Τελειωσαν τα καλαμακια και που να βρεις πανω στα κατσαβραχα..
Παίζεις με τον πόνο μας![url=https://postimg.org/image/dvd38fnjv/][/url]
Καλημέρα αγοράκια .
Φραπεδιά με πολύ δροσιά και σε λίγο συνεχίζω το καθάρισμα με τα χόρτα και την βλάστηση.
Οσο για τη θερμοκρασία, μια και το ζήτησε κάποιος ,είναι 23 βαθμοί.Ποια παραλίιιια ....
Eπιτηδες το κανει Γιαννη,"δεν σας αρεσουν οι βροχες"λεει, τωρα θα σας μαμησω, παρτε μερικα 45αρια να σας πω εγω.Παίζεις με τον πόνο μας!
Έβρεξε καθόλου??
Like για VranjesΚαλημέρα σε όλους...
Σίλι οταν πας για κολύμπι χωρίς τον παίχτα αυτα θα σ τχαίνουν...
Ουγκάντα
Κάποια στιγμή βρέθηκα στην Σαλαμίνα φιλοξενούμενος σε ΣυγγενείςΚαλημέρα .
Σήμερα δεν πάω στην θάλασσα γιατί η αλήθεια είναι ότι χθες ήταν υπερβολικά βρώμικη.
Καλό θα ήταν ο Σκαι που έχει τόσες οικολογικές ευαισθησίες να κάνει ένα ντοκιμαντέρ και μια έρευνα για τις χαβούζες που ανοίγουν τα καράβια και πετάνε μέσα στην θάλασσα από το λιμάνι του Πειραιά ως το Λαύριο κάθε λογής απόβλητο, γεμίζοντας με βρώμα τις παραλίες τις δυτικής Αττικής.
Χθες ήμουν στο Θυμάρι, μια από τις τελευταίες παραλίες της δυτικής Αττικής, πριν το ακρωτήριο του Σουνιου.
Από νωρίς που έφτασα η θάλασσα ήταν καλυμμένη με μια καφέ αφρουδιά .asking..
Σκέφτηκα ότι ο νοτιάς έχει φέρει έξω όλη αυτή τη βρώμα και ανοιχτηκα καμιά εκατοστή μέτρα μέσα για να την ξεπεράσω.
Όντως η κατάσταση ήταν καλύτερη, μέχρι που διαπίστωσα ότι κολυμπάω ανάμεσα σε....ελιές . Όπως το διαβάζετε. Ελιές σπασμένες στην μέση (ήταν σπασμένο και το κουκούτσι ) πράγμα που σημαίνει ότι είχαν περάσει από διαδικασία κονιορτοποιησης, προφανώς όχι τόσο επαρκή όσο προβλέπει ο κανονισμός για τα φαγώσιμα κατάλοιπα που μπορούν να ρίχνουν τα καράβια στην θάλασσα. Ανάμεσα τους επέπλεαν και μικροσκοπικά πλαστικά κομματάκια.
Στην ιδέα για το τι ακόμα θα μπορούσε να είχε πεταχτεί μέσα και να μην φαινόταν και για να μην αντικρίσω και τα υπόλοιπα, σηκώθηκα και έφυγα .asking.
Αυτά όμως δεν τα αναφέρουμε, μόνο τα άγρια πουλιά είναι ο καημός μας. Χαβούζα η τριτοκοσμική Ελλάδα, ρίξε τα απόβλητα στους ιθαγενείς.....
Άσε που μπορεί κάποιο από αυτά τα καράβια να είναι και δικό μας, αφού είμαστε και εφοπλιστές εκτός από καναλάρχες
Να σε γλυψουμε ρε κουμπαρεΚαλημερα σας κυριοι καλη και δροσερη οσο μπορειτε μερα να εχετε !!
Γυροσα απο εκκλησια και εχω λιωσει σαν παγωτο...!!!