλικά, βλέπω ένα επιδαπέδιο του λέω πόσο μου 1.200, του λέω με το μαγαζί πάει ή μόνο του; Ρε τι είναι αυτοί οι Ιταλοί, τους παραδέχομαι σε θέματα πρωτοπορίας, σχεδιασμού κλπ αλλά 1,200 ένα φωτιστικό;;;;
Κατά τα άλλα πήραμε ξηροκάρπια από γνωστό μαγαζάτορα των δυτικών προαστίων και απολαύσαμε ένα σπιτικό παστίτσιο από τη γυναίκα που είχε φτιάξει χθες!
Παναγιώτη εσένα θα σου πάρω αεροπλάνο.....μαχιτικόΚαλησπερα στα μαχιμια απο τα ανοιξιατικα Χανια.
οχι μαχιτικο μαχιμοΠαναγιώτη εσένα θα σου πάρω αεροπλάνο.....μαχιτικό
Καλησπερα στρατηγε μου.Παναγιώτη εσένα θα σου πάρω αεροπλάνο.....μαχιτικό
Εκεί κολλάς; Θα σου τις πάρει όλες!Καλησπερα στρατηγε μου.
Προς το παρον βολευομαι και με μια καραμπινα franchi, bellemonte, sx4, 930i
Εχω χασει την μπαλα δεν μπορω να καταληξω....hit.
Σωστα τί στρατηγος ειναι?ha haaa.asking.Εκεί κολλάς; Θα σου τις πάρει όλες!
Στάσου κεφτεδακια(όχι μυγδαλα)να είστε καλά ρε μάγκες γέλασα πολύ αλλά μου βγαίνει η κούραση της ημέρας
καλό βράδυ
για δικους του λογους εχει σταματησει να γραφειΡε παιδια να κανω μια ερωτησει ο Θεοφραστος που ειναι εχει χαθει αυτο το παιδι?
Εγώ δε γέλασα καθόλου. Ούτε ένα δωράκι για μένα;να είστε καλά ρε μάγκες γέλασα πολύ αλλά μου βγαίνει η κούραση της ημέρας
καλό βράδυ
Πιτσιρικάς Ευριπο μαρεσε πολύ το Merkel 303 μεγαλωντας προσγειωθηκα ανωμαλα στην πραγματικότητα λέω τα κουκια είναι μετρημενα και δεν φτάνουν ούτε για το κοντάκι του, τώρα θέλω το perazzi mx 2000 μαύρο ίσως στα 60 μου να φύγει και αυτή η καψα. Βέβαια από προσωπικές συλλογές αγοράζει κι αυτός για το Gun and knife, καποιοι εχουν το τρόπο τούς και το χρήμα βέβαια.κωνσταντινε ο τυπος ειναι απ το ρεθυμνο συλεκτης και τα οπλα που μου εδειξε στο ταμπλετ του απλα δεν υπαρχουνε. ειδα κατι οπλα που ουτε καν ηξερα οτι υπαρχουνε. ενα θα σου πω .εχει ενα merkel απλα κομψοτεχνημα που δεν θυμαμαι ποιος μου ειπε οτι το εχει φτιαξει εννοειται βεβαια στην αυθεντικη βαλιτσα του με τις σφραγιδες που αν το βγαλει για δημοπρασια στην αμερικανικη αγορα η αξια του φτανει τα 500000 ευρωπαικα. η βαλιτσα δε μονο κανει περιπου 2500-3000 ευρωπαικα. ασε αυτος παιζει σε αλλα επιπεδα. τα οπλα που εχει ο χατζιωτης δεν ειναι τιποτα μπροστα στα δικα του
Προσωπικά δεν πιστεύω σε κάτι το συλλεκτικό που πρέπει να είναι κλεισμενο σε μια βιτρίνα μόνο για θέαμα και αυτοικανοποιηση του κατόχου του αν και σέβομαι τις επιλογές του γιατί αυτό του αρέσει πραγματικά, είμαι τις γνώμης οτιδήποτε είναι αυτό να χρησιμοποιείται για τον σκοπό που φτιάχτηκε.βεβαια το δικο μου συλεκτικο baikal εχει αξια ανεκτιμητη