Καλησπερα σας κυριοι
Καλησπερα σας κυριοι
Αυτή με το γαλάζιο .asking.Ναι ρε , μας αρέσουν οι 50άρες
Ολεςμε τρέλλαΝαι ρε , μας αρέσουν οι 50άρες
Και εδώ τα ίδια. Άστατος. Από βροχή σε ήλιο και από νοτιά σε βοριά και το αντίστροφο...Γεια σας κ. Χρήστο. Πώς είναι ο καιρός εκεί πάνω; Εδώ σκατόκαιρος με αέρα και φουλ αλλεργικός!
Μακη αρχοντα ( το κυριε το κοψα κατοπιν λαικης απαιτησης..) αρχισε να χουφτωνεις την sx3 και να δεις πως φτιαχνει το κεφιλιώμα είμαι μια καλησπέρα κουρασμένη κι αυτή
Ωραιος ο φιλος μουhttp://e-korakas.gr/αγροτικα-μηχανηματα-εργαλεια/χορτοκοπτικο-echo-srm510es
Αυτό είναι Χρυσανθε, echo γιαπωνέζικο. Σκυλί από εργαλείο, σε σπάει δε χαλάει . Το έχω από το 2004 και τα πρώτα 5-6 χρόνια δούλευα τα απογεύματα ημιεπαγγελματικά σε καθαρισμούς κτημάτων. Αθάνατο εργαλείο, αν το δεις το έχω σε άριστη κατάσταση για τα χρόνια και τη δουλειά που έχει κάνει. Μόνη αβαρια μια κεφαλή αλλά από δικό μου λάθος μιας και έκοβα με το δίσκο πολλά πουρνάρια, από τότε όμως δε το ξαναεβαλα σε κορμό.
Αύριο σε θέλω σε φόρμαλιώμα είμαι μια καλησπέρα κουρασμένη κι αυτή
να σαι καλά κε Παναγιώτη μουΜακη αρχοντα ( το κυριε το κοψα κατοπιν λαικης απαιτησης..) αρχισε να χουφτωνεις την sx3 και να δεις πως φτιαχνει το κεφι
Τον χειμωνα μου αρεσειΚαλησπέρα παλικάρια. 8 μπήκα σπίτι από το γραφείο. Από τις 6 ήμουν μόνος αφού έφυγαν οι υπόλοιποι 60 του ορόφου Αυτή την ησυχία όμως που έχω όταν μένω μόνος δεν την αλλάζω με τίποτα!
Που πας με πινακίδα με αρχικό το Υ ορεεεεεεΑμ δεν ήμουνα για καφέ.Παρκαρισα λίγο στο λιμάνι και πετάχτηκα να παρω σχοινί απο ενα μαγαζί.
Γυρίζοντας έβλεπα κατι ροζ στο παρμπριζ.Ηταν κλίση απο το λιμενικό 40€.
Γαμώ το κερατό τους......
ρε αυτόν και στα Τζουμέρκα θα τον γράψουνεΠου πας με πινακίδα με αρχικό το Υ ορεεεεεε
Καλησπέρα Άρχοντες
ρε αυτόν και στα Τζουμέρκα θα τον γράψουνε