Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα παιδια χθες που πήγα να θεωρήσω την άδεια είχαν φέρει προς θεώρηση απο κυνηγομάγαζο καποιες μαζεμένες άδειες και άκουσα την κοπέλα που είπε πως οι περισσότερες απο αυτές ήταν προβληματικές γιατι εκκρεμούσε ποινική δίωξη και τους έχουν κατασχέσει τα όπλα . Άκουσα και ένα όνομα που αν είναι αυτός που νομίζω φιγουράρει με τα σκυλιά του στο Fb ως μπεκατσοκυνηγός υψηλού επιπέδου και όταν μου έλεγε κάποιος κοινός γνωστός ότι καθεται το πρωί και το απόγευμα στο καρτέρι και μαζεύει μπεκάτσες με τα σκυλιά στο σκυλόκουτο δεν με έπεισε τότε ,τώρα όμως που άκουσα περι κατασχέσεων όπλων πείστηκα .Ντροπή και αίσχος για τους φιγουρατζήδες .Ελπίζω για καλή τους τύχη να μην μας τους φέρνουν στα αυτόφωρα γιατί δεν θα υπάρχει καθόλου οίκτος γι αυτούς .
Πάλι καλά που έχουν πρόβλημα στην θεώρηση των αδειών γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ακούγονται για διάφορα ονόματα "μεγάλων" κυνηγών που συλλαμβάνονται για κυνηγετικές παρανομίες και συνεχίζουν να κυνηγούν κανονικά σαν μην έγινε τίποτα...

Πάλι καλά που έχουν πρόβλημα στην θεώρηση των αδειών γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ακούγονται για διάφορα ονόματα "μεγάλων" κυνηγών που συλλαμβάνονται για κυνηγετικές παρανομίες και συνεχίζουν να κυνηγούν κανονικά σαν μην έγινε τίποτα...
Χρήστο δεν έίδα να έχουν και ιδιαίτερο πρόβλημα για να τις στέλνουν για θεώρηση προφανώς τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και εως να γίνει η δίκη αυτοι κυνηγουν κανονικά , και έτσι όπως λειτουργεί η δικαιοσύνη με την πληθώρα των υποθέσεων , τις συνεχείς αναβολές κερδίζουν χρόνο και θα έρθει μετα κάποιος μάγκας πολιτικός που θα αποφασίσει να παραγραφούν τέτοιου είδους υποθέσεις για να ελαφρυνθούν τα δικαστήρια όπως έγινε κάποια στιγμή πρόσφατα και γι αυτούς ούτε γάτα ούτε ζημιά θα συνεχίζουν να παρανομούν ανενόχλητοι στην ουσία.

Αυτά δεν τελειώνουν ποτέ στη χώρα που παράγει λαδάκι.
Ολο το σύστημα ειναι επι τούτου φτιαγμένο έτσι ώστε το πάνω χέρι ακόμη και απο τους νόμους να τοχουν οι ημέτεροι και αυτοί που λαδώνουν τη μηχανή. Μια μηχανή που τάχα εξυγχρονίζεται και μεταρυθμίζεται αλλά πάντα καίει "λαδάκι".

Καλησπέρα μαγκες! Είδαμε με τξ μπιλ σπιτι του Γουότφορντ Λίβερπουλ 2-3, ματσαρα και τωρα εχω αραξει σπιτι στο κλιματιστικό και βλεπω Τσέλσι μπερνλι 0-3 στο ημιχρονο! Ενταξει οτι και να πω ειναι λιγο!

Καλησπερα σε ολους απο την πολυ ομορφη(?) πρωτευουσα μας.
Επιστροφη απο Καλαβρυτα γυρω στις 11.15 το πρωι, μου εκανε μεγαλη εντυπωση η μαζικη εξοδος των Αθηναιων και μαλιστα νωρις - νωρις.
Ομορφα να περασετε και αποψε, οπου κι αν εισθε.

Γεια σας αγοράκια .Μόλις μπήκα και ειπα να δω τι γίνεται εδώ μέσα.
Σε δυο ώρες θα παω τον γιο στο ΟΣΕ για να ανέβει Αλεξανδρούπολη στο γυναικοχώρι.Α ρε γαμώτο να μπορούσα να πήγαινα ........

Γεια σας αγοράκια .Μόλις μπήκα και ειπα να δω τι γίνεται εδώ μέσα.
Σε δυο ώρες θα παω τον γιο στο ΟΣΕ για να ανέβει Αλεξανδρούπολη στο γυναικοχώρι.Α ρε γαμώτο να μπορούσα να πήγαινα ........
Εσενα σου παει η αθηνα....ειναι σαν να λεμε η κυρα μαρω στο παζαρι....χαχαχαχαχ

Status
Not open for further replies.
Back