Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημέρα! καλη βδομαδα! ελπιζω να ειστε ολοι καλα! δυστηχως οι υποχρεώσεις επεσαν μαζεμένες ένα μηνα τωρα και απουσιασα από τα δρωμενα του site,από σκοπευτηριο και γενικα με ότι εχει να κανει με κυνηγι-σκοποβολή..μπηκαν καποια πραγματα στο δρομο τους και τωρα είμαι πιο ησυχος..επισης 23/7 είχαμε γεννητουρια και ο δευτευρος γιος είναι γεγονος..όλα πηγαν τελεια γεννησαμε φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο,όπως και την πρωτη φορα..καλη συνεχεια σε ολους!
Γιαννη να σας ζησει παντα καλοτυχο και με υγεια :):)
Καλησπερα Παλικαρια :)
Αρκετα τα μποφορ εδω στην Ανδρο αλλα εχει και ενα καλο η υποθεση ;)
Δεν ιδρωνεις και μπορεις να φας και να πιεις με ανεση .sarcastic.
Ετσι σκεφτηκα και εγω και παραγγειλα την παρακατω σταβλισια εγχωρια συμφωνα με τα λεγομενα του ταβερνιαρη .buy buy..buy buy..sarcastic.

Τετοια ανοστια ειχα να βιωσω απο την Χασια .sarcastic.
Την πληρωσα και 18 ευρωπαικα και ησυχασα .buy buy..buy buy.
Αυριο εχω ραντεβου με γνωστο στελεχος του Φορουμ στην ταβερνα που εργαζεται .sarcastic.
Με ενημερωσε για μια σιτεμενη εγχωρια προβατινα που με περιμενει να την αξιολογισω .eat..eat..bbq.
Ειδωμεν θα ακολουθησει πλουσιο και εγκυρο φωτορεπορταζ :D:D

18 η μπριζόλα μόνη της αποκλείεται;;; Αλλιώς να αρχίσουμε να φοράμε και περούκες να το παίζουμε του Αρείου Πάγου. Φαίνεται λίγο παραψημένη εξού και η ανοστία ίσως... Αφού ρε Κωστή μου είσαι ψήστης, τράβα μέσα να την κάνεις μόνος σου.

18 η μπριζόλα μόνη της αποκλείεται;;; Αλλιώς να αρχίσουμε να φοράμε και περούκες να το παίζουμε του Αρείου Πάγου. Φαίνεται λίγο παραψημένη εξού και η ανοστία ίσως... Αφού ρε Κωστή μου είσαι ψήστης, τράβα μέσα να την κάνεις μόνος σου.
Μανολιο αυτη η μεριδα με αυτες τις πατατες στο πιατο πληρωθηκε 18 ευρω .hair..hair.
Οπου σε πιασουν φιλε απλα μετα μην παραπονιουνται οτι ο κοσμος τους γυρισε την πλατη
Με ποιους θα δουλεψουν με τους ξεπλενιδες τους Ευρωπαιους που μοιραζονται μια γεμιστα τα 4 ατομα ?
Δεν πειραζει ισως και ολο αυτο να ειναι ενα συν ωστε να καθαρισει η αγορα απο την σαπιλα των τελευταιων ετων
για να επιβιωσουν οι αξιολογοι Επιχηρηματιες ;)

Μανολιο αυτη η μεριδα με αυτες τις πατατες στο πιατο πληρωθηκε 18 ευρω .hair..hair.
Οπου σε πιασουν φιλε απλα μετα μην παραπονιουνται οτι ο κοσμος τους γυρισε την πλατη
Με ποιους θα δουλεψουν με τους ξεπλενιδες τους Ευρωπαιους που μοιραζονται μια γεμιστα τα 4 ατομα ?
Δεν πειραζει ισως και ολο αυτο να ειναι ενα συν ωστε να καθαρισει η αγορα απο την σαπιλα των τελευταιων ετων
για να επιβιωσουν οι αξιολογοι Επιχηρηματιες ;)

Αυτό το έχουμε πει πάρα πολλές φορές, έχει και τα καλά της η κρίση. 18 ευρώ η μερίδα το μπριζολάκι αυτό είναι εξωφρενική κατ' εμέ.

Καλησπερα κι απο εμενα παλικαρια. Πολυ δουλεια σημερα και σε συνδιασμο με κατι ψιλοτρεχαματα μολις τωρα μπορεσα να κατσω. Κωστη καλες διακοπες, να ξεφυγει λιγο το μυαλο απο την καθημερινοτητα και να φορτισεις μπαταριες. Γιανναρε να σου ζησει, υγεια και οτι καλυτερο ευχομαι. Να τους κοιτας και να τους καμαρωνεις και τους δυο. Οσοι εισαστε διακοπες καλες βουτιες. Για εμας που μειναμε πισω, υπομονη. Η ζεστη ειναι μεγαλη αλλα με μερικα παγωμενα φρουτακια και κανα ντουζακι θα βγει η νυχτα. Παντως την επομενη εβδομαδα και 45 βαθμους να εχει, το μυαλο θα ειναι αλλου. Πλησιαζουμε κυριοι. Υ.Γ. Μηπως ξερει κανεις εαν δημοσιευτηκε η ρυθμιστικη στο ΦΕΚ.

Καλησπερα κι απο εμενα παλικαρια. Πολυ δουλεια σημερα και σε συνδιασμο με κατι ψιλοτρεχαματα μολις τωρα μπορεσα να κατσω. Κωστη καλες διακοπες, να ξεφυγει λιγο το μυαλο απο την καθημερινοτητα και να φορτισεις μπαταριες. Γιανναρε να σου ζησει, υγεια και οτι καλυτερο ευχομαι. Να τους κοιτας και να τους καμαρωνεις και τους δυο. Οσοι εισαστε διακοπες καλες βουτιες. Για εμας που μειναμε πισω, υπομονη. Η ζεστη ειναι μεγαλη αλλα με μερικα παγωμενα φρουτακια και κανα ντουζακι θα βγει η νυχτα. Παντως την επομενη εβδομαδα και 45 βαθμους να εχει, το μυαλο θα ειναι αλλου. Πλησιαζουμε κυριοι. Υ.Γ. Μηπως ξερει κανεις εαν δημοσιευτηκε η ρυθμιστικη στο ΦΕΚ.

Σήμερα που πήρα τηλ στον κυνηγετικό σύλλογο μου είπαν πως παραλαμβάνουν τις άδειες αλλά δεν τις έχουν πάει ακόμα στο δασαρχείο καθώς δεν έχει βγει το ΦΕΚ.

Status
Not open for further replies.
Back