Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μας δουλεύετε κύριε Ζολω για τα χάλια μας .hair. .sarcastic..
Έχει τα πάντα φίλε φρεσκοκαταψυγμενα στην Ιταλική αγορά, από μπαρμπουνακι ,σουπιες μέχρι αθερινα φερμενα από εκεί , καμία φορά πάμε και ψάρεμα εδώ για τσιπουρες, και διάφορα πετροψαρα αλλά σαν το ψάρι που έχουμε εμείς στα Αγία Χωματα αυτά είναι πιτυρα. Αλήθεια είναι ότι πεθυμισα λίγη γοπα η μενουλα τηγανιτη με φρέσκα χόρτα μπόλικο λαδολεμονο και μπυρονια ffff.
Ειναι γεγονός οτι τα ψάρια της Μεσογείου ειναι πολύ πιο νόστιμα.
Κι εγω τον γαύρο τον συνόδεψα με αγρια χόρτα που μαζέψαμε σε χθεσινή εξόρμηση.

Να πανε να κανουν πιατσα.
Μου την εχει δώσει στα νευρα γιατι σ αυτα τα θεματα ειμαι πολύ τυπικός.Δεν αφήνω ποτε αμάξι οπου ναναι.Ομως σήμερα εκει μέσα που ειναι τεράαααστιος χώρος σαν γήπεδο και δεν εμποδίζεις σε τίποτα ,δεν περίμενα με το που έφευγα να φάω κλίση .Αυτοκίνητα ήταν πολλά εκει..Σημειωτέον ότι ήμουνα στο αμάξι μισή ώρα .Μόλις έφυγα για να βγω απο πάνω στον δρομο για 15 λεπτά μου τη σφύριξε το λιμενικό.
Απλά οποιος δεν μπαίνει στο παρκιν του λιμενικού ταμείου επι πληρωμή την τρώει κανονικά.
Σίγουρα πήγες στον Τραζέρα να ψωνίσεις και πάρκαρες απο την κάτω πλευρά , στο χώρο του λιμανιού..... την εχω πατήσει κι εγω έτσι ....

Ειναι γεγονός οτι τα ψάρια της Μεσογείου ειναι πολύ πιο νόστιμα.
Οχι όλης της Μεσογείου , μόνο τα ψάρια που βρίσκονται κοντά στα Ελληνικά νερά.
σαν το ψάρι που έχουμε εμείς στα Αγία Χωματα αυτά είναι πιτυρα.
Σχεδόν παντού στην Ευρώπη όταν μιλάνε για ψάρι μιλάνε για φέτες κατεψυγμένου ψαριού .Σε πολύ λίγα μέρη το φρέσκο και γευστικό ψάρι το απολαμβάνουν όπως εμείς .
Βρέθηκα πριν μερικά χρόνια σε μια ψαροταβέρνα στην Cullera της Ισπανίας , φημισμένη για την ποικιλία φρέσκων ψαριών .
Οταν έφερε το πιάτο με τα ψάρια δεν μπορούσα να κρατήσω τα γέλια μου .Το φημισμένο πιάτο φρέσκων ψαριών ήταν Χάνοι , Γύλοι και κάτι Μένουλες , άσε που και αυτά ήταν άνοστα !!!!
Σαν τα ψάρια τα δικά μας δεν έχει πουθενά :)

Καλησπέρες ...ή ώρα του καφέmornin cof

Σχεδόν παντού στην Ευρώπη όταν μιλάνε για ψάρι μιλάνε για φέτες κατεψυγμένου ψαριού .Σε πολύ λίγα μέρη το φρέσκο και γευστικό ψάρι το απολαμβάνουν όπως εμείς .
Βρέθηκα πριν μερικά χρόνια σε μια ψαροταβέρνα στην Cullera της Ισπανίας , φημισμένη για την ποικιλία φρέσκων ψαριών .
Οταν έφερε το πιάτο με τα ψάρια δεν μπορούσα να κρατήσω τα γέλια μου .Το φημισμένο πιάτο φρέσκων ψαριών ήταν Χάνοι , Γύλοι και κάτι Μένουλες , άσε που και αυτά ήταν άνοστα !!!!

Μονο να αγαπουσαμε και λιγο τον τοπο μας ρε Διονυση οι Ελληνες.......
Ολοι οι αλλοι το βλεπουν και τον διεκδηκουν εκτος απο εμας.....

Μονο να αγαπουσαμε και λιγο τον τοπο μας ρε Διονυση οι Ελληνες.......
Τον αγαπάμε ρε φίλε ....... απλά είμαστε λίγο μπερδεμένοι και νομίζουμε ότι πρώτα πάει το ατομικό συμφέρον και μετά το γενικό .
Πιστεύω ότι όσο κι αν φαινομενικά είμαστε αδιάφοροι , την πατρίδα μας , αυτόν τον υπέροχο τόπο , τον έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας .

Τον αγαπάμε ρε φίλε ....... απλά είμαστε λίγο μπερδεμένοι και νομίζουμε ότι πρώτα πάει το ατομικό συμφέρον και μετά το γενικό .
Πιστεύω ότι όσο κι αν φαινομενικά είμαστε αδιάφοροι , την πατρίδα μας , αυτόν τον υπέροχο τόπο , τον έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας .
Εγω παλι διαφωνω ρε φιλε
Ειμαστε ελαχιστοι που αγαπαμε τον τοπο μας
Οι πληοψηφεια ενω σπιτι τους θα βαλουν τα αχρηστα στο καλαθι θα ριξουν το χαρτι στο δρομο
Θα πεταξουν τα μπαζα στην πρωτη απομερη στροφη
Θα σνομπαρουν την κουκτουρα και την πολιτιστικη μας κληρονομια
Ενω βλεπεις αλλες χωρες να μην ριχνουν κατω ουτε αποτσιγαρο
Ειχουμε παραξενο κεφαλι ρε φιλε πι ελληνες

νομίζουμε ότι πρώτα πάει το ατομικό συμφέρον και μετά το γενικό .
Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε Χρύσανθε και νομίζω ότι αυτό που λέω πιο πάνω καλύπτει πολλά .
Δυστυχώς μάθαμε λάθος και συνεχίζουμε λάθος σε πολλά .
Βελτιωνόμαστε όμως , εγώ στην νέα γενιά βλέπω μεγάλες αλλαγές και πιστεύω σύντομα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά .

Τι θα γίνει ρε λαμογιο με εσένα; ψάρια σε ψαροταβέρνες της Ισπανίας εσύ κ ο Τσοχατζόπουλος να πουμε.sarcastic..sarcastic.

Σίγουρα πήγες στον Τραζέρα να ψωνίσεις και πάρκαρες απο την κάτω πλευρά , στο χώρο του λιμανιού..... την εχω πατήσει κι εγω έτσι ....
Καπου παραδίπλα.Στον Τραζέρα κατι ήθελα αλα δεν θυμάμαι τι....
Καλησπέρα σε όλους.

Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε Χρύσανθε και νομίζω ότι αυτό που λέω πιο πάνω καλύπτει πολλά .
Δυστυχώς μάθαμε λάθος και συνεχίζουμε λάθος σε πολλά .
Βελτιωνόμαστε όμως , εγώ στην νέα γενιά βλέπω μεγάλες αλλαγές και πιστεύω σύντομα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά .
Σε αυτο συμφωνω απολυτα
Στα μικρα παιδια βλεπω ελπιδα
Ειναι πολυ πιο προσεκτικα και ευαισθητα σε αυτο το τομεα σε συγκριση με εμας

Ε δωσε κανα στοιχειο για το εργαλειο :)
http://e-korakas.gr/αγροτικα-μηχανηματα-εργαλεια/χορτοκοπτικο-echo-srm510es
1O7OSTF.jpg

Αυτό είναι Χρυσανθε, echo γιαπωνέζικο. Σκυλί από εργαλείο, σε σπάει δε χαλάει . Το έχω από το 2004 και τα πρώτα 5-6 χρόνια δούλευα τα απογεύματα ημιεπαγγελματικά σε καθαρισμούς κτημάτων. Αθάνατο εργαλείο, αν το δεις το έχω σε άριστη κατάσταση για τα χρόνια και τη δουλειά που έχει κάνει. Μόνη αβαρια μια κεφαλή αλλά από δικό μου λάθος μιας και έκοβα με το δίσκο πολλά πουρνάρια, από τότε όμως δε το ξαναεβαλα σε κορμό.

Last edited:
Χαιρετώ τα καλόπαιδα του HL. Έχουν έρθει από την tupperware και έχουν τα κορίτσια παρουσίαση στο σαλόνι. Ευτυχώς έχω την ησυχία μου στην κρεβατοκάμαρα...
Μάνο είναι καλά τα κορίτσια της tupperware?Να περάσω για καφέ;

Status
Not open for further replies.
Back