Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαλαρώστε τώρα, αφού σας έγινε επιστημονική κ βαθυστοχαστη ανάλυση για τα παπια της Μεγαλοπολης.... ☺

Ασε που ζουν μέσα στην καρβουνίλα Γιώργο.Τα σωθικά τους θα είναι σάπια.
Τι να κλάσουν μπροστά σ αυτά του Βορρά .
Σωστόοοος;;;;

Καλησπέρα στην παρέα και καλό σαββατοκύριακο. :)
Ο καιρός έχει ζεστάνει, ένα μπανάκι χρειάζεται σήμερα-αύριο.
Ο Παγασητικός έχει γίνει βόθρος και δεν συνιστάται για μπάνιο, ίσως πάω μια βόλτα προς ανατολικό Πήλιο για μπάνιο.

Ναι,το παλιό του έκανε σαν γάτα που της παταγες την ουρά... ☺

Μάλλον διαμαρτυροταν από το πολύ λαδωμα και γρασσαρισμα.!!!
Τώρα που πλήρωσε τα διπλά, πιστεύω δύο σταγονες λαδακι σε κάθε έξοδο
θα τις βάζει.

Ασε που ζουν μέσα στην καρβουνίλα Γιώργο.Τα σωθικά τους θα είναι σάπια.
της Βοιωτίας κτικιάρικα της Μεγαλόπολης σάπια,της Λαμίας ανάπηρα,της Λάρισας κακομούτσουνα,της Καρδίτσας χαζά,της Κρήτης κουζουλά
τι θα γίνει ρε μόνο στα Τζουμέρκα είναι όλα ίσια;;;;;; ουουουου .yel.

της Βοιωτίας κτικιάρικα της Μεγαλόπολης σάπια,της Λαμίας ανάπηρα,της Λάρισας κακομούτσουνα,της Καρδίτσας χαζά,της Κρήτης κουζουλά

Εγω φιλαράκι είπα μόνο για της Βοιωτίας και τώρα για τα καρβουνιασμένα της Μεγαλόπολης.
Και τώρα μια που το συζητάμε,το μεσημέρι έφτιαξα κάτι χτικιασμένες τσίχλες Βοιωτίας με σάλτσα άλλο πράμα .

Εγω φιλαράκι είπα μόνο για της Βοιωτίας και τώρα για τα καρβουνιασμένα της Μεγαλόπολης.
Και τώρα μια που το συζητάμε,το μεσημέρι έφτιαξα κάτι χτικιασμένες τσίχλες Βοιωτίας με σάλτσα άλλο πράμα .
.sarcastic..sarcastic.Δεν παιζεστε λεμεεε

φίλε για να το τελειώνουμε τέλος πάντων και να μην κουράζουμαι τους φίλους μας:
όλοι βλέπουν πως είμαι εγώ που μεγάλωσα με χτικιάρικα και πως είσαι εσύ που μεγάλωσες με θρεμένα
.yel. .yel. .very funny..very funny.

Status
Not open for further replies.
Back