Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εισαι γατΑ κ αλεπου...μααα λαμβανεις τον πού και πού;;; ήτοι ενιοτε;;; φρομ ταιμ του ταιμ...

Την καλησπέρα μου κοι... παίχται

Εγω πίνω μπύρα ,εσύ να ξερα τι πίνεις ......buy buy.
Καλησπέρα σας

Σε λίγη ώρα θα συναντήσω τον Δημήτρη (Black eagle) και τον Νίκο (GoldPhoenix21) για .beer. και για ffff .bbq. κάπου Παν-δροσερά .... .my man.
Καιρός ήταν .Καλά να περάσετε και αλίμονο στον ταβερνιάρη .....
.my man.Και που ειστε ,σύντομα θα ξανάρθω στην Κομοτηνή ,κανονίστε ...

Last edited:
Απόψε πολλές μαζώξεις μαθαίνω οτι γίνονται,απο Κομοτηνή μέχρι Κέρκυρα.
Καλά να περνάτε φιλαράκια και σε λίγες μέρες θα τα πιούμε εδώ μετά προβατίνας .;)
Όποιος είναι κοντά είναι καλεσμένος .
Κ το νερό;

Απόψε πολλές μαζώξεις μαθαίνω οτι γίνονται,απο Κομοτηνή μέχρι Κέρκυρα.
Καλά να περνάτε φιλαράκια και σε λίγες μέρες θα τα πιούμε εδώ μετά προβατίνας .;)
Όποιος είναι κοντά είναι καλεσμένος .
Επ!!! κατι λετε για φαϊ? και τσαμπα? κοντα? για προσδιορισε χιλιομετρικη αποσταση κουμπαρε να δω αμα ειμαι στο βεληνεκες!!.xm.μακαρι.pray to God..ha ha ha..ha ha ha..sarcastic..big smile..big smile.

Πως πέρασε ο καιρός από τον περσινό Σεπτέμβριο και τα τρυγονοκυνηγια μας με τον Σπύρο (Ωρίωνα) βρεθήκαμε σήμερα στο κυνηγετικό- σκοπευτικο στέκι του Skyful να μιλάμε για μπαφερ , παπια, μπεκατσες και.....προβατινες .sarcastic.
Βρέθηκε στο νησί ο Σπύρος για 2 μερούλες και φυσικά έγινε η πολυπόθητη συνάντηση. Χάρηκα πολλή που τον ξαναείδα μετά πολλή καιρό και έγινε και η γνωριμία μέ τον Γιώργο. Πότε πέρασαν 4 ώρες δεν το πήραμε χαμπάρι μέχρι που το μαγαζί άδειασε και μείναμε μόνη μας......
Κοντή γιορτή να ξαναέρθει ο Σπύρος τον Αύγουστο και φυσικά αργότερα για το αγαπημένο του κυνήγι στα τρυγόνια.....πρωτα ο Θεός εκεί θα είμαστε πάλι.......;)
Θα επιστρέψει κάποια στιγμή στη παρέα μας ξανά ο Σπύρος, οταν είναι η ώρα.....;)

zMqZ5cq.jpg

Κάτι αλχημείες έκανε εκεί ο Skyful με κοκτέιλ στο ένα χέρι και κάτι φυσηγγια στο άλλο, λίγο ήθελε να βάλει τα σκάγια σε κάνα κοκτέιλ......sarcastic.
77HE6S6.jpg

Καλησπέρα σας

Σε λίγη ώρα θα συναντήσω τον Δημήτρη (Black eagle) και τον Νίκο (GoldPhoenix21) για .beer. και για ffff .bbq. κάπου Παν-δροσερά .... .my man.
Επιστροφή από την Πάνδροσο και τον Νερόμυλο μετά από μπόλικο ποτό και φαγητό. Εκτός από εμένα, τον Δημήτρη (Black eagle) και τον Νίκο (GoldPhoenix21) ήρθε και ο άλλος Νίκος (Koutos_benelli). Περάσαμε τόσο όμορφα που ως συνήθως ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός. Σαν μεγαλύτερος της παρέας ένιωσα μεγάλη χαρά που διαπίστωσα ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι όπως τον Δημήτρη και τους Νικολήδες με επίπεδο και σωστή κυνηγετική παιδεία.
Δώσαμε νέο ραντεβού για την Τετάρτη στο σκοπευτήριο για να κάνουμε τις δοκιμές μας στον πίνακα με το τεστ Churchill ώστε να δούμε που είμαστε με τα όπλα μας και ειδικά εγώ με την Μ2 που θα την τουφκίσω πρώτη φορά

Status
Not open for further replies.
Back