Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε “BENEBROWN” βγάζει για να την έχω με ότι όπλο μου καπνίσει να έχω μαζί ;.my man.

Καλησπέρα στα παλιόπαιδα τ ατίθασα.
ε βεβαια βγαζει! η επομενη θα ειναι beretta,καθως beretta-benelli εχω..αν και beretta βρισκεις ευκολα στο εμποριο!

Λοιπον. FRANCHI SPORTING αρρωστεια. Την επωμιζα λαι φεν τξν αφημα. Ευριπίδη ρισπεκτ. Το τουφεκι ειναι αρρωστεια. Εισα με μια πουλα έριξα στο μςγαζι απο τις επωμησεις.sarcastic..sarcastic.
Φιλικά Νίκο θα έβαζα αλλά τέσσερα κατοσταρικα και θα έπαιρνα το beretta....σε σύγκριση αυτών των δύο θεωρώ ανώτερο το beretta!

μια εταιρια που ανεβαινει συνεχως ειναι η ATA ARMS!
SPORTER μοντελο 76cm 10χιλιοστα ριγα ρυθμιζομενο κοντακι,στα 800 ευρω..
http://www.ataarms.com/en/sp.php?modelID=41
παλια τουρκικη εταιρια αντιγραφη beretta το οπλο με αδεια της beretta παρακαλω και μηχανικη σκανδαλη..

παλια τουρκικη εταιρια αντιγραφη beretta το οπλο με αδεια της beretta παρακαλω και μηχανικη σκανδαλη..
Βλεπω ξυπνησαν και οι γειτονοι και πηραν την ανιουσα.....

Γιάννη λόγω κόμπλεξ δεν έρχονται στην Ελλάδα τα περισσότερα όπλα....από κάποια άλλα που έχουμε θεοποιήσει σίγουρα πιο ολοκληρωμένη επιλογή!

Πέρασα μια βόλτα απο Παρδαλάκη Αιγλαλεω σημερα....τσίμπισα κατι 28αρακια του oscar ....να τα κάνουμε μια δοκιμή!!!Παντως γενικα οι τιμες ακομη κ εκει που τις κραταει οσο μπορει ο άνθρωπος.....απογοητευτικές!!!
Ειδοποίησε ρε συνάδελφε...κοντά μου είναι...πολύ καλό το Όσκαρ μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις....όσο για τις τιμές συμφωνω απόλυτα!

Ειδοποίησε ρε συνάδελφε...κοντά μου είναι...πολύ καλό το Όσκαρ μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις....όσο για τις τιμές συμφωνω απόλυτα!
Έλα Ηλία....sorry είμουν εξω κ πέρασα εκτάκτως....ειχα παει στον Μανδηλαρα στο Ίλιον...ειχε ένα event με τον Ναυπλιώτη...(μουφα) ξενέρωσα κ έφυγα....θα παω ξανα σύντομα ομως!!!

Γιάννη λόγω κόμπλεξ δεν έρχονται στην Ελλάδα τα περισσότερα όπλα....από κάποια άλλα που έχουμε θεοποιήσει σίγουρα πιο ολοκληρωμένη επιλογή!
το εψαξα λιγο Ηλια και η dispan που ειναι ο επισημος αντιπροσωπος της ata στην Ελλαδα μου ειπε οτι το οπλο μπορει να ερθει Ελλαδα με παραγγελια,αλλα καθυστερει λιγο.επισης για το συγκεκριμενο (sporter) που τους ρωτησα μου ειπαν στα 800 ευρω με ρυθμιζομενο κοντακι και 76cm κανες.Επισης στο site γραφει και για επιμυκημενους κωνους προσαρμογης..

το εψαξα λιγο Ηλια και η dispan που ειναι ο επισημος αντιπροσωπος της ata στην Ελλαδα μου ειπε οτι το οπλο μπορει να ερθει Ελλαδα με παραγγελια,αλλα καθυστερει λιγο.επισης για το συγκεκριμενο (sporter) που τους ρωτησα μου ειπαν στα 800 ευρω με ρυθμιζομενο κοντακι και 76cm κανες.Επισης στο site γραφει και για επιμυκημενους κωνους προσαρμογης..
Μου βάζεις ιδέες Γιάννη!

Status
Not open for further replies.
Back