Βαλε μας καιμιά φωτογραφία να δούμε τα ορεινά...Καλησπερα απο ορεινο Ζωγραφου
Αρε Μητσο παιζεις με τον πονο μας.6ος οροφος και αγναντευω τσιμεντα. Με πιανεις...Βαλε μας καιμιά φωτογραφία να δούμε τα ορεινά...
Καλησπέρα στη παρέα, δεν μας φτάνει η ζέστη και αυτά στο δρόμο.....
ρε τι βάζετε στον καφέ του κάγκελου κι έχετε παραισθήσειςΡε Γιάννη η αριστερή έχει τέσσερα πόδια και τέσσερα χέρια; ha haaa
Καλησπέρα στη παρέα, δεν μας φτάνει η ζέστη και αυτά στο δρόμο.....
Αν σε πιάνω λέει .....Αρε Μητσο παιζεις με τον πονο μας.6ος οροφος και αγναντευω τσιμεντα. Με πιανεις...
λεσβομερος.Η αγριογατα με το μαυρο μαγιο ειναι ετοιμη να σηκωσει τσαμπουκα...πολυ ψωμωμενο το μωλοha haaa
σοβαρα τωρα??ΜΟΛΙΣ μου κλεψανε το κιν.τηλ. απο διπλα μου..pop..pop.
Ναι ρε φιλε.ΑΥΤΟΙ που εχουν ερθει φετος ειναι για τον Κεαδα ολλος ο οιποκοσμος της Βουλγαρορουμανιοσερβιας .Απο διπλα μου το πιραν.σοβαρα τωρα??
.asking.Φτου ρε γαμώτο ......ίσα με πόσα κιλά μπαρούτες η ζημιά ;ΜΟΛΙΣ μου κλεψανε το κιν.τηλ. απο διπλα μου..pop..pop.
απιστευτοΝαι ρε φιλε.ΑΥΤΟΙ που εχουν ερθει φετος ειναι για τον Κεαδα ολλος ο οιποκοσμος της Βουλγαρορουμανιοσερβιας .Απο διπλα μου το πιραν.
Να τον βαλης να τρεχει και μολης περαση τα 60μ να του ριξεις με ενα 3,5. ΒΒ.εκει να δεις δωκημη.Που να τους κοπουν τα χερια........
Βρε εδώ κάποτε οι Αλβανοί έκλεψαν το ρολόι του Μπους μετά από χειραψία οταν επισκέφτηκε τα ΤίραναΝαι ρε φιλε.ΑΥΤΟΙ που εχουν ερθει φετος ειναι για τον Κεαδα ολλος ο οιποκοσμος της Βουλγαρορουμανιοσερβιας .Απο διπλα μου το πιραν.