Πλησιάζει ο καιρός για τα κυνηγακια μας κ τα μεζεδάκια μαςΚαλησπέρα μάγκες μου
....και μετά μόλις γυρνάω σπίτι θα τις μαδάει κιόλας όσο εγω θα τρώω την προβατίνα (που θα μου έχει ψήσει ) με τα ρεμάλια τους φίλους μου
Πλησιάζει ο καιρός για τα κυνηγακια μας κ τα μεζεδάκια μαςΚαλησπέρα μάγκες μου
....και μετά μόλις γυρνάω σπίτι θα τις μαδάει κιόλας όσο εγω θα τρώω την προβατίνα (που θα μου έχει ψήσει ) με τα ρεμάλια τους φίλους μου
Ευριπίδη περαστικά και για τη σύζυγο! Εύχομαι να πάνε όλα καλά.καλησπερα σας απο σφαγειο εεε απο οδοντιατρειο ηθελα να πω. σημερα ξεκιναει η κυρια του σπιτιου τις επεμβασεις. και μη χειροτερα
Άστο φίλε,μακριά.Δηλαδη εγω τωρα αμα πω οτι θελω την αγριογατα διπλα μου στο καρτερι θα κατηγορηθω?.asking.
Κ εγώ μια φορά είχα πάρει στο κυνήγι μια πρώην μου καμιά 15 αριά χρόνια πίσω...καλά ήτανΆστο φίλε,μακριά.
Μια φορά έκανα το λάθος και από την γκρίνια κόντεψα να σπάσω το όπλο.
Καλησπέρα σας κύριοι.
Χαχαχαχ αχ αχαχ!Άστο φίλε,μακριά.
Μια φορά έκανα το λάθος και από την γκρίνια κόντεψα να σπάσω το όπλο.
Καλησπέρα σας κύριοι.
Δεν ντρεπεσαι Νικο χαλασες την φωλια στα ζωντανα.....ha haaaΚαλησπερα. Μολις τελειωσα το καθαρισμα μιας 301 ενος φιλου φιλου του συγχωρεμενου πατερα του. Φιδια σαυρες χωμα για λουλουδια και και και εβγαλα. Παντως θα τουφεκισει παλι
Καλα φιλαρακι εισαι μαζοχας βλεπω αυτομαστιγονεσαι ha haaaΚαλησπερα Παλικάρια
Πριν λίγο τελείωσα το γεύμα μου μπριζολιτσες μοσχαρισιες στο τηγάνι
και συνεχίζω με μπυριτσα Βεργίνα απολαμβάνοντας την Βουλή .buy buy..buy buy.
Τα θελει ο κοκορικος σου. Μετα ενα τοσο ωραιο μεζε, ωραια μπυριτσα, τι θες να βλεπεις το τσιρκο και να χαλιεσαι;;
Το παιχνιδι εχει τελειωσει για ολους...ειμαστε πτωχευμενοι εδω και χρονια..επενδυσεις δεν θα γινουν ποτε και η φορολογια σε αποτελειωνει..Καλα φιλαρακι εισαι μαζοχας βλεπω αυτομαστιγονεσαι ha haaa
...και νομίζω πως αυτή η κατάσταση θα κάνει τις αγριόγατες ακόμη πιο άγριες .buy.
Το παιχνιδι εχει τελειωσει για ολους...ειμαστε πτωχευμενοι εδω και χρονια..επενδυσεις δεν θα γινουν ποτε και η φορολογια σε αποτελειωνει..
Και στο εξωτερικο σε μαμανε στη φορολογια αλλα εχει οργανωση υπηρεσιες κλπ...
Πλεον οσοι εχουν καποιο λιπος θα αντεξουν...μετα καλη διασκεδαση 1960 εποχη....
Το χω ξαναπει θα δειτε που το κυνηγι θα γινει μεγαλη πολυτελεια....
Γι αυτο αγριογατες και τα μυαλα στα καγκελα..οσο και να σκαμε δεν αλλαζει τιποτα..