Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ετσι ειναι Γιαννη αλλα λεφτα δεν υπαρχουν..γι αυτο κοιταζουμε κατι οικονομικο.αν βρεθει κατι αξιολογο και φτηνο αναγνωρισμενης μαρκας εννοειται θα προτιμηθει.
Γιαννο πηρα την μπρεντα την αστρο 800ευροπουλα με δοσεις την κυνηγισα περσυ ολη την χρονια,καλλιτερες τουφεκιες απο την σεντρο που ειχα, προβληματα 0 και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος.
800 και ειναι μπρεντα:)

ευχαριστω για τις γνωμες σας! ειναι παντα μεγαλη βοηθεια να σου λενε οι αλλοι την γνωμη τους που ξερεις οτι την λενε απο την καρδια τους! παιδια ψαχνω οπλο για σκοπευτηριο γιατι κατα την γνωμη μου στο σκοπευτηριο ταιριαζει το αλληλεπιθετο για πολλους και διαφορους λογους! αλληλεπιθετο 76+ ποντους κανες! αν εχετε καποια οικονομικη προταση ειναι παντα καλοδεχουμενη.απο αυτογεμη ειμαι καλυμενος για τα επομενα 20 χρονια σιγουρα εχω δυο αυτογεμη οντως πολυ αξιπιοστα.

ευχαριστω για τις γνωμες σας! ειναι παντα μεγαλη βοηθεια να σου λενε οι αλλοι την γνωμη τους που ξερεις οτι την λενε απο την καρδια τους! παιδια ψαχνω οπλο για σκοπευτηριο γιατι κατα την γνωμη μου στο σκοπευτηριο ταιριαζει το αλληλεπιθετο για πολλους και διαφορους λογους! αλληλεπιθετο 76+ ποντους κανες! αν εχετε καποια οικονομικη προταση ειναι παντα καλοδεχουμενη.απο αυτογεμη ειμαι καλυμενος για τα επομενα 20 χρονια σιγουρα εχω δυο αυτογεμη οντως πολυ αξιπιοστα.
Franchi sporting σαν του θοδωρή με 76 π. Κάνες 1300 ευρώ και δεν τα δίνεις και στους τουρκους.18,55 αυλοί με μομπιλ τσοκ

εγω εριξα στο τραπεζι το ata sporter 76 ποντους κανες, ρυθμιζομενο κοντακι, βαλιτσα πολυτελειας,5 τσοκ,συστημα beretta με αδεια απο την beretta,800 ευρω...ποσο εχει το επομενο πιο φτηνο 76 αρη αλληλεπιθετο που κυκλοφορει? εγω βρηκα μονο το franchi στα 1600 ευρω,και μεταχειρισμενα οσα ειδα 76αρια ολα πανω απο 1700 ευρω..

Στο δρόμο απο μέχρι τα αιολικά που βρίσκονται στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα,πέρα απο εικόνες και θεάματα, χόρτασα και με καλούδια της φύσης.
Ποιός θα την πληρώσει το βράδυ δεν ξερω.
.sarcastic.

Καλησπέρα στην παρέα απο τα συννεφιασμενα Χανιά τσι Κρήτης.
Να ρωτήσω μήπως έχετε ακούσει κάτι....η benelli montefeltro η συνθετική γιατί δεν υπάρχει στο επίσημο site της εταιρείας?
Υπάρχει μόνο στο site του κυργιά ως προσφορα..

Παναγιώτη η φωτο είναι από benelliusa.com

L6ZbtAx.png

Στο δρόμο απο μέχρι τα αιολικά που βρίσκονται στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα,πέρα απο εικόνες και θεάματα, χόρτασα και με καλούδια της φύσης.
Ποιός θα την πληρώσει το βράδυ δεν ξερω.
.sarcastic.

Αυτες ειναι ομορφιες!!!!

ΣΚ στην Χιο μαζεψα και εγω τσικουδα, βατομουρα και καρπο αγριοτρανταφυλλιας!!!
Τα ξερετε τα τσικουδα?

το σκεφτεσαι σαν οπλο?
Γιάννη έχω καταλήξει λόγω οικονομικών στην bellmonte 1 (715€). H bellmonte 2 εξαντλήθηκε και η fabarm h4 δεν παίζει σε 66αρα.
Την κοιτούσα την προσφορά της benelli και για αυτα που προσφέρει την θεωρώ πολύ καλή. Είχα επωμίσει την ξύλινη και ήταν αριστουργημα..
Απλά με 950 βάζεις στο παιχνίδι franchi και sx3 και οσο προσθέτεις λες να βαλω και άλλο και άκρη δεν βρίσκεις...

Status
Not open for further replies.
Back