Έτσι την πάθαμε εμείς πριν από ένα μήνα.
Ηλία κ μια παραπάνω γνώση να έχεις που λέει ο λόγος θα πρέπει να την μεταλαμπαδεύσεις,παντός πέρα από την πλάκα από μένα που παιδεύομαι μόνος μου εδώ πάνω κάτι παραπάνω θα ξέρειςΔεν είδες....τα παραπετυχενω εγώ,για να κάνω μαθήματα και σε άλλους!άμα ξηγηθεις κανένα φασσοκαρτερι τον Οκτώβρη κάτι θα γίνει παντωςχαχαχαχα
Πας εσύ Νικόλα? ασχολείσαι με τα Μπάσιματα του Οκτώβρη?πάντως πέρα από την πλάκα μέσα Οκτώβρη που θα έρθω αρτα θα πάμε να ρίξουμε παρέα στο σκοπευτήριο!Ηλία κ μια παραπάνω γνώση να έχεις που λέει ο λόγος θα πρέπει να την μεταλαμπαδεύσεις,παντός πέρα από την πλάκα από μένα που παιδεύομαι μόνος μου εδώ πάνω κάτι παραπάνω θα ξέρεις
για φασοκαρτερα μόλις έχω πληροφορίες θα σε ενημερώσω μαζί με τα πατριωτάκια μου
σκοπευτηριο παω μια φορα την εβδομαδα η μια στις 10 μερες αναλογα,κ βεβαια θα παμε φιλε ανεβα εσυ με το καλο....Πας εσύ Νικόλα? ασχολείσαι με τα Μπάσιματα του Οκτώβρη?πάντως πέρα από την πλάκα μέσα Οκτώβρη που θα έρθω αρτα θα πάμε να ρίξουμε παρέα στο σκοπευτήριο!
Επειδή είμαι τρελός με το συγκεκριμένο είδος κυνηγιού για μάθε κανένα καλό καρτερακι να παίξουμε...όσο για το σκοπευτήριο θα την βρούμε την άκρη....τελικά έκανες κίνηση με δίκανο;σκοπευτηριο παω μια φορα την εβδομαδα η μια στις 10 μερες αναλογα,κ βεβαια θα παμε φιλε ανεβα εσυ με το καλο....
με τα μπασίματα φίλε δεν έχω πολύ ασχοληθεί μια κ δεν έχω πολλά χρονιά που κυνηγάω αλλα εχω παει,με τραβαγαν να παω για γουρουνια κ εχανα τα μπασηματα