Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
επειδη με το νικολη εχουμε πιει αρκετες φορες κι εχουμε συμφαγει αρκετες φορες και θα βρεθουμε ακομα περισσοτερες εσενα λαμογιο κυπριο να δω που και ποτε θα σε πετυχω να σε ποτισω τσικουδιες η και το αντιστροφον

Μωρε ξερω γω να σε κανω να ρθεις κυπρο σε 30 δευτερα
Φ 16 σε εχω ικανο να κλεψεις
Οχι του ποτισματος ρε λαμογιο ουτε το οπλο το αροπλανο λεω .sarcastic.
Λοιπον
Τοπος ταβερνα
Ονομα ταβερνας μπαικαλ
Μενου σπορτινγκ
Ποτο πορτιγκ

....... ρε προσγειωθηκες κιολας.sarcastic.

Μωρε ξερω γω να σε κανω να ρθεις κυπρο σε 30 δευτερα
Φ 16 σε εχω ικανο να κλεψεις
Οχι του ποτισματος ρε λαμογιο ουτε το οπλο το αροπλανο λεω .sarcastic.
Λοιπον
Τοπος ταβερνα
Ονομα ταβερνας μπαικαλ
Μενου σπορτινγκ
Ποτο πορτιγκ

....... ρε προσγειωθηκες κιολας.sarcastic.
ναι απ εξω ειμαι αλλα δε σε βλεπω ρε. που ειναι η μιτσουμπα????
ha haaa

κι εγω στεναχωριεμαι αλλα για τα επομενα χρονια θα μεινω οπως ειμαι εκτος αν πιασω το τζοκερ
Μια χαρα εισαι ευριπο .shoot.Να σε καλα να τα κανεις πουτανα με τη γρια και ολα με το καιρο ξεχνιουνται και φτιαχνουν.big smile.

Νικολα συλληπητηρια φιλε
Να ζησετε να την θυμαστε

Ο φιλος που χει επετειο να ζησουν αγαπημενοι και μονιασμενοι για παντα με την γυναικα του

Αποστολη συγχαρητηρια κ καλη σταδιοδρομια φιλε

Μακη σοφη η συμβουλη σου φιλε μου
Να εισαι καλα λεβεντη μου! Ευχαριστω πολυ :D

κι εγω στεναχωριεμαι αλλα για τα επομενα χρονια θα μεινω οπως ειμαι εκτος αν πιασω το τζοκερ
Φιλαρακι ειδες που επεσε τελευταια. Βγαλε βιζα. Πεταμε για Ρωσσια, izefsk για καστομιες. ha haaa

Πως αλλαζει τα ποστ ο γαμος τελικα...
Ξεκιναν με αγριογατες και καταληγουν σε σπιτογατες...
φιλαρακι ετσι ειναι αυτα τα πραγματα.αγριογατες χορτασα απ τα 17 μεχρι τα 31 που παντρευτηκα συμπεριλαμβανομενων και των αγριογατων εξωτερικου.τωρα οικογενεια και αφησαμε τα ηνια στη νεολερα.εσας δηλαδη

Κ(μ)αστορα ασε τις φιλοσοφιες και ανεβασε φωτο απο το μπερετονι...
Επιπροσθετα ξεχασα να αφερω καλη σταδιοδρομια και παντα επιτυχιες

Last edited:
Καλησπέρα στην παρέα. Ευρυπίδη πολύ όμορφη τσάντα φίλε. Κοίτα να την χαρείς. Μάστορας ο Γιάννης, κρίμα που δεν γράφει πια. Αποστόλη καλή σταδιοδρομία φίλε εύχομαι!! Όλα δεξιά να σου έρθουν :)
Ευχαριστω Βασιλη! .shake hands.

φιλαρακι ετσι ειναι αυτα τα πραγματα.αγριογατες χορτασα απ τα 17 μεχρι τα 31 που παντρευτηκα συμπεριλαμβανομενων και των αγριογατων εξωτερικου.τωρα οικογενεια και αφησαμε τα ηνια στη νεολερα.εσας δηλαδη
Ωραιος. Ετσι πανε αυτα. .well done. καθε πραμα στον καιρο του και τα τρυγονια τον αυγουστο

Καλησπερα σας κυριοι!!!Δυσκολη μερα μαλλων απο χθες το απογευμα βραδυ που εμαθα οτι πεθανε μια θεια μου πρωτη ξαδερφη του πατερα μου
εφυγε εφνιδιος χωρις να εχει κατι σε ηλικια 50 χρονων πηγε για ψωνια στο μινη μαρκετ τις γειτονιας λυποθημησε την πειρε το ασθενοφορο κ πρην φταση στο νοσοκομειο εξεπνευσαι....εφτυχως ηταν ανυπαντρη κ δεν αφησε αντρα κ παιδια αλλα αφησε δυστηχησμενουν γονεις αδερφες...
Γι αυτο κυριοι οπως λεει κ ενας παππους στις γειτονια μου ζησε την καθε μερα γιατι ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνη η αλλη μερα.....
Νικόλα τα θερμά μου συλλυπητήρια. Ο Θεός να την αναπαύσει...

Καλησπερα σας κυριοι!!!Δυσκολη μερα μαλλων απο χθες το απογευμα βραδυ που εμαθα οτι πεθανε μια θεια μου πρωτη ξαδερφη του πατερα μου
εφυγε εφνιδιος χωρις να εχει κατι σε ηλικια 50 χρονων πηγε για ψωνια στο μινη μαρκετ τις γειτονιας λυποθημησε την πειρε το ασθενοφορο κ πρην φταση στο νοσοκομειο εξεπνευσαι....εφτυχως ηταν ανυπαντρη κ δεν αφησε αντρα κ παιδια αλλα αφησε δυστηχησμενουν γονεις αδερφες...
Γι αυτο κυριοι οπως λεει κ ενας παππους στις γειτονια μου ζησε την καθε μερα γιατι ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνη η αλλη μερα.....
Νικόλα συλληπητήρια καλό παράδεισο να έχει.....νέος άνθρωπος αδερφέ :(

Ευτυχως ειναι μεγαλη και η σκοτποσκαγιαστρα θα καμει δουλεια στα κοπαδια!

Ωραιο εργαλειο φιλε, παντα γεματο!
Καλησπερα κυριοι, απο σημερα δεν θεωρουμαι φοιτητης. Παρουσιασα πτυχιακη και σε 2 βφομαδες θα γινει και η ορκομωσια.
Περναν τα χρονια, και οταν τα αξιοποιεις, αυτο που σου μενει στο τελος ειναι η επιβραβευση, μια νοσταλγια και το μικροβιο που σου βαλαν καποιοι ΔΑΣΚΑΛΟΙ. Υπαρχουν και δημοσιοι υπαλληλοι που εχουν επιγνωδη οτι ειναι λεοτουργοι! Μπραβο τους!
μπράβο ρε μάγκα όταν σέβεσαι κι εκτιμάς ποτέ δεν χάνεις
καλή σταδιοδρομία να έχεις :)
αααααχ πικρές αλήθειες λες .sarcastic.

ΚΡΗΤΙΚΕ!!!!! Καινουργια κοντακια, καινουργιες τσαντες, καινουργια μασελα, βλεπω και μαμω τα ρεκτιφιε, θα μαμαμε του χρονου.sarcastic.
.vert funny.

Status
Not open for further replies.
Back