εσυ να ριξεις κανα A7 corsair και πολυ σου ειναιΜε χαρα θα το ριξω το F16 παντως
εγω φιλαρακι θα ριξω μονο αν εχει την affinity sporting. αλωστε το blazer ριχνει και μονο του χαχαχα η το ξεχασες???Μμμμμμμ, εσυ μην ερθεις την Κυριακη.
και μ αυτα μαλλον θα συνεχισω τασο. δεν ειμαι των πολλων αλλαγων. θα του ζητησω να τα φτηνησει ομωςΕυριπιδη πεστου οτι ρίχνεις φανατικα lambro πορτοκαλι με φοβερα αποτελεσματα και θα βαρας με το f16 ολη μερα..
Αλλος δεν το πιανει στα χερια του..ha haaa
Ε μα f16 δεν ειναι??Τι περιμενες να μην εχει αυτοματο πιλότο??αλωστε το blazer ριχνει και μονο του χαχαχα η το ξεχασες???
Ε μα f16 δεν ειναι??Τι περιμενες να μην εχει αυτοματο πιλότο??
Kυριακη κοντη γιορτη... Ελπιζω το F16 να εχει διορθωθει
εγω φιλαρακι θα ριξω μονο αν εχει την affinity sporting. αλωστε το blazer ριχνει και μονο του χαχαχα η το ξεχασες???
Καλησπέρα υπολοχαγέ μου.
Ανθηπολοχαγος νομηζα.!!!!.xm.
Καθίστε καλά θα πέσει καμπάνα........Ας μας πει επιτέλους ο ίδιος τι είναι ;
Καλησπέρα Γιωργαρε, ετοιμάζεσαι για κάπνισμα στα δισκάκια τη Κυριακή; .pop.Καλησπέρα σας κύριοι.
Ενα χρονο αποχη απο βαλτο και βουνο....Καθίστε καλά θα πέσει καμπάνα........
Έχω κάτι χειρότερο, για τον μεν συντοπίτη μου να ρίχνει μόνο με φυσηγγια εμπορίου για τον έτερο της συνομοταξίας να πάει στη Κορσική χωρίς όπλο.. ........Ενα χρονο αποχη απο βαλτο και βουνο....
Καλησπέρα Γιωργαρε, ετοιμάζεσαι για κάπνισμα στα δισκάκια τη Κυριακή; .pop.
ΟΧ οχ οχ... και το ελεγα οτι θα βγουμε στον τακο..ghe..violin..count sheep..lazy.Καθίστε καλά θα πέσει καμπάνα........