Καλημερα σ ολο το λαο.Επιτελους σημερα το πρωι εριξε και σε μας λιγη βροχουλα να δροσιστουμε.
Οχι Φώτη όπως τα ήξερεςΡε μάγκες ανεβαίνει κανείς Σχιστό έχει αλλάξει τίποτα σχετικά με τις προυποθέσεις να ρίξεις γιατί εχω να ανέβω από πέρσι και επειδή δεν έχω άδεια σκοπευτή μην πάω άδικα ?
EΑναρωτιέμαι αν βρίσκομαι στην Αθήνα η στα Τζουμέρκα .Τι βροχή είναι αυτή που ρίχνει τέτοια εποχή .....
Δεν μου λες ρε κουμπαρε, γιατι αναναρωτιεσε για την βροχη,εσυ δεν ειπες "το καλοκαιρι να μην ερθει ποτε" μας δουλευης η θελεις τιποτανα ερθεις στα ισια σου?ωχ θα σκασω πρωϊ πρωϊΚαλημερίζω τον λαό του H.L. .ha ha ha.
Οσο για το καλοκαίρι μη βιάζεστε.Καλύτερα να μην ερθει ποτέ..buy.
E
Δεν μου λες ρε κουμπαρε, γιατι αναναρωτιεσε για την βροχη,εσυ δεν ειπες "το καλοκαιρι να μην ερθει ποτε" μας δουλευης η θελεις τιποτανα ερθεις στα ισια σου?ωχ θα σκασω πρωϊ πρωϊ
Καλη υπομονη. Πεστη το μεσημερι.Καλημέρα από την βροχερή Ραφήνα και την δουλειά
Μια ώρα ύπνος να δω πως θα αντέξω ως της 14.00
Περασαμε καλά εχτές τουλάχιστον
Φαγαμαν ηπιαμαν χορεψαμαν
Κάποια φάση 45+ λεπτά χορός υπό βροχή
Να σας ζήσει ο μικρούληςΚαλή ημέρα στην παρέα. Καφεδάκι με συννεφιασμένο ουρανό, ελπίζω ο καιρός να μη χαλάσει τη βάπτιση του δεύτερου εγγονού..................................
Εγω να βοηθησω θελω να μην σπας το κεφαλακι σου να βρεις την αιτια γιατι σε αγαπαωΝαι ρε φίλε εγω το είπα.Όπως και άλλες χρονιές.
Συμβαίνει κάτι ; .buy.
Καλημέρα στην παρέα. Από χθες το βράδυ που έπιασε βροχή δεν έχει σταματήσει, τι στην ευχή, τροπική ζώνη γινόμαστε.
Εεεε,τα θέλει ο κ@λος σου...Πάντως τέλος του μήνα φεύγω ,οπότε ετοιμάσου για μπάνια .Βέβαια θα φύγω και την Τετάρτη, για λίγες όμως μέρες..pop.
εεε ναι.......Εεεε,τα θέλει ο κ@λος σου...
Ζολω αγαπημενε...ωριαο χαλαρωτικο το σκηνικο....αλλα απο αυριο κανε κατι να αλλαξει ...αλλιως φερε και καμια τσιχλα να δεσει το γλυκο..ha haaa...εισαι κι πρωτους !!Ναι ρε φίλε εγω το είπα.Όπως και άλλες χρονιές.
Συμβαίνει κάτι ; .buy.
Φευγω παω για ψωνια μαγιο,αντιλιακα,ομπρελες,εκτος αμα θελει ο Γιωργος να μου στειλει τα δικα του που δεν θα τα χρειαστει και θα του στειλω εγω αδιαβροχα,σκουφια,γαντια,γαλοτσες,βαρκα και οτι αλλο χρειαστει για την θεομηνια που θα περασειΠάντως τέλος του μήνα φεύγω ,οπότε ετοιμάσου για μπάνια .Βέβαια θα φύγω και την Τετάρτη, για λίγες όμως μέρες..pop.
Υπομονη Φιλιππακο λιγες μεινανε και μετα βουρ για παραλια να προλαβουμε κανενα μπανιο μεχρι την επιστοφηha haaaΚαλημεραααααα
Σαπισα απο το πολυ νερο.....
Ξεκινησε απο χθες το βραδυ και μας παει μαμιοντας......
Ενα καλοκαιρι ειχαμε.....παει και αυτο.