Καλήμερα σας κύριοι!πολύ αέρα σήμερα δεν μπορούσα να κρατήσω στην ευθια το παπί
Ασε ρε Στελιο να ονειρευομαστε αυτο μονο μας εμεινε και ειναι και αφορολογητο..Τι είστε εσείς ρεεε ... Άλλος ονειρεύεται γαλαζιες ... άλλος πιτσιλωτές ... άλλος αγριόγατες ... άλλος προβατίνες ...
Άντε γεια !!!!
Ρε τώρα πρόσεξα το τουφέκι ... είναι σαν το δικό μου !!! (SKB)Ελα δες το παρακατω video να ηρεμησειςha haaa
Αν θες και με αγριογατες πες μου
καλα το πας. τουλαχιστον εχεις το τουφεκιΡε τώρα πρόσεξα το τουφέκι ... είναι σαν το δικό μου !!! (SKB)
Κρίμα ρε γμτ να μην έχω κι εγώ ένα τέτοιο καρτεράκι ...
Δικος μου εισαι συ.καλημερα, φασομερα σημερα!
Αμάν! Η καταστασή σου ειναι πολύ σοβαρή και δεν στο είχα ρε φίλε.Eγω ονειρευομαι μια αγριογατα που θα μου ψηνει προβατινα ενω θα περιμενω στο καρτερι για τσιχλες.
Και ναι και οχιΚαλησπερα απο τη λαγνα και βροχερη Αθηνα.
Δηλαδη εγω τωρα αμα πω οτι θελω την αγριογατα διπλα μου στο καρτερι θα κατηγορηθω?.asking.
....και μετά μόλις γυρνάω σπίτι θα τις μαδάει κιόλας όσο εγω θα τρώω την προβατίνα (που θα μου έχει ψήσει ) με τα ρεμάλια τους φίλους μουEγω ονειρευομαι μια αγριογατα που θα μου ψηνει προβατινα ενω θα περιμενω στο καρτερι για τσιχλες.
Υπομονη και ολα θα περασουν ειδες τα δικα σου ουτε που τα θυμασε ha haaaκαλησπερα σας απο σφαγειο εεε απο οδοντιατρειο ηθελα να πω. σημερα ξεκιναει η κυρια του σπιτιου τις επεμβασεις. και μη χειροτερα