Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ρε φιλαρακι με καρατιες χτυπας τους λαγους???? το εφτασες σε ααααλλο επιπεδο
ha haaa
.sarcastic..sarcastic.
Κανενα ατομο που ασχολειτε με πολεμικη τεχνη και σοβαρους δασκαλους δεν θα το δεις ποτε να το επιδειξει η να το ασκησει προς επιδειξη και εκφοβισμο χωρις λογο
Θα το κανει χρηση μονο καθαρα σε περιπτωση αυτοαμυνας και ειδκοτερα εναντιων της οικογενειας του
Εναντιων του συνηθως δεν κτυπα απλα αποκρουει και ακινητοποιει μονο

.sarcastic..sarcastic.
Κανενα ατομο που ασχολειτε με πολεμικη τεχνη και σοβαρους δασκαλους δεν θα το δεις ποτε να το επιδειξει η να το ασκησει προς επιδειξη και εκφοβισμο χωρις λογο
Θα το κανει χρηση μονο καθαρα σε περιπτωση αυτοαμυνας και ειδκοτερα εναντιων της οικογενειας του
Εναντιων του συνηθως δεν κτυπα απλα αποκρουει και ακινητοποιει μονο
οπως τα λες ετσι πρεπει αλλα δυστυχος ζουμαι στην εποχη πολλα γινονται μοδα κ θεμα επιδηξεις

Παιδιά, κάποιο πρόβλημα δεν είχα, αλλά είχα κάνει σχεδόν 20.000 χλμ από το προηγούμενο σέρβις. Μου τα είπε αλλά δεν ξέρω αν τα θυμάμαι όλα. Σίγουρα λάδια και βαλβολίνες, υγρά φρένων, 2 ιμάντες, μπουζί, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα και φίλτρο καμπίνας, καθαρισμό φρένων, καθαρισμό ψυγείου και ψυκτικό υγρό γιατί είχε σκουριές ... δεν θυμάμαι τώρα τι άλλο, θα τα δω το μεσημέρι που θα πάω να το πάρω και θα μου δώσει την αναλυτική απόδειξη. Α, και κάρτα ελέγχου καυσαερίων (10 €), που έπρεπε να την είχα βγάλει από το Γενάρη και την είχα αμελήσει κι αυτή.
Σίγουρα βαράνε, και στην εργασία και στα υλικά - ανταλλακτικά (γνήσια), αλλά εκεί το πήγαινα για σέρβις από την αρχή που το πήρα, και δεν είχα ποτέ μηχανικό πρόβλημα, γι' αυτό συνέχισα να το πηγαίνω εκεί.
λογικα ειχες συμπληρωση τα χιλ. για αλαγη για ημαντες κ βαλβολινες η λαδια σασμαν για αυτο ανεβηκε το κασε

καλησπερα κυριοι.χρησταρα τι εγινε ρε φιλε.αρχισαμε με τις ψαρουκλες???ωραιος
Ευρυπιδη είναι η εποχή τώρα που δεν έχουμε κυνήγι γι'αυτό. Αλλά φίλε έχω πιάσει πολλά ψάρια και μεγάλα και έχω κάνει απίστευτες ψαριες(ειναι η δουλειά μου αυτη).....

Και τι ψαρουκλα κορωνατη.
Κωνσταντίνε το ψάρι αυτό είναι 14 κιλά φαγκρί κορωνατο όπως και είπες έχω πιάσει και μεγαλύτερο,ειναι η ζωή μου αυτά τα ψάρια και έχω φάει ώρες ατελείωτες μέσα στη θάλασσα γι'αυτά....

Κωνσταντίνε το ψάρι αυτό είναι 14 κιλά φαγκρί κορωνατο όπως και είπες έχω πιάσει και μεγαλύτερο,ειναι η ζωή μου αυτά τα ψάρια και έχω φάει ώρες ατελείωτες μέσα στη θάλασσα γι'αυτά....
Μπράβο Χρήστο, υπέροχη ασχολία και αυτή όπως και το κυνήγι αν και νησιωτης δεν έχω ασχοληθεί όσο θα πρεπε αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Χρηστο το Φαγκρι βγενει και σ' αλλα χρωματα ( φαμωβ ) ασπουμε..ha haaa .well done.

Status
Not open for further replies.
Back