Στελάρα μήπως συνάντησες πάλι καμμιά Μελίνα;Καλημέρα και καλό ΠΣΚ ... πότε πέρασε κι αυτή η εβδομάδα !!!!
Πήγα και στο γάμο χθες το βράδυ ... αν και δεν με συγκινούν καθόλου αυτού του είδους οι πολυπληθείς εκδηλώσεις με το τυποποιημένο αμερικανόφερτο εθιμοτυπικό και διαδικασία ... Από υποχρέωση πάω ...
Τουλάχιστον είχε καλό φαΐ, αυτό έχει παραμείνει ακόμη στα παραδοσιακά πλαίσια ... .eat.ξεροτήγανα, τυρί και μέλι, καλιτσουνάκια και διάφορα άλλα "ορεκτικά", τσιγαριαστό κρέας με τηγανητές πατάτες, σαλάτες, βραστό κρέας και πιλάφι, όλα μπόλικα και νοστιμότατα, καλό κρασί ... Το συγκεκριμένο κέντρο είναι πολύ καλό και δεν κάνει "εκπτώσεις" στην ποιότητα ... Όταν έφευγα σερβίρανε και ψητό του φούρνου με πατάτες, μια μπουκιά μόνο έφαγα, για να το δοκιμάσω, είχα φουλάρει και δεν πήγαινε άλλο κάτω !!! Σίγουρα θα είχε μετά και κανένα φρούτο και γλυκό ή παγωτό, αλλά δεν ήθελα να κάτσω άλλο ...
Έφυγα σχετικά νωρίς, κατά τις 12.30' ... όλα καλά ... Απόλαυση να οδηγείς τη νύχτα, με το δρόμο σχεδόν άδειο ...
Το άλλο Σάββατο 22/7 έχω πάλι γάμο, ενός συναδέλφου ... Στο ίδιο μαγαζί !!!
Στελάρα ενημέρωση για αγριόγατες δεν μας έκανες....asking.. Τα κρητικά τα γλέντια βαστάνε ακόμα σε ποσότητα και ποιότητα φαγητού αλλά έτσι όπως πάμε θα γίνουν πολυτέλεια...Καλημέρα και καλό ΠΣΚ ... πότε πέρασε κι αυτή η εβδομάδα !!!!
Πήγα και στο γάμο χθες το βράδυ ... αν και δεν με συγκινούν καθόλου αυτού του είδους οι πολυπληθείς εκδηλώσεις με το τυποποιημένο αμερικανόφερτο εθιμοτυπικό και διαδικασία ... Από υποχρέωση πάω ...
Τουλάχιστον είχε καλό φαΐ, αυτό έχει παραμείνει ακόμη στα παραδοσιακά πλαίσια ... .eat.ξεροτήγανα, τυρί και μέλι, καλιτσουνάκια και διάφορα άλλα "ορεκτικά", τσιγαριαστό κρέας με τηγανητές πατάτες, σαλάτες, βραστό κρέας και πιλάφι, όλα μπόλικα και νοστιμότατα, καλό κρασί ... Το συγκεκριμένο κέντρο είναι πολύ καλό και δεν κάνει "εκπτώσεις" στην ποιότητα ... Όταν έφευγα σερβίρανε και ψητό του φούρνου με πατάτες, μια μπουκιά μόνο έφαγα, για να το δοκιμάσω, είχα φουλάρει και δεν πήγαινε άλλο κάτω !!! Σίγουρα θα είχε μετά και κανένα φρούτο και γλυκό ή παγωτό, αλλά δεν ήθελα να κάτσω άλλο ...
Έφυγα σχετικά νωρίς, κατά τις 12.30' ... όλα καλά ... Απόλαυση να οδηγείς τη νύχτα, με το δρόμο σχεδόν άδειο ...
Το άλλο Σάββατο 22/7 έχω πάλι γάμο, ενός συναδέλφου ... Στο ίδιο μαγαζί !!!
Παναγιώτη ξεδιπλώσου στη παρέα και άστα αυτά......καμία hot αγριόγατα θα είχες εντός του διαμερίσματος και ανέβηκε η θερμοκρασία......Καλημέρα στην παρέα απο τα Χανιά τσι Κρήτης. Το διαμέρισμα απο τη ζέστη βράζει και δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ
Οχι φιλε μου ακομα,τον εκοψα φετες και θα τον φαμε την κυριακη οικογεννειακος που εχει γεννεθλια η κορη.Σε πιο σημειο θα ψαρεψεις?χρηστο εριξες καθολου στο καρβουνο το ξιφια?[απο εβδομαδα θα ειμαι και εγω στα μερη σου αλλα για σαργουδακια.eat.]
Παρε μια ανάσα!!!Δύσκολη μέρα σήμερα.Αγώνας διαρκείας με τον φίλο Σπύρο .........πολλές μπύρες ,πολύ πρόβατο και καλή συνέχεια.....
Χαιρετ. Στον Σπυρίδονα... να ναι καλάΔύσκολη μέρα σήμερα.Αγώνας διαρκείας με τον φίλο Σπύρο .........πολλές μπύρες ,πολύ πρόβατο και καλή συνέχεια.....