Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μάγκες μου να περάσετε όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάτε , εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλους , υγεία και χαρές !!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ για τις επόμενες τρεις μέρες θα είμαι αραχτός εδώ...... :)

kvJOL5R.jpg

Καλησπερα Παλικαρια ;)
Απο το πρωι στον αμπελωνα για κανενα εξαωρο εκανα καποιες εργασιες πχ
να μαζεψω τα βεργια
να καθαρισω τα χορταρια περιμετρικα κτλ
χαλαρα με τους ηχους της φυσης και των πτηνων και δεν κουραστικα -βαρεθηκα καθολου σε αντιθεση με το Καμινι που θα ειχα ριξει πανω απο δεκα λειτουργιες .pop.
Μετα τις εργασιες
ακολουθησε φραπεδια και παγωμενο νερο απο την βρυση που βρισκεται 50 μετρα απο τον αμπελωνα μου ;);)

photo hostingcertificity.com
Τωρα ακολουθει ταισμα της Ηρας και της Τζενης :D:D
img hostingcertificity.com
ωραίοι,καλά να περάσετε μέσα στις ομορφιές :)

Καλησπέρα. Πήγα πρωί πρωί και πήρα τα κατσίκια, τα έσφαξα και τα έφτιαξα. Ήρθε κι ο γαμπρός μου με τα ανιψάκια μου, για να βοηθήσει ... Το απόγευμα έκοψα το ένα και το πήραν και φύγανε. Εμείς πήγαμε στον επιτάφιο, εδώ έγινε νωρίς γιατί δεν έχουμε παπά, και ήρθε ένας γέρος παπάς συνταξιούχος από άλλο χωριό ... Ως τις 7.30 είχε τελειώσει ... Έτσι και αύριο στις 9.30 το βράδυ θα κάνει την Ανάσταση ... Μια χαρά !!!;)
Καλό βράδυ, και αύριο με υγεία!!!

Καλησπέρα. Πήγα πρωί πρωί και πήρα τα κατσίκια, τα έσφαξα και τα έφτιαξα. Ήρθε κι ο γαμπρός μου με τα ανιψάκια μου, για να βοηθήσει ... Το απόγευμα έκοψα το ένα και το πήραν και φύγανε. Εμείς πήγαμε στον επιτάφιο, εδώ έγινε νωρίς γιατί δεν έχουμε παπά, και ήρθε ένας γέρος παπάς συνταξιούχος από άλλο χωριό ... Ως τις 7.30 είχε τελειώσει ... Έτσι και αύριο στις 9.30 το βράδυ θα κάνει την Ανάσταση ... Μια χαρά !!!;)
Καλό βράδυ, και αύριο με υγεία!!!
Στέλιο και του χρόνου να είστε καλά :)

Κορύφωση του θείου δράματος σήμερα και αύριο περιμένουν όλοι την ανάσταση.
Στο δράμα του λαού δεν ξέρω και ειδικά με τα όσα περνάει σήμερα ,αν υπάρχει τελικά εστω και μικρή ελπίδα για ανάσταση.
Φοβάμαι πως οχι.

Κορύφωση του θείου δράματος σήμερα και αύριο περιμένουν όλοι την ανάσταση.
Στο δράμα του λαού δεν ξέρω και ειδικά με τα όσα περνάει σήμερα ,αν υπάρχει τελικά εστω και μικρή ελπίδα για ανάσταση.
Φοβάμαι πως οχι.
αυτή η αισιοδοξία σου με καθηλώνει
θυμίσου όταν γυρίσεις να σου πάρω λαχείο .yelling.

Καλησπερα σας...σηκωσα Κ φετος τον επιταφιο βοηθεια μας...Αγια μερα ξημερωνει...μην χανετε την ελπιδα στον Παναγαθον Θεον υπαρχει γυρω μας ..μας ακουει..μας βλεπει..μας νιωθει...ειναι διπλα μας..
Καλη ανασταση σε ολους μας!!!!!
Οι αγιες αυτες μερες..να ζεστανουν τις καρδιες ολων μας!!!

Επιστρέψαμε από τη γύρα στους επιταφιους με αποκορύφωμα τον επιτάφιο της Μητροπόλεως. Ο μικρός και η σύζυγος έπεσαν για νάνι τους και εγώ έμεινα να σας χεραιτησω. Αύριο έχει πρωινό ξύπνημα κατά τις 07:30 να δούμε τον επιτάφιο του Αγίου Σπυρίδωνα και μετά την πρώτη Ανάσταση με τις κανάτες. Καλό σας βράδυ και χρόνια πολλά για όλους με υγεία.

Καλες γιορτες Γιαννη!
Ευχαριστώ Παύλο νά'σαι γερός να χερεσαι την οικογένεια σου.............

Status
Not open for further replies.
Back