Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρήστο δεν έίδα να έχουν και ιδιαίτερο πρόβλημα για να τις στέλνουν για θεώρηση προφανώς τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και εως να γίνει η δίκη αυτοι κυνηγουν κανονικά , και έτσι όπως λειτουργεί η δικαιοσύνη με την πληθώρα των υποθέσεων , τις συνεχείς αναβολές κερδίζουν χρόνο και θα έρθει μετα κάποιος μάγκας πολιτικός που θα αποφασίσει να παραγραφούν τέτοιου είδους υποθέσεις για να ελαφρυνθούν τα δικαστήρια όπως έγινε κάποια στιγμή πρόσφατα και γι αυτούς ούτε γάτα ούτε ζημιά θα συνεχίζουν να παρανομούν ανενόχλητοι στην ουσία.
Φωτη εαν υπαρχει και δευτερο οπλο εκδιδεις κανονικα αδεια με το δελτιο κατοχης του δευτερου οπλου με καινουργιο βιβλιαρακι στην υπευθυνη δηλωση που φτιαχμουμε γραφει οτι διωκεσαι ποινικα,αυτο αναγραφεται και στην αδεια και κυνηγανε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ μεχρι και εαν γινει το δικαστηριο:)

Επιτέλους δρόσισε μιας και ο δυνατός βοριάς πήρε την αρρώστια που μας έκαψε τόσες μέρες. Πήγαμε τη βόλτα μας σε ένα παραλιακό μπαράκι που το χτυπάει ο βοριάς και ήρθαμε στα ίσια μας.
Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα

Ενα πολυ ωραιο σαββατοβραδο περασε. Παρεα με φιλους, παγωμενη μπυριτσα και αναλυση των παντων. Τοπια, καρτερια, θηραματα, φυσιγγια μεχρι θερμο και ντιβανια. Ολοι με την ιδια λαχταρα και προσμονη. Αναμνησεις που θα μας ακολουθουν μια ζωη. Τι κι αν περασαν χρονια αρκετα. Ακομα θυμαμαι την πρωτη φορα που ειπε ο πατερας μου οτι θα με επαιρνε μαζι του στο κυνηγι. Δεν μπορουσα να κοιμηθω κι οταν τα καταφερα ειχα βαλει το ξυπνητηρι πιο νωρις για να ειμαι ετοιμος μην τυχον και μου την ''κανουν''. Ξημερωνει Κυριακη που λεει και το ΑΣΜΑ, η ''τελευταια''. Σας ευχομαι την επομενη Κυριακη τετοια ωρα να ρουφατε τον ελληνικο και να γεμιζει το στηθος σας καθαρο οξυγονο. Καληνυχτα και καλημερα σε ολη την παρεα.

Status
Not open for further replies.
Back