D
DrV
Δεν θέλω να προκαλέσω τη φιλοζωική κοινότητα που από ό,τι κατάλαβα μας παρακολουθεί κρυφίως .buy..buy buy.Έτσι θα το φάτε;;;
Δεν θέλω να προκαλέσω τη φιλοζωική κοινότητα που από ό,τι κατάλαβα μας παρακολουθεί κρυφίως .buy..buy buy.Έτσι θα το φάτε;;;
Bill ωραια χρωματα εχει
Σωστοςςςςς απαρνησου το αρνί σου είναι το σλόγκαν.victory.Δεν θέλω να προκαλέσω τη φιλοζωική κοινότητα που από ό,τι κατάλαβα μας παρακολουθεί κρυφίως .buy..buy buy.
Είχε θες να πεις....πρέπει να βρίσκεται στο ψυγείο αυτήν την ώρα.xm.Bill ωραια χρωματα εχει
Πες και 7 αριθμούς για ΚΙΝΟ βρε μάντηΕίχε θες να πεις....πρέπει να βρίσκεται στο ψυγείο αυτήν την ώρα.xm.
ΤζιχαντζιστηΔεν θέλω να προκαλέσω τη φιλοζωική κοινότητα που από ό,τι κατάλαβα μας παρακολουθεί κρυφίως .buy..buy buy.
Αδερφι θα μαζευτητε καμια παρεα να κανετε Πασχα η θα μεινεις μονος;Γειά σας κύριοι.
Αν πεθυμησες χειμωνα ελα κατωΤην καλησπερα μου απο τα καλοκαιρινα Χανια τσι Κρητης. 22c.......
Εγώ να δεις πόσο την σιχαίνομαι φίλε μου αλλά ας οψονται οι παλιό καταστάσεις τι να κάνουμε αφού πρέπει να τραβάμε κουπι.Αδερφι θα μαζευτητε καμια παρεα να κανετε Πασχα η θα μεινεις μονος;
Στειλε σε μυνημα το τηλεφωνο σου στο βαιπερ
Εαν εχει ιντερνετ εκει που θα με να κανουμε μια στην υγεια μας παρεα εστω κ ετσι
Α ρε ξενιτια κ ποσο σε μισω
Καλες γιορτες Γιαννη!Καλησπέρα στη παρέα. Τελείωσα και το 3ημερο θα είναι αφιερωμένο στην οικογένεια και την χαλάρωση. Θα ξαπλώσω κάνα 2ωρο και μετά θα κατέβουμε στους επιταφιους. Καλά να περνάτε.
Κανα καλαμι πηρες;Μάγκες μου να περάσετε όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάτε , εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλους , υγεία και χαρές !!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ για τις επόμενες τρεις μέρες θα είμαι αραχτός εδώ......