Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
χαίρετε κοι
η κυρά λείπει 3ημερο φιλοξενούμενη στον αδερφό μου και μείναμε οι τρείς άντρηδοι της οικογένειας
το μενού σήμερα ήταν:
προβατίνα φιλέτο μπούτι και λουκάνικα πικάντικα Καρπενησίου τα έψησε ο <<πτέραρχος>> καλύτερα από επαγγελματία
εγώ ανέλαβα τα έσω:
σαλάτα ντομάτα με νεροκρέμμυδο Ζακύνθου,ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί και κολοκυθάκι ωμό ξύσμα
μανιτάρια portobello με φρέσκο κρεμμύδι,σκόρδο,λευκό πιπέρι και φυσικό χυμό λεμόνι ψημένα στο φούρνο
ντομάτα,καυτερές πιπεριές,φέτα και θυμάρι στη λαδόκολα ψημένα στο φούρνο(το λεγόμενο και μπουγιουρντί)
μπύρα Βεργίνα και καλή μας χώνεψη :)
υ.σ. ο μεγάλος γιός αρκέστηκε να πεί:Ζωγραφίσατε πάλι όπως πάντα μπράβο σας .sarcastic.
Τπτ αλλο Μακη ha haaa

χαιρετω την παρεα ......μεγαλη πυρκαγια στον Καλαμο .hair.καιγονται σπιτια ειναι φοβερο να βλεπεις να χανονται περιουσιες..!!!
οπως και η Ζακυνθος απο ακρη σε ακρη και σιγουρα ειναι εμπρησμοι...
Τελικα μονο αν οι κατοικοι σε δασικες περιοχες παρουν την κατασταση στα χερια τους και να περιπολουν ανα ομαδες σε δυσκολες καιρικες συνθηκες μηπως και γλυτωσουμε το λιγοστο πρασινο που εχει μεινει...

χαίρετε κοι
η κυρά λείπει 3ημερο φιλοξενούμενη στον αδερφό μου και μείναμε οι τρείς άντρηδοι της οικογένειας
το μενού σήμερα ήταν:
προβατίνα φιλέτο μπούτι και λουκάνικα πικάντικα Καρπενησίου τα έψησε ο <<πτέραρχος>> καλύτερα από επαγγελματία
εγώ ανέλαβα τα έσω:
σαλάτα ντομάτα με νεροκρέμμυδο Ζακύνθου,ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί και κολοκυθάκι ωμό ξύσμα
μανιτάρια portobello με φρέσκο κρεμμύδι,σκόρδο,λευκό πιπέρι και φυσικό χυμό λεμόνι ψημένα στο φούρνο
ντομάτα,καυτερές πιπεριές,φέτα και θυμάρι στη λαδόκολα ψημένα στο φούρνο(το λεγόμενο και μπουγιουρντί)
μπύρα Βεργίνα και καλή μας χώνεψη :)
υ.σ. ο μεγάλος γιός αρκέστηκε να πεί:Ζωγραφίσατε πάλι όπως πάντα μπράβο σας .sarcastic.
Μπράβο στους άντρηδοι!!! .well done.

Καλησπέρα σας

.

οπως και η Ζακυνθος απο ακρη σε ακρη και σιγουρα ειναι εμπρησμοι...
Απο χτες που κοιταζω απέναντι ολο καπνους βλεπω..
Ολες οι καλοκαιρινες φωτιες είναι εμπρησμοι,Αυτες που ειναι απο αμελεια ειναι μετρημενες στα δαχτυλα..
Πολυ καλησπερα σας..

Status
Not open for further replies.
Back