Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μετά από ένα δίωρο τρέξιμο στο παρκο και στο βουναλάκι του, χωρίς ψυχή και ένα τοπίο πνιγμένο στην ομίχλη ,πραγματικά δεν ήθελα να γυρίσω στο σπίτι.
Ο καιρός παλάβωσε τελείως.Τέτοιο πράμα στα μέσα Ιούνη εδώ στην Αθήνα δεν μπορώ να θυμηθώ.Αυτο θύμιζε Γιάννενα Νοέμβρη μήνα.Τοπίο πραγματικά φθινοπωρινό.
Ανοίγοντας τώρα λοιπόν τον υπολογιστή ,είδα ότι σας έπιασε μια φαγούρα απόψε και με μελετάγατε όλοι μαζί .

Νέο έκτατο μετεωρολογικό δελτίο ενημερώνει τους κατοίκους της βόρειας Ελλάδας για έντονα καιρικά φαινόμενα από τα μέσα της επόμενης εβοδομάδας. Αυτή τη στιγμή η γραμματεία πολιτικής προστασίας βρίσκεται σε σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Πηγή: καζουραnet ha haaa

.crying smile. .vert funny. weather1
με προλαβες στο νημα

Γιωρργη!!!Κοπανατη ερχετεweather1weather1.pop..pop..crying smile..crying smile..vert funny..vert funny.

Μητσο!!! τσιμπα ρε ακομα?.vert funny..vert funny.

Γιατί στην επιστροφή Γιώργο?
Τον φοβάσαι περισσότερο όταν έρχεται?

Μπα θα κάνει τζοκινγκ με αντιανεμικο αδιάβροχο, παπουτσάκι trekking και θα ρουφάει τις μυρωδιές της φύσης. Για κάτι τέτοια παπατζιλικια είναι πρώτος.....
Θα χει βάλει και το gps να γράφει τα χλμ..yelling.

Πω πω παπαριές........buy buy.
.cofee....όποιος κυνηγάει μαζί μου γεμίζει σακούλια .Είμαι γουρλής γουτσου γούτσου ...buy.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ μια φορά την πρώτη μπεκάτσα στη ζωή μου την πήρα όταν είχα πάει κυνήγι με τον άσπρο......
Πέστα μοντελάκι μου ....well done.

Ότι και να λέτε εγώ δεν σας πιστεύω....:D .yel.
Αν δε δεις ,μην πιστεύεις τίποτα Γιώργη.buy.

Γυρωωστις 5 30 θα εχω τελειωσει τη δουλεια. Αν βολεψει να κανουμε μαζωξη! ;)
Εχει στην αριστοτελους κατι περιστερια :)
@dim63
Με καυτά σορτσάκια ;.asking.

Status
Not open for further replies.
Back