Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σήμερα μετά την δουλειά πήγα με τον Ηλία Σχιστό. Όλο το μαγαζί για πάρτη μας ήταν και το ευχαριστήθηκα. Δοκίμασα 3 νέα φυσίγγια σε 2 πούλες...επειδή είχα να ρίξω καιρό σκοπευτήριο το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι του Κένταυρου είναι πολύ μαλακά και ότι τα Oscar είναι κορυφή αλλά ακριβά προς το παρόν! Έκανα και ρεκόρ στο δεξί γήπεδο .sarcastic.

To πολύ μαλακά δεν το είπα αρνητικά Νικόλα! :)
Ασε τον τρελό του χωριου.έμαθε να μιλάει και με γριφους.νικολαααα δωστα ολαααα.εχεις είδωλο μουρλαρα και προσπαθείς να του μοιάζεις εεεεεε?
.yelling.

Σας καληνυχτιζω αγόρια μου, με ένα μεγάλο δίλημμα. Αύριο να πάω σκοπευτήριο ή στο κάμπο; θα μου δώσει την απάντηση αύριο ο Σπύρος; .sarcastic.
Ε ρε προβλήματα που έχουμε.....hair.

Τελικά η μαλακία πάει στα βουνά........pray to God.

Κυκλοφορεί μια φήμη ότι θα ανέβουν τα Κένταυρος. Αν ισχύει....πάπαλα !!!
Γιώργο τα δοκιμασα σήμερα....εμένα προσωπικά δεν....θα μου πεις πρέπει να ανέβω μισό ευρώ στο κουτί αλλά τα Κένταυρος δεν μπορώ να τα συνηθίσω!

Γιώργο τα δοκιμασα σήμερα....εμένα προσωπικά δεν....θα μου πεις πρέπει να ανέβω μισό ευρώ στο κουτί αλλά τα Κένταυρος δεν μπορώ να τα συνηθίσω!
Αυτά είναι προσωπικά γούστα Ηλία, εγώ πάλι το λατρεύω, αλλά αν πάρει έστω και 1 λεπτό πάνω το κουτί....τέλος.

Status
Not open for further replies.
Back