Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έτσι την πάθαμε εμείς πριν από ένα μήνα.
Ευτυχώς όμως όχι τόσο σοβαρή ζημιά.
Ένα γατί μικρό προφανώς το κυνήγησαν σκυλιά και μπήκε στον χώρο της μηχανής.
Το αποτέλεσμα ήταν με την εκκίνηση να μας πετάξει τον ιμάντα του δυναμό..buy buy.
Η πλάκα είναι ότι η γάτα δεν έπαθε τίποτα..fff. :D

Καλημέρα σας κύριοι και καλό Σ/Κ.

Δεν είδες....τα παραπετυχενω εγώ,για να κάνω μαθήματα και σε άλλους!άμα ξηγηθεις κανένα φασσοκαρτερι τον Οκτώβρη κάτι θα γίνει παντως;)χαχαχαχα
Ηλία κ μια παραπάνω γνώση να έχεις που λέει ο λόγος θα πρέπει να την μεταλαμπαδεύσεις,παντός πέρα από την πλάκα από μένα που παιδεύομαι μόνος μου εδώ πάνω κάτι παραπάνω θα ξέρεις;)
για φασοκαρτερα μόλις έχω πληροφορίες θα σε ενημερώσω μαζί με τα πατριωτάκια μου

Ηλία κ μια παραπάνω γνώση να έχεις που λέει ο λόγος θα πρέπει να την μεταλαμπαδεύσεις,παντός πέρα από την πλάκα από μένα που παιδεύομαι μόνος μου εδώ πάνω κάτι παραπάνω θα ξέρεις;)
για φασοκαρτερα μόλις έχω πληροφορίες θα σε ενημερώσω μαζί με τα πατριωτάκια μου
Πας εσύ Νικόλα? ασχολείσαι με τα Μπάσιματα του Οκτώβρη?πάντως πέρα από την πλάκα μέσα Οκτώβρη που θα έρθω αρτα θα πάμε να ρίξουμε παρέα στο σκοπευτήριο!

Πας εσύ Νικόλα? ασχολείσαι με τα Μπάσιματα του Οκτώβρη?πάντως πέρα από την πλάκα μέσα Οκτώβρη που θα έρθω αρτα θα πάμε να ρίξουμε παρέα στο σκοπευτήριο!
σκοπευτηριο παω μια φορα την εβδομαδα η μια στις 10 μερες αναλογα,κ βεβαια θα παμε φιλε ανεβα εσυ με το καλο....
με τα μπασίματα φίλε δεν έχω πολύ ασχοληθεί μια κ δεν έχω πολλά χρονιά που κυνηγάω αλλα εχω παει,με τραβαγαν να παω για γουρουνια.sarcastic. κ εχανα τα μπασηματα

σκοπευτηριο παω μια φορα την εβδομαδα η μια στις 10 μερες αναλογα,κ βεβαια θα παμε φιλε ανεβα εσυ με το καλο....
με τα μπασίματα φίλε δεν έχω πολύ ασχοληθεί μια κ δεν έχω πολλά χρονιά που κυνηγάω αλλα εχω παει,με τραβαγαν να παω για γουρουνια.sarcastic. κ εχανα τα μπασηματα
Επειδή είμαι τρελός με το συγκεκριμένο είδος κυνηγιού για μάθε κανένα καλό καρτερακι να παίξουμε...όσο για το σκοπευτήριο θα την βρούμε την άκρη....τελικά έκανες κίνηση με δίκανο;

Status
Not open for further replies.
Back