Έτσι έτσι Μάκη όπως τα λες είναι...και τρυγόνια με καρτέρι προίκα
Έτσι έτσι Μάκη όπως τα λες είναι...και τρυγόνια με καρτέρι προίκα
θυμάμαι που μας το έλεγες το βράδυ στην ταβέρναΈτσι έτσι Μάκη όπως τα λες είναι...
Και πολύ καλά κάνεις, χαίρομαι και ζηλεύω πάντα με την καλή έννοια τέτοιους ανθρώπους που κάνουν αυτό που τους αρέσει.Γεια σου και εσένα ρε Κωνσταντίνε.φιλε είμαι άνθρωπος της φύσης και μου αρέσει να τα κάνω όλα.....
Να είσαι καλά ρε φίλε,θα χαρώ πολύ μια μέρα να σε γνωρίσω από κοντά ....Και πολύ καλά κάνεις, χαίρομαι και ζηλεύω πάντα με την καλή έννοια τέτοιους ανθρώπους που κάνουν αυτό που τους αρέσει.
Και γω φίλε που θα πάει.Να είσαι καλά ρε φίλε,θα χαρώ πολύ μια μέρα να σε γνωρίσω από κοντά ....
Οχι φίλε μου,αλλα άμα τύχει και έρθεις καμιά φορά θα σε πάρω μαζί μουθυμάμαι που μας το έλεγες το βράδυ στην ταβέρνα
μήπως το πουλάς;;;;;; ha haaa
Δεμ σου αρεσαν;καλησπέρα παρεούλα
δύσκολη μέρα στη δουλειά με λίγο τρέξιμο και ζέστη....2 μπλουζάκια άλλαξα
Ολα καλα φιλε Κωστα..Χαρα κ εργασια μπας κ παρουμε κανα φουσεκι..Good and you Mr Tasos.
Ολα καλά φιλαράκι εσύ τι μου γίνεσαι.
Και εγω το ιδιο,και σε καλη τιμη τωρα με την κριση..είμαι άνθρωπος της φύσης και μου αρέσει να τα κάνω όλα.....
Εγώ να δεις τι επαθα σήμερα.... Τον θάνατο της αλεπούς... Μιλάμε για πολυυυυυ λαό... Λεφτά υπάρχουν τελικάΔοξα τω θεό δεν παραπονιεμαι.pop..Τώρα έχει ψητό κοτόπουλακι κ λίγο κρασακι να χαλαρωσω απο την υπερένταση κ ύπνο γιατί κ αύριο τα ίδια θα έχουμεκαλησπέρα παρεούλα
δύσκολη μέρα στη δουλειά με λίγο τρέξιμο και ζέστη....2 μπλουζάκια άλλαξα
Εύχομαι φίλε η χρονιά να είναι καλύτερη απο την περσινή και να μην προλαβαίνεις να αγοράζεις-δοκιμαζεις φυσίγγια.Ολα καλα φιλε Κωστα..Χαρα κ εργασια μπας κ παρουμε κανα φουσεκι..
δεν καταλαβαίνεις τίποτα εσύ....Ολυμπος με χιόνια είσαιΕγώ να δεις τι επαθα σήμερα.... Τον θάνατο της αλεπούς... Μιλάμε για πολυυυυυ λαό... Λεφτά υπάρχουν τελικάΔοξα τω θεό δεν παραπονιεμαι.pop..Τώρα έχει ψητό κοτόπουλακι κ λίγο κρασακι να χαλαρωσω απο την υπερένταση κ ύπνο γιατί κ αύριο τα ίδια θα έχουμε
Κολλησες;;;; Καλημερα ΤασοΚαλημερα και καλη μας εβδομαδα
Καλημερα Νικο,χανεται το σημα καποιες φορες κ μολις έρχεται τα ανεβαζει διπλα..Κολλησες;;;; Καλημερα Τασο