Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.lazy. Δεν ξέρω αλλά με έπιασε επιθυμία για σουβλάκι .Λέτε να του κάνω έφοδο ;
Εγω σταματησα να τρωω απεξω πιτογυρα και γενικα σουβλακια
Τα περισσοτερα ειναι προκατ ανοστα και μεσα στην λιγδα του Μεγα γυρου που εδρευει στον Ασπροπυργο
Τα φτιαχνω μονος μου χειροποιητα και ολα κομπλε ;)
Καλησπερα Αρχοντες ;)

Εγω σταματησα να τρωω απεξω πιτογυρα και γενικα σουβλακια
Τα περισσοτερα ειναι προκατ ανοστα και μεσα στην λιγδα του Μεγα γυρου που εδρευει στον Ασπροπυργο
Τα φτιαχνω μονος μου χειροποιητα και ολα κομπλε ;)
Καλησπερα Αρχοντες ;)

Σημερα ακουσα για προψημενα και ξαναζεσταμενα στα μικροκυματα οταν φευγουν για ντηλιβερι. Συνηθως αμα εχω καψα για σουβλακι, παω απο κει, και καθομαι απο πανω του, τουλαχιστον να μη με κοροιδευει πολυ

Με χτύπησε η γκαντεμια...γύρισα με δέκατα και ρίγη από το ταξίδι μου.... ευελπιστώ να μην μου χαλάσει την κυριακάτικη εξόρμηση μετά από έναν μήνα περίπου!
Περαστικά εύχομαι και γρηγορα

Με χτύπησε η γκαντεμια...γύρισα με δέκατα και ρίγη από το ταξίδι μου.... ευελπιστώ να μην μου χαλάσει την κυριακάτικη εξόρμηση μετά από έναν μήνα περίπου!
Ξεκίνα από αύριο το πρωί και κάθε τέσσερις ώρες να παίρνεις ένα αναβράζον δισκίο βιταμίνης c των 1000mg και ένα αναβράζον depon, στο ίδιο ποτήρι με νερό.
Μην ξεπεράσεις τις 4 φορές. Την Κυριακή κάντο 3 και θα είσαι περδίκι.

Περαστικά Λιάκο.
Κυκλοφορει μια ίωση που αρχίζει με ρίγος ,συνάχι και δακρύζουν τα μάτια ,τόσο που δεν μπορείς να οδηγήσεις .

Ξεκίνα από αύριο το πρωί και κάθε τέσσερις ώρες να παίρνεις ένα αναβράζον δισκίο βιταμίνης c των 1000mg και ένα αναβράζον depon, στο ίδιο ποτήρι με νερό.
Μην ξεπεράσεις τις 4 φορές. Την Κυριακή κάντο 3 και θα είσαι περδίκι.
Θα ακολουθήσω σίγουρα την συμβουλή σου Γιώργο!κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ...ίσως να ναι και από την ταλαιπωρία!

Status
Not open for further replies.
Back