Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την καλημέρα μου στην παρέα.
Πρωινή βολτούλα για ξεμούδιασμα με τον Σταύρακα και πήραμε και 7 πιτσούνια.
Τελικά αν πηγαίνεις για πλάκα ,σε βρίσκουν αυτά.
Αυτή τη μέθοδο θα εφαρμόσω φέτος και στη φάσσα.Θα κάθομαι ξαπλωμένος με φραπεδιά και ας έρθουν αυτές αν είναι καυλωμένες ....buy buy.

Αυτή τη μέθοδο θα εφαρμόσω φέτος και στη φάσσα.Θα κάθομαι ξαπλωμένος με φραπεδιά και ας έρθουν αυτές αν είναι καυλωμένες ....buy buy.
Που γίναν αυτά;

.vert funny.Καλα δεν παιζεσε φιλαρακι .crying smile.

Χαιρετώ την παρεα! Δίωρη βόλτα στο ίδρυμα Σταύρος νιαρχος, πραγματικά εκπληκτικό δημιούργημα να πατε όσοι μπορείτε! Μια μαμα έχασε το παιδάκι της και το βρήκαν μετα απο λίγη ωρα οι ανθρωποι ασφαλείας, πολλή προσοχής γτ μια στιγμή να γυρίσεις τη ματια σου αρκει! Τωρα καθίσαμε για μια παγωμένη μπυρα και κεμπάπ! Καλη συνεχεια σε όλους!

Καλησπερα σε ολη την παρεα. Πρωινη βολτουλα σημερα στα Δερβενοχωρια για καφεδακι-δροσουλα-εικονες. Στοχος ν'ακουσουμε τον πρωτο κοκκινολαιμη. Τζιφος, ισως την επομενη εβδομαδα. Ειδα ομως 2 πραγματα που με ξενερωσαν πολυ. 1ον κοντευουν να γεμισουν καθε κορυφη με ανεμογεννητριες και 2ον στο μερος που πηγαινω κινδυνευει να μην μεινει πευκο για πευκο. Το δασαρχειο δεινει καποιες αδειες καθε χρονο για να κοπουν καποια δεντρα. Ποτε δεν εχω δει εναν ανθρωπο να κανει εναν ελεγχο για το αν ισχυουν αυτες οι αδειες, το τι πευκα κοβουν, το ποσα κοβουν. Ολοι απων.

Status
Not open for further replies.
Back