Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερίζω την παρέα.
Αυριο αναχωρώ για Μεγαλόπολη.Παω να βρω καρτέρια για να κατεβούμε με πούλμαν όταν έρθει η ώρα.

Σύμφωνα με τον μετρητή του φόρουμ, 3 μήνες και κάτι ώρες για την έναρξη. .exciting.

Καλησπέρα σας.

Καλησπέρα σε όλους, επιστροφή σήμερα στην Αλεξανδρούπολη μετά από ένα γεμάτο τετραήμερο στο "τρελάδικο".
Απορώ πως μπορείτε να ζείτε σε τέτοιες συνθήκες κάθε μέρα... όντως κάποιος που δεν έχει συνηθίσει, μπορεί να τρελαθεί...

Καλησπερίζω την παρέα.
Αυριο αναχωρώ για Μεγαλόπολη.Παω να βρω καρτέρια για να κατεβούμε με πούλμαν όταν έρθει η ώρα.
πιστεύω αυτή την φορά να μου φέρεις γουρουνοπούλα έστω και τα λιόκια της γιατί την προηγούμενη τα κράτησες για πάρτι σου .sarcastic.
ξεφωνημένη ε ξεφωνημένη
.ha ha.

πιστεύω αυτή την φορά να μου φέρεις γουρουνοπούλα έστω και τα λιόκια της γιατί την προηγούμενη τα κράτησες για πάρτι σου .sarcastic.
ξεφωνημένη ε ξεφωνημένη
.ha ha.
Γουρουνόπουλα καλη μονο στο Κοπανακι στην πλατεια το γωνιακο μαγαζι εχει Μακη .eat. .buy.
Ολοι οι αλλοι απλα ακολουθουν .ghe.
Δημητρη υπολογισε γυρω στα 30 χλμ αποσταση αλλα αξιζει τον κοπο .well done.
Καλησπέρα σε όλα τα παλικαρια ;)

Γουρουνόπουλα καλη μονο στο Κοπανακι στην πλατεια το γωνιακο μαγαζι εχει Μακη .eat. .buy.
ξέρω Κώστα
είναι ο κουμπάρος μου απ το Κοπανάκι και 4-5 φορές το χρόνο που πάει φέρνει γουρουνοπούλα φοβερή
:)

Το Κοπανάκι είναι γύρω στα 45 χλμ απο Μεγαλόπολη Κώστα και δεν νομίζω να πάμε.
Θα τελειώσουμε την δουλειά γύρω στις 6 και κατευθείαν θα πάμε για Βάστα.Επιστροφή στο ξενοδοχείο καφε στην πλατεία με μάσα στο ¨ταβερνάκι".

Θα τελειώσουμε την δουλειά γύρω στις 6 και κατευθείαν θα πάμε για Βάστα.Επιστροφή στο ξενοδοχείο καφε στην πλατεία με μάσα στο ¨ταβερνάκι".
Από την Βαστά είναι ο Παπακωσταντινου ο τραγουδιστής κοντοχωριανος και αυτος ;)
Εγω θα σου προτεινα και ενα αλλο μαγαζι για μασα που ειναι εγγυηση
Φευγοντας απο την πλατεια για την διαδρομη προς Καρυταινα στα 100 μετρα στο αριστερο σου χερι εχει ενα ψητοπωλειο πολυ καλο .well done.

Από την Βαστά είναι ο Παπακωσταντινου ο τραγουδιστής κοντοχωριανος και αυτος ;)
Εγω θα σου προτεινα και ενα αλλο μαγαζι για μασα που ειναι εγγυηση
Φευγοντας απο την πλατεια για την διαδρομη προς Καρυταινα στα 100 μετρα στο αριστερο σου χερι εχει ενα ψητοπωλειο πολυ καλο .well done.

χα χα ...λες να μην το ξέρω ;αυτός που το έχει είναι συνονόματος μου και το απόγευμα τον είχα πάρει τηλέφωνο .

χα χα ...λες να μην το ξέρω ;αυτός που το έχει είναι συνονόματος μου και το απόγευμα τον είχα πάρει τηλέφωνο .
Μου φαίνεται ότι κάποια σχεση εχει με το χωριο μου η αυτος η γυναικα του;)

Ποιο είναι το ταβερνακι έτσι για να μορφωνομαστε;
Πάω λίγες φορές για μπεκάτσα τριγύρω.

Όχι ρε Κώστα , μην μας την λες έτσι ...πολλά μαγαζιά ψήνουν καλή γουρνοπούλα, μακρυά όμως από Εθνικές οδούς και μαγαζιά που εχουν κάθε μέρα ψητό ( δηλαδή της προηγούμενης, μέχρι να τελειώσει ...)
Ενδεικτικά
Στον Μελιγαλά ο Ψαρακας και ο Ρερές
Στη Μερόπη ο Κατσιμπάρος
Στο Κατσαρού ο Σιάγκρης
Και τα 4 χασάπικα που ψήνουν δικά τους ζώα, μόνο τις Κυριακές .... .well done.

Όχι ρε Κώστα , μην μας την λες έτσι ...πολλά μαγαζιά ψήνουν καλή γουρνοπούλα, μακρυά όμως από Εθνικές οδούς και μαγαζιά που εχουν κάθε μέρα ψητό ( δηλαδή της προηγούμενης, μέχρι να τελειώσει ...)
Ενδεικτικά
Στον Μελιγαλά ο Ψαρακας και ο Ρερές
Στη Μερόπη ο Κατσιμπάρος
Στο Κατσαρού ο Σιάγκρης
Και τα 4 χασάπικα που ψήνουν δικά τους ζώα, μόνο τις Κυριακές .... .well done.
Σαν την γουρουνοπουλα που εχει στο Κοπανακι Μενιο δεν υπαρχει .well done.Δεν ειναι τυχαιο οτι στις 10.00 την βαζει στο μαγαζι και στις 12.00 δεν υπαρχει ιχνος .sarcastic.
Εγω και στο Καλο νερο και στην Κυπαρισσια που εχω βρεθει αρκετες φορες ολοι γιαυτον μιλανε .buy.

Status
Not open for further replies.
Back