Καλα ρε για σενα ελεγε δεν το καταλαβα καθολου ha haaaγέλα γέλα ρε
θαρθεις δεν θάρθεις;;;;νερό καφέ μπύρα κρασί τσίπουρο.....κάπου θα στην χώσω την πιτιά....ha haaa
Καλα ρε για σενα ελεγε δεν το καταλαβα καθολου ha haaaγέλα γέλα ρε
θαρθεις δεν θάρθεις;;;;νερό καφέ μπύρα κρασί τσίπουρο.....κάπου θα στην χώσω την πιτιά....ha haaa
Ευχομαι τα καλυτερα για το πατερα σου Αργυρη και περαστικαΚαλησπερα ειμαι χωριο σπο παρασκευη ενα προβλημα υγειας του πατερα ολα ομως τωρα καλα . Μου δοθηκε ομως και η ευκαιρια να παω σημερα και μια βολτα για κανενα τρυγονακι και αποδειχτηκε τυχερη..!!!
Σε ευχαριστω φιλε ολα καλα..Ευχομαι τα καλυτερα για το πατερα σου Αργυρη και περαστικα
Να ευχαριστήσω δημόσια τους φίλους Μάνος και Κωνσταντίνος για την υπέροχη χθεσινή βραδια(είναι δυνατόν να είσαι μπερεττακιας και να μην είσαι καλός;χαχα)τρομερά παιδιά και με απίστευτο χιούμορ ,το δε μαγαζί εκπληκτικό πολύ φιλική ατμόσφαιρα και με πόλη θετική αύρα,!!!ας ελπίσουμε η Τετάρτη να μας βρει στον παραδεισο όπου για μας τους κυνηγούς λέγεται CABELAS
Ειστε ωραιοι και λεβεντες!!!Εμείς σε ευχαριστούμε Αλέξανδρε εκτός απροόπτου θα την κάνουμε την βόλτα μας.
Κι εσείς είστε ωραίοι και λεβέντες!!!Καλησπέρα στην παρέα,το απόγευμα γνωρισα τον Κώστα (Grieko 13)στον κυνηγοτόπο,τα είπαμε κάναμε και δοκιμές με την maxus που είχε κάποια τσοκ ο Κώστας μαζί του και περάσαμε υπέροχα.τις δοκιμές θα τις ανεβάσει ο Κώστας αργότερα...
Περαστικα στον μπαμπα.....Καλησπερα ειμαι χωριο σπο παρασκευη ενα προβλημα υγειας του πατερα ολα ομως τωρα καλα . Μου δοθηκε ομως και η ευκαιρια να παω σημερα και μια βολτα για κανενα τρυγονακι και αποδειχτηκε τυχερη..!!!
Πας για δουλειά ;καλο βραδυ κυριοι και καλη εβδομαδα
Μια εκδρομη που θα θυμουντε μια ζωη......ωραια πραγματα...μερη απιστευτου καλους.....ραφτινγκ......μπανιο στο ποταμι.....βολτα στο δασος.....Σχολική εκδρομή με νόημα και σημασία .Μοναδικές εμπειρίες γι αυτά τα παιδιά .Είναι οι οι στιγμές που αποφασίζουν να ζήσουν λίγη περιπέτεια αφήνοντας τα tablet ,τα κινητά στην άκρη..