Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε μάγκες ανεβαίνει κανείς Σχιστό έχει αλλάξει τίποτα σχετικά με τις προυποθέσεις να ρίξεις γιατί εχω να ανέβω από πέρσι και επειδή δεν έχω άδεια σκοπευτή μην πάω άδικα ?
Οχι Φώτη όπως τα ήξερες;)

Καλημέρα στην ομάδα

Αναρωτιέμαι αν βρίσκομαι στην Αθήνα η στα Τζουμέρκα .Τι βροχή είναι αυτή που ρίχνει τέτοια εποχή .....
E
Καλημερίζω τον λαό του H.L. .ha ha ha.
Οσο για το καλοκαίρι μη βιάζεστε.Καλύτερα να μην ερθει ποτέ..buy.
Δεν μου λες ρε κουμπαρε, γιατι αναναρωτιεσε για την βροχη,εσυ δεν ειπες "το καλοκαιρι να μην ερθει ποτε" μας δουλευης η θελεις τιποτα.sex hard..sex hard.να ερθεις στα ισια σου?.crying smile..crying smile..vert funny..vert funny.ωχ θα σκασω πρωϊ πρωϊ

E

Δεν μου λες ρε κουμπαρε, γιατι αναναρωτιεσε για την βροχη,εσυ δεν ειπες "το καλοκαιρι να μην ερθει ποτε" μας δουλευης η θελεις τιποτα.sex hard..sex hard.να ερθεις στα ισια σου?.crying smile..crying smile..vert funny..vert funny.ωχ θα σκασω πρωϊ πρωϊ

Ναι ρε φίλε εγω το είπα.Όπως και άλλες χρονιές.
.my man.Συμβαίνει κάτι ; .buy.

Καλημέρα από την βροχερή Ραφήνα και την δουλειά
Μια ώρα ύπνος να δω πως θα αντέξω ως της 14.00
Περασαμε καλά εχτές τουλάχιστον
Φαγαμαν ηπιαμαν χορεψαμαν
Κάποια φάση 45+ λεπτά χορός υπό βροχή :)
Καλη υπομονη. Πεστη το μεσημερι.

Καλημέρα στην παρέα. Από χθες το βράδυ που έπιασε βροχή δεν έχει σταματήσει, τι στην ευχή, τροπική ζώνη γινόμαστε.

Πάντως τέλος του μήνα φεύγω ,οπότε ετοιμάσου για μπάνια .Βέβαια θα φύγω και την Τετάρτη, για λίγες όμως μέρες..pop.

Καλημερα.απο τα παραθαλασσια της Αττικης αδειες παραλιες αδεια τα καφε σκηνικο χειμωνιατιο και βροχη ασταματητη απο τις 6 το πρωι με καποιες μικρες παυσεις..
Ωραιο σκηνικο τουλαχιστον για μενα χαλαρωση καλο φαϊ και ξαπλα αγναντευοντας την βροχη..

Ναι ρε φίλε εγω το είπα.Όπως και άλλες χρονιές.
.my man.Συμβαίνει κάτι ; .buy.
Ζολω αγαπημενε...ωριαο χαλαρωτικο το σκηνικο....αλλα απο αυριο κανε κατι να αλλαξει ...αλλιως φερε και καμια τσιχλα να δεσει το γλυκο..ha haaa...εισαι κι πρωτους !!

Πάντως τέλος του μήνα φεύγω ,οπότε ετοιμάσου για μπάνια .Βέβαια θα φύγω και την Τετάρτη, για λίγες όμως μέρες..pop.
Φευγω παω για ψωνια μαγιο,αντιλιακα,ομπρελες,εκτος αμα θελει ο Γιωργος να μου στειλει τα δικα του που δεν θα τα χρειαστει και θα του στειλω εγω αδιαβροχα,σκουφια,γαντια,γαλοτσες,βαρκα και οτι αλλο χρειαστει για την θεομηνια που θα περασει.very happy..crying smile..vert funny..vert funny.

Καλημεραααααα
Σαπισα απο το πολυ νερο.....
Ξεκινησε απο χθες το βραδυ και μας παει μαμιοντας......
Ενα καλοκαιρι ειχαμε.....παει και αυτο.
Υπομονη Φιλιππακο λιγες μεινανε και μετα βουρ για παραλια να προλαβουμε κανενα μπανιο μεχρι την επιστοφηha haaa.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back