ευχαριστω ρε φιλε. κι εγω το χαρηκα πολυ. με γυρισε πολλα χρονια πισωΕυριπίδη ωραίο το ταγαρι.cool.
ευχαριστω ρε φιλε. κι εγω το χαρηκα πολυ. με γυρισε πολλα χρονια πισωΕυριπίδη ωραίο το ταγαρι.cool.
επειδη με το νικολη εχουμε πιει αρκετες φορες κι εχουμε συμφαγει αρκετες φορες και θα βρεθουμε ακομα περισσοτερες εσενα λαμογιο κυπριο να δω που και ποτε θα σε πετυχω να σε ποτισω τσικουδιες η και το αντιστροφον
ναι απ εξω ειμαι αλλα δε σε βλεπω ρε. που ειναι η μιτσουμπα????Μωρε ξερω γω να σε κανω να ρθεις κυπρο σε 30 δευτερα
Φ 16 σε εχω ικανο να κλεψεις
Οχι του ποτισματος ρε λαμογιο ουτε το οπλο το αροπλανο λεω
Λοιπον
Τοπος ταβερνα
Ονομα ταβερνας μπαικαλ
Μενου σπορτινγκ
Ποτο πορτιγκ
....... ρε προσγειωθηκες κιολας
Παρκαρες πανω τηςναι απ εξω ειμαι αλλα δε σε βλεπω ρε. που ειναι η μιτσουμπα????
ha haaa
Μια χαρα εισαι ευριπο .shoot.Να σε καλα να τα κανεις πουτανα με τη γρια και ολα με το καιρο ξεχνιουνται και φτιαχνουνκι εγω στεναχωριεμαι αλλα για τα επομενα χρονια θα μεινω οπως ειμαι εκτος αν πιασω το τζοκερ
ωραιο. τοτε αν σε ρωτησει κανεις τι ωρα ειναι πες του ωρα ν αλαξεις αυτοκινητοΠαρκαρες πανω της
Να εισαι καλα λεβεντη μου! Ευχαριστω πολυΝικολα συλληπητηρια φιλε
Να ζησετε να την θυμαστε
Ο φιλος που χει επετειο να ζησουν αγαπημενοι και μονιασμενοι για παντα με την γυναικα του
Αποστολη συγχαρητηρια κ καλη σταδιοδρομια φιλε
Μακη σοφη η συμβουλη σου φιλε μου
Φιλαρακι ειδες που επεσε τελευταια. Βγαλε βιζα. Πεταμε για Ρωσσια, izefsk για καστομιες. ha haaaκι εγω στεναχωριεμαι αλλα για τα επομενα χρονια θα μεινω οπως ειμαι εκτος αν πιασω το τζοκερ
Δεν καταλαβεςωραιο. τοτε αν σε ρωτησει κανεις τι ωρα ειναι πες του ωρα ν αλαξεις αυτοκινητο
ε αυτα παθαινεις χωρις παρκαδοροΔεν καταλαβες
Το φ 16 που φερες θα παρω
Τελος στην κινηση
Πως αλλαζει τα ποστ ο γαμος τελικα...λοιπον μαγκες για οποιον κανει το σπιτογατο σημερα σε λιγο ωραιο εργακι στο star
φιλαρακι ετσι ειναι αυτα τα πραγματα.αγριογατες χορτασα απ τα 17 μεχρι τα 31 που παντρευτηκα συμπεριλαμβανομενων και των αγριογατων εξωτερικου.τωρα οικογενεια και αφησαμε τα ηνια στη νεολερα.εσας δηλαδηΠως αλλαζει τα ποστ ο γαμος τελικα...
Ξεκιναν με αγριογατες και καταληγουν σε σπιτογατες...
Κ(μ)αστορα ασε τις φιλοσοφιες και ανεβασε φωτο απο το μπερετονι...Πως αλλαζει τα ποστ ο γαμος τελικα...
Ευχαριστω Βασιλη!Καλησπέρα στην παρέα. Ευρυπίδη πολύ όμορφη τσάντα φίλε. Κοίτα να την χαρείς. Μάστορας ο Γιάννης, κρίμα που δεν γράφει πια. Αποστόλη καλή σταδιοδρομία φίλε εύχομαι!! Όλα δεξιά να σου έρθουν
Ωραιος. Ετσι πανε αυτα. καθε πραμα στον καιρο του και τα τρυγονια τον αυγουστοφιλαρακι ετσι ειναι αυτα τα πραγματα.αγριογατες χορτασα απ τα 17 μεχρι τα 31 που παντρευτηκα συμπεριλαμβανομενων και των αγριογατων εξωτερικου.τωρα οικογενεια και αφησαμε τα ηνια στη νεολερα.εσας δηλαδη
pictures uploadΚ(μ)αστορα ασε τις φιλοσοφιες και ανεβασε φωτο απο το μπερετονι...
Νικόλα τα θερμά μου συλλυπητήρια. Ο Θεός να την αναπαύσει...Καλησπερα σας κυριοι!!!Δυσκολη μερα μαλλων απο χθες το απογευμα βραδυ που εμαθα οτι πεθανε μια θεια μου πρωτη ξαδερφη του πατερα μου
εφυγε εφνιδιος χωρις να εχει κατι σε ηλικια 50 χρονων πηγε για ψωνια στο μινη μαρκετ τις γειτονιας λυποθημησε την πειρε το ασθενοφορο κ πρην φταση στο νοσοκομειο εξεπνευσαι....εφτυχως ηταν ανυπαντρη κ δεν αφησε αντρα κ παιδια αλλα αφησε δυστηχησμενουν γονεις αδερφες...
Γι αυτο κυριοι οπως λεει κ ενας παππους στις γειτονια μου ζησε την καθε μερα γιατι ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνη η αλλη μερα.....
Νικόλα συλληπητήρια καλό παράδεισο να έχει.....νέος άνθρωπος αδερφέΚαλησπερα σας κυριοι!!!Δυσκολη μερα μαλλων απο χθες το απογευμα βραδυ που εμαθα οτι πεθανε μια θεια μου πρωτη ξαδερφη του πατερα μου
εφυγε εφνιδιος χωρις να εχει κατι σε ηλικια 50 χρονων πηγε για ψωνια στο μινη μαρκετ τις γειτονιας λυποθημησε την πειρε το ασθενοφορο κ πρην φταση στο νοσοκομειο εξεπνευσαι....εφτυχως ηταν ανυπαντρη κ δεν αφησε αντρα κ παιδια αλλα αφησε δυστηχησμενουν γονεις αδερφες...
Γι αυτο κυριοι οπως λεει κ ενας παππους στις γειτονια μου ζησε την καθε μερα γιατι ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνη η αλλη μερα.....
μπράβο ρε μάγκα όταν σέβεσαι κι εκτιμάς ποτέ δεν χάνειςΕυτυχως ειναι μεγαλη και η σκοτποσκαγιαστρα θα καμει δουλεια στα κοπαδια!
Ωραιο εργαλειο φιλε, παντα γεματο!
Καλησπερα κυριοι, απο σημερα δεν θεωρουμαι φοιτητης. Παρουσιασα πτυχιακη και σε 2 βφομαδες θα γινει και η ορκομωσια.
Περναν τα χρονια, και οταν τα αξιοποιεις, αυτο που σου μενει στο τελος ειναι η επιβραβευση, μια νοσταλγια και το μικροβιο που σου βαλαν καποιοι ΔΑΣΚΑΛΟΙ. Υπαρχουν και δημοσιοι υπαλληλοι που εχουν επιγνωδη οτι ειναι λεοτουργοι! Μπραβο τους!
αααααχ πικρές αλήθειες λεςΠως αλλαζει τα ποστ ο γαμος τελικα...
ΚΡΗΤΙΚΕ!!!!! Καινουργια κοντακια, καινουργιες τσαντες, καινουργια μασελα, βλεπω και μαμω τα ρεκτιφιε, θα μαμαμε του χρονου