Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα παλικαρια. Μετα την δουλεια μαζευτηκαμε με φιλους στο σπιτι του ενος οπου μαγειρεψαμε ενα καρβουνι 6.700 που εβγαλε προχθες. Με συνοδεια μπυρες φυσικα και δροσερη σαλατουλα. Φαγαμε ηπιαμε και καναμε τον χαβαλε μας. Σε μια αγχωδη περιοδος ειναι οτι καλυτερο οι παρεες με φιλους! Μια ζωη την εχουμε μαγκες...γαματε γιατι χανομαστε!! Καληνυχτα :)
Καποτε μαζευα στο σπιτι σχεδον καθε βραδυ κοσμο....μιας και ριμαι ψηλα στο βουνο και εχω τον 5ο οποτε η θεα ειναι απεριοριστη.Παντα υπηρχε ο μεζες και τα μπυρονια ρεαν αφθονα.Μου χουν ληψει πολυ αυτες οι μαζοξεις.....πλεον οι περισσοτεροι εχουμε κλειστει στα σπιτια μας και δτα προβληματα μας.
Καθε μερα ακουω προβληματα υγειας και θαντους.Πως καταντησαμε εται ρε γαμωτο.
Περνανε οι μερες και τα χρονια χωρις να γευομαστε την χαρα της ζωης.

Kαλημερα σας!
Τι γίνεται με το εθνος κυνηγι εχει να κυλοφορησει τρεις εβδομαδες..Παει η εφημεριδα για κλεισιμο λενε..Ακούσατε τιποτα?
για την εφημερίδα δεν γνωρίζω για το ένθετο με το κυνήγι αρνητικά ακούγονται για την συνέχεια του 3+χρόνια.............................................

Kαλημερα σας!
Τι γίνεται με το εθνος κυνηγι εχει να κυλοφορησει τρεις εβδομαδες..Παει η εφημεριδα για κλεισιμο λενε..Ακούσατε τιποτα?
Οσο για το ένθετο ,ψαξε στο διαδίκτυο να δεις τα μαντάτα.
Απλά ξεκατίνιασμα και δυσωδία.Οπως συνηθίζεται άλλωστε στην εποχή μας.

Καλημέρα σε όλους και καλό ΠΣΚ ...
Τι είναι αυτό το πράμα με μένα, σήμερα πάλι μου χάλασε το κλιματιστικό στο σπίτι !!!! .buy buy.
Το πρωί που ξύπνησα το άναψα, δούλευε κανένα μισάωρο κανονικά όπως πάντα ... και ξαφνικά άρχισε να στάζει νερό (η εσωτερική μονάδα) ... Μέχρι να πάρω μια λεκάνη να τη βάλω από κάτω, το νερό πλήθαινε και άρχισε σχεδόν να τρέχει συνεχόμενα !!! Μου φάνηκε κιόλας ότι άρχισε να κάνει περίεργο θόρυβο... Φυσικά το έκλεισα αμέσως, και σε λίγο σταμάτησε να τρέχει ... Ευτυχώς φεύγω στο χωριό σήμερα ... αλλά την Κυριακή το βράδυ που θα γυρίσω και τη Δευτέρα μέχρι να το φτιάξω θα λιώσω ... :( :(
.hair.

Καλημέρα σε όλους και καλό ΠΣΚ ...
Τι είναι αυτό το πράμα με μένα, σήμερα πάλι μου χάλασε το κλιματιστικό στο σπίτι !!!! .buy buy.
Το πρωί που ξύπνησα το άναψα, δούλευε κανένα μισάωρο κανονικά όπως πάντα ... και ξαφνικά άρχισε να στάζει νερό (η εσωτερική μονάδα) ... Μέχρι να πάρω μια λεκάνη να τη βάλω από κάτω, το νερό πλήθαινε και άρχισε σχεδόν να τρέχει συνεχόμενα !!! Μου φάνηκε κιόλας ότι άρχισε να κάνει περίεργο θόρυβο... Φυσικά το έκλεισα αμέσως, και σε λίγο σταμάτησε να τρέχει ... Ευτυχώς φεύγω στο χωριό σήμερα ... αλλά την Κυριακή το βράδυ που θα γυρίσω και τη Δευτέρα μέχρι να το φτιάξω θα λιώσω ... :( :(
.hair.
Φιλε μηπως εχεις πολλα παρε-δωσε με το λευκο μαγο- αλεπουδιαρη τελευταια? .hair..yelling..yelling.
Καλημερα σε ολους κ καλο ΣΚ... Ελπιζω να μαλακωσει λιγο η ζεστη... ;)

Status
Not open for further replies.
Back