Που να δεις τι θα γίνει με τις επισκέψεις, αν και όταν με το καλό αποκτήσετε παιδάκι...Καλημερα σε ολους. Επιτελους 3ημερο. Πρωτο ΣΚ χωρις υποχρεωσεις. Μου τα ελεγε ο Βικτωρας για τις επισκεψεις μετα τον γαμο αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω...
Που να δεις τι θα γίνει με τις επισκέψεις, αν και όταν με το καλό αποκτήσετε παιδάκι...Καλημερα σε ολους. Επιτελους 3ημερο. Πρωτο ΣΚ χωρις υποχρεωσεις. Μου τα ελεγε ο Βικτωρας για τις επισκεψεις μετα τον γαμο αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω...
Καλημέρα, πάει κι αυτή η εβδομάδα, καλό ΣΚ (μάλλον καλό 3ήμερο) !!!
Για πότε πέρασε το 1/3 του 2017 ... πολύ γρήγορα περνά ο καιρός ρε γμτ !!!
"Να κάτεχα από που περνά
ο χρόνος και διαβαίνει,
για να τονε τραυμάτιζα .shoot.
σιγά - σιγά να πιαίνει ..."
Υ.Γ. Το πρωί που ήρθαμε στη δουλειά, βρήκαμε μια ... προβατίνα να κόβει βόλτες στην αυλή και το παρκινγκ γύρω από τα γραφεία μας !!!
Προφανώς είχε έρθει από δίπλα, από τις Αγροτικές Φυλακές Αγιάς ... φαίνεται ότι κάπου βρήκε καμιά τρύπα στην περίφραξη ... .xm.Προλίγου ήρθαν 2 φύλακες και την πήρανε ...
Μωρέ κατέω το εγώ ... ... ........Mισες δουλειες κανετε.
Μωρέ κατέω το εγώ ... ... ........
αλλά, όπου μπλέκουνται πολλοί και διάφοροι, ίντα να κάμεις ... που βρέθηκε κάποιος προκομένος και ειδοποίησε τους φύλακες ... .smashfrak.
Το ίδιο και σε μένα. 2 εβδομάδες σκηνάκια στα ελληνοβουλγρικά.... Έγινε deal με πομάκο βοσκό. Ο μάγειρας δεν ήξερε πώς να το κάνει. Ανέλαβα εγώ, το έβαλα σε ταψί και στο φουρνοβάρελο του Ε.Σ.. Όλοι έγλειφαν τα και τα δάχτυλά τους. Όσοι Κομοτηναίοι ήμασταν μαζί τότε και με συναντούν ακόμη και τώρα, πάντα το μνημονεύουν...Αρε Στελιοοοοοο
Και με θυμησες ωραιες ιστοριες
Μια στην Κρητη στην ασκηση διαβιωσης και μια στο στρατο εδω
μπεεεεεεεε
Εγώ πάντως άμα έβρισκα προβατίνα να κόβει βόλτες στην δουλειά μου θα της την "έπεφτα" αμέσως .banana..eat.Υ.Γ. Το πρωί που ήρθαμε στη δουλειά, βρήκαμε μια ... προβατίνα να κόβει βόλτες στην αυλή και το παρκινγκ γύρω από τα γραφεία μας !!!
γεια σου ρε λαμογιο τσοχατζοπουλε..καλησπερα σε ολουςΕγώ πάντως άμα έβρισκα προβατίνα να κόβει βόλτες στην δουλειά μου θα της την "έπεφτα" αμέσως .banana..eat.
Καλησπέρα ρεμάλια
Τάσο εδω είσαιΚαλημέρα σε όλους!