Ειχα χρόνια να πορωθώ με παιχτη της ΑΕΚ.Like για Vranjes
Εχει τσαγανο ειναι δυνατος κ τρελός...
Ταλιμπαν
Ειχα χρόνια να πορωθώ με παιχτη της ΑΕΚ.Like για Vranjes
Καλησπέρα σας. Γυρίσαμε από το σκοπευτήριο και αμέσως μπήκαμε στο μπάνιο και στο κλιματισμό. Μας ψιλοεκαψε στο σκοπευτήριο αλλά άξιζε. Καλά να περνάτε.
Ξερω εγω ,τι θελεις εσυ!!
Αν εχεις κότσια ελα σα δω να σου ξηγήσω ...........................................Ξερω εγω ,τι θελεις εσυ!!
Δεν γραφεται όμως.....
24 βαθμους στις 14.00 το μεσημερι
Θα προτιμουσα καποια πιο εμπειρα χερια...Να σε γλυψουμε ρε κουμπαρε
Άφησες τις φωτογραφίες και έπιασες τον καιρό βρε Μελανίτη .ha ha ha., πάντα να έχεις κάτι να μας τα κάνεις τσουρέκιαΚαλησπέρα αγοράκια.
Δεν σας λεω τιποτα περι καιρού για να μη σας κομπλάρω.
Αυτο ακριβως.Ειχα χρόνια να πορωθώ με παιχτη της ΑΕΚ.
Εχει τσαγανο ειναι δυνατος κ τρελός...
Ταλιμπαν
"evripidis302, να θεωρήσεις δεδομένα και τα δικά μου συλλυπητήρια. Έχεις απόλυτο δίκιο με τα γραφόμενά σου πλην όμως είμαστε άνθρωποι και πέφτουμε στην παγίδα της ζωής, λίγοι είναι αυτοί που δεν τους καίγεται καρφάκι ................κυριοι ελικρινα σας ευχαριστω ολους θερμα κι ευχομαι μονο υγεια σ εσας και τις οικογενειες σας. και κατι τελευταιο. μην σκατε για τα κωλολεφτα. οι υποχρεωσεις δεν τελειωνουν ποτε. η υγεια ομως καποια στιγμη απ την στεναχωρεια μας αφηνει. κουρεψτε τα απ το γουλι σε οτι σας ευχαριστει εσας και τα παιδια σας οσοι εχετε. και παλι τις θερμες μου ευχαριστιες. ειστε μεγαλη παρηγορια