Τπτ αλλο Μακη ha haaaχαίρετε κοι
η κυρά λείπει 3ημερο φιλοξενούμενη στον αδερφό μου και μείναμε οι τρείς άντρηδοι της οικογένειας
το μενού σήμερα ήταν:
προβατίνα φιλέτο μπούτι και λουκάνικα πικάντικα Καρπενησίου τα έψησε ο <<πτέραρχος>> καλύτερα από επαγγελματία
εγώ ανέλαβα τα έσω:
σαλάτα ντομάτα με νεροκρέμμυδο Ζακύνθου,ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί και κολοκυθάκι ωμό ξύσμα
μανιτάρια portobello με φρέσκο κρεμμύδι,σκόρδο,λευκό πιπέρι και φυσικό χυμό λεμόνι ψημένα στο φούρνο
ντομάτα,καυτερές πιπεριές,φέτα και θυμάρι στη λαδόκολα ψημένα στο φούρνο(το λεγόμενο και μπουγιουρντί)
μπύρα Βεργίνα και καλή μας χώνεψη
υ.σ. ο μεγάλος γιός αρκέστηκε να πεί:Ζωγραφίσατε πάλι όπως πάντα μπράβο σας
Μπράβο στους άντρηδοι!!!χαίρετε κοι
η κυρά λείπει 3ημερο φιλοξενούμενη στον αδερφό μου και μείναμε οι τρείς άντρηδοι της οικογένειας
το μενού σήμερα ήταν:
προβατίνα φιλέτο μπούτι και λουκάνικα πικάντικα Καρπενησίου τα έψησε ο <<πτέραρχος>> καλύτερα από επαγγελματία
εγώ ανέλαβα τα έσω:
σαλάτα ντομάτα με νεροκρέμμυδο Ζακύνθου,ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί και κολοκυθάκι ωμό ξύσμα
μανιτάρια portobello με φρέσκο κρεμμύδι,σκόρδο,λευκό πιπέρι και φυσικό χυμό λεμόνι ψημένα στο φούρνο
ντομάτα,καυτερές πιπεριές,φέτα και θυμάρι στη λαδόκολα ψημένα στο φούρνο(το λεγόμενο και μπουγιουρντί)
μπύρα Βεργίνα και καλή μας χώνεψη
υ.σ. ο μεγάλος γιός αρκέστηκε να πεί:Ζωγραφίσατε πάλι όπως πάντα μπράβο σας
Κρίμα, κρίμα, κρίμα!!! Ας ευχηθούμε να σταματήσουν οι ζημιές και να παραμείνουν μόνο υλικές...Παιδια φωτια στον Καλαμο καίγεται βουνο..
Απο χτες που κοιταζω απέναντι ολο καπνους βλεπω..οπως και η Ζακυνθος απο ακρη σε ακρη και σιγουρα ειναι εμπρησμοι...
Δώσεεεεεεεε η σειρά σου τώρα φιλαράκι .shake.