προς το παρον εχει απ ολα μανο.μονο φυσιγγια θελει για φετος.ευτυχως που η 302 δεν παιρνει after market τσοκακια χαχαχαχαΧαχα Ευρυπίδη σε εβαλε σε ευχάριστα έξοδα!!
ha haaa
προς το παρον εχει απ ολα μανο.μονο φυσιγγια θελει για φετος.ευτυχως που η 302 δεν παιρνει after market τσοκακια χαχαχαχαΧαχα Ευρυπίδη σε εβαλε σε ευχάριστα έξοδα!!
Κρητηκιε το ειχε φαινετε και επι τη ευκαιρια του βγηκε. Μπραβο προσεχε μη σου φυγη τιποτα απο τη χαραha haaaειμαι ενας τρομερα ευτυχης μπαμπας.τα 2 αδερφια ειχαν παει παρεα στο αλλο σκοπευτηριο σημερα στα σφακια μαζι με αλλους φιλους σαν εκδρομουλα.ο μικρος λοιπον που δεν το ειχε μεχρι τωρα και πολυ με το κυνηγι ξεκινησε να τουφεκαει με το δικανο αλλα δεν του αρεσε λεει και πηρε απο τον αδερφο του την 391.γυρισε σπιτι πριν απο λιγο και χωρις πολλα πολλα τρεχει προς το μερος μου και μου λεει θελω τ οπλο του παππου.εβαλα τα γελια γιατι την γρια δεν τη δινω ανθρωπου.και ξανα θελω τ οπλο του παππου.ε με τα πολλα του τη δενω κι αρχιζει μονος του τις επωμισεις.μετα απο λιγο μου λεει τ οπλο ξεχνα το τωρα ειναι δικο μου και θελω να με παρεις μαζι σου στα τρυγονια.
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
.victory..victory..banana..banana.
Κρητηκιε το ειχε φαινετε και επι τη ευκαιρια του βγηκε. Μπραβο προσεχε μη σου φυγη τιποτα απο τη χαραha haaa
Να τους χαιρεσαι φιλε..... ευτυχης και τυχερος..ειμαι ενας τρομερα ευτυχης μπαμπας.τα 2 αδερφια ειχαν παει παρεα στο αλλο σκοπευτηριο σημερα στα σφακια μαζι με αλλους φιλους σαν εκδρομουλα.ο μικρος λοιπον που δεν το ειχε μεχρι τωρα και πολυ με το κυνηγι ξεκινησε να τουφεκαει με το δικανο αλλα δεν του αρεσε λεει και πηρε απο τον αδερφο του την 391.γυρισε σπιτι πριν απο λιγο και χωρις πολλα πολλα τρεχει προς το μερος μου και μου λεει θελω τ οπλο του παππου.εβαλα τα γελια γιατι την γρια δεν τη δινω ανθρωπου.και ξανα θελω τ οπλο του παππου.ε με τα πολλα του τη δενω κι αρχιζει μονος του τις επωμισεις.μετα απο λιγο μου λεει τ οπλο ξεχνα το τωρα ειναι δικο μου και θελω να με παρεις μαζι σου στα τρυγονια.
Ευριπίδη να χαίρεσαι τον λεβέντη σου! Να σε κάνει πάντα ευτυχισμένο!ειμαι ενας τρομερα ευτυχης μπαμπας.τα 2 αδερφια ειχαν παει παρεα στο αλλο σκοπευτηριο σημερα στα σφακια μαζι με αλλους φιλους σαν εκδρομουλα.ο μικρος λοιπον που δεν το ειχε μεχρι τωρα και πολυ με το κυνηγι ξεκινησε να τουφεκαει με το δικανο αλλα δεν του αρεσε λεει και πηρε απο τον αδερφο του την 391.γυρισε σπιτι πριν απο λιγο και χωρις πολλα πολλα τρεχει προς το μερος μου και μου λεει θελω τ οπλο του παππου.εβαλα τα γελια γιατι την γρια δεν τη δινω ανθρωπου.και ξανα θελω τ οπλο του παππου.ε με τα πολλα του τη δενω κι αρχιζει μονος του τις επωμισεις.μετα απο λιγο μου λεει τ οπλο ξεχνα το τωρα ειναι δικο μου και θελω να με παρεις μαζι σου στα τρυγονια.
Με το καλό Ευριπίδη να ξεκινήσει και ο έτερος γιόκας, ευτυχώς το παιδί επέστρεψε στον ίσιο δρόμο.ειμαι ενας τρομερα ευτυχης μπαμπας.τα 2 αδερφια ειχαν παει παρεα στο αλλο σκοπευτηριο σημερα στα σφακια μαζι με αλλους φιλους σαν εκδρομουλα.ο μικρος λοιπον που δεν το ειχε μεχρι τωρα και πολυ με το κυνηγι ξεκινησε να τουφεκαει με το δικανο αλλα δεν του αρεσε λεει και πηρε απο τον αδερφο του την 391.γυρισε σπιτι πριν απο λιγο και χωρις πολλα πολλα τρεχει προς το μερος μου και μου λεει θελω τ οπλο του παππου.εβαλα τα γελια γιατι την γρια δεν τη δινω ανθρωπου.και ξανα θελω τ οπλο του παππου.ε με τα πολλα του τη δενω κι αρχιζει μονος του τις επωμισεις.μετα απο λιγο μου λεει τ οπλο ξεχνα το τωρα ειναι δικο μου και θελω να με παρεις μαζι σου στα τρυγονια.
Καλά μικρός είναι ακόμα.....μολις μάθει θα θέλει απο τα αληθινα οπλα. Αυτά μωρέ με το ελάφι.......να προσθεσω και μπερετακιας.δεν θελει ν ακουσει γι αλλα τουφεκια
Εεεεεετσιειμαι ενας τρομερα ευτυχης μπαμπας.τα 2 αδερφια ειχαν παει παρεα στο αλλο σκοπευτηριο σημερα στα σφακια μαζι με αλλους φιλους σαν εκδρομουλα.ο μικρος λοιπον που δεν το ειχε μεχρι τωρα και πολυ με το κυνηγι ξεκινησε να τουφεκαει με το δικανο αλλα δεν του αρεσε λεει και πηρε απο τον αδερφο του την 391.γυρισε σπιτι πριν απο λιγο και χωρις πολλα πολλα τρεχει προς το μερος μου και μου λεει θελω τ οπλο του παππου.εβαλα τα γελια γιατι την γρια δεν τη δινω ανθρωπου.και ξανα θελω τ οπλο του παππου.ε με τα πολλα του τη δενω κι αρχιζει μονος του τις επωμισεις.μετα απο λιγο μου λεει τ οπλο ξεχνα το τωρα ειναι δικο μου και θελω να με παρεις μαζι σου στα τρυγονια.