Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν σ ενοχλεί ο λαιμός και νοθωθεις βαρύ το κεφάλι σου καλωσηρθες στ club.αλλιως ειναι κουραση
Όχι λαιμό δεν έχω προς το παρόν..αλλά τώρα είδα κάτι χειρότερο και το πρωί θα πάω για εξετάσεις...λίγο αίμα στα ουρά...είναι η πρώτη φορά που το βλέπω στη ζωή μου και ψιλόφοβήθηκα..μαζί με λίγο τσούξιμο..
Άσε και ήθελα να πάω το πρωί κυνήγι γιατί η μέρα είναι super για πέρασμα...
Αυτό το πρωινό περπάτημα με θέα τη θάλασσα είναι ναρκωτικό,έχει δεν έχει πουλιά,αν έχει βέβαια ότι καλύτερο..

Καλησπέρα! Τι έγινε ρε παιδια πολυ αρρωστήσατε εκει στα νότια! Εγω ετοίμασα τα πράγματα, φόρτωσα το αμαξι, μονο το οπλο εχω σπιτι και έβαλα το ξυπνητηρι 4! Λολενομαι σας λεω, ανυπομονω να βρεθώ στο βουνο!
Την καντεμια μου μεσα δουλευω και το σαββατο πανω που εμφανιστηκαν και οι τσιν τσιν .buy buy..buy buy.
Καλα να περασετε ορεεεεε περιμενουμε φωτορεπορταζ ;)
Ευριπιδη και Γιαννη περαστικα
Καλησπερα Μορτες ;)

Καλησπερα στην παρεα μετα απο απουσια 2 ημερων. Αυτα παθαινεις ομως εαν φευγεις για δουλεια στις 6΄00 και γυρνας στις 21΄00. Τελος παντων, να κανουμε και τον σταυρο μας που εχουμε κι αυτο γιατι πολυς κοσμος...........
Περαστικα σε ολους τους ''ασθενεις''. Γιαννακο εστω και για προληψη καλα θα κανεις και θα πας στον γιατρο, σιδερενιος.
Μανο καλα να περασετε και να γεμισεις με πολλες ομορφες εικονες.

Την καντεμια μου μεσα δουλευω και το σαββατο πανω που εμφανιστηκαν και οι τσιν τσιν .buy buy..buy buy.
Καλα να περασετε ορεεεεε περιμενουμε φωτορεπορταζ ;)
Ευριπιδη και Γιαννη περαστικα
Καλησπερα Μορτες ;)
καλησπέρα Κωστή
κάνεις δίαιτα;;;;έχεις καιρό να βάλεις φωτό με μεζέ .xm.

Όχι λαιμό δεν έχω προς το παρόν..αλλά τώρα είδα κάτι χειρότερο και το πρωί θα πάω για εξετάσεις...λίγο αίμα στα ουρά...είναι η πρώτη φορά που το βλέπω στη ζωή μου και ψιλόφοβήθηκα..μαζί με λίγο τσούξιμο..
Άσε και ήθελα να πάω το πρωί κυνήγι γιατί η μέρα είναι super για πέρασμα...
Αυτό το πρωινό περπάτημα με θέα τη θάλασσα είναι ναρκωτικό,έχει δεν έχει πουλιά,αν έχει βέβαια ότι καλύτερο..
Γιαννη πρωι πρωι εξετασεις

Καλησπέρα σας ...
Ευριπίδη, Παναγιώτη, Γιάννη, περαστικά σας και γρήγορα ... Κι αν χαθεί μια μέρα κυνηγιού δε χάλασε κι ο κόσμος!!!
Κι εγώ που δεν είμαι άρρωστος (για την ώρα τουλάχιστον), δε μπορώ να πάω κυνήγι, γιατί πρέπει να στρώσω τα δίχτυα στις ελιές ... :( Παίρνω άδεια αύριο για όλη την άλλη εβδομάδα.
Ίσως το άλλο ΣΚ να καταφέρω να ρίξω καμιά τουφεκιά, έτσι για να κάνω σεφτέ ... συνήθως εκεί γύρω στις 20 με 26 του Οκτώβρη πιάνω την πρώτη τσίχλα κάθε χρόνο ... ;)
Γιάννη από την Κέρκυρα, να τη βγάλεις την Ithaca τη 16αρα !!!!! Κι εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω με το 16αρι φέτος ... ;) Πριν 3-4 χρόνια κυνήγησα με αυτό αποκλειστικά, εκτός απο 2-3 φορές στο τέλος Φλεβάρη, και ήταν από τις καλύτερες χρονιές μου. Όχι σε ποσότητα, αλλά σε απόλαυση -ευχαρίστηση ... :)
..............
Θα ανέβαζα videaki με τσιχλοκάρτερο απλά τώρα που είμαι άρρωστος μου ήρθε στο μυαλό η νοσοκόμα...ha haaaha haaa
image.jpg
Πανάγο, ... βιντεάκι με τη νοσοκόμα δεν έχει ;;; Αυτό θα ήταν καλύτερο !!! Να γειάνετε και οι άρρωστοι !!!
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Καλησπέρα σας. Όπως ανέφερα και νωρίτερα δήλωσα άδεια την αυριανή ημέρα οπότε θα τραβήξουμε τριήμερο στο Δίστομο για τις εξορμήσεις μας με τον αδερφό μου και τον πατέρα μου. Το βραδάκι θα πιάσω να ετοιμάσω τα πράγματα, 30 κουτιά είναι καλά;
Ευριπίδη περαστικά, ξεκούραση πολλά νερά και ρακόμελο. Μην πιεις πολύ όμως και τουφεκάς όπου να'ναι το ΣΚ...
Δημήτρη τα νησιά γνκ το χειμώνα έχουν τέτοιες ελλείψεις, ξέχασα και εγώ να σου πω να πάρεις τον άλλο Δημήτρη τηλκέφωνο, δεν πειράζει την επόμενη φορά.
Μάνο καλά Καλά να περάσετε.
Το κρητηκουλιμου αρωστησε?να του κανω εγω μια ενεσουλα να γινει περδικι.my man..big smile..big smile..big smile.
.love..love..love.

Καλησπέρα κύριοι! Κάτι έχω δεν είμαι καλά..πονοκέφαλος δεν ξέρω..τράβηξα και ζόρι σήμερα 4 ώρες συνεχόμενο περπατητο και ήταν λίγο κακοτράχαλο.αλλα παθιάζεται όταν σηκώνεις το πρώτο,και ζορίζεσαι παραπάνω,με αποτέλεσμα να ξεφεύγεις λίγο και να το καταλαβαίνεις μετά..
Παναγο περαστικά! Τι γίνετε όλοι με ίωση είστε στα Χανιά!
Γιάννη στον ίδιο παιδικό με τον Ευριπίδη είστε; .sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Όλα καλά θα είναι Γιανναρε, Κάνε όμως τις εξετάσεις........well done.

Γιάννη από την Κέρκυρα, να τη βγάλεις την Ithaca τη 16αρα !!!!! Κι εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω με το 16αρι φέτος ... ;) Πριν 3-4 χρόνια κυνήγησα με αυτό αποκλειστικά, εκτός απο 2-3 φορές στο τέλος Φλεβάρη, και ήταν από τις καλύτερες χρονιές μου. Όχι σε ποσότητα, αλλά σε απόλαυση -ευχαρίστηση ... :)
Στέλιο ήρθε η ώρα της 16αρας, εξάλλου πρέπει να τα ρίξω τα φυσίγγια, κοντεύουν στην ημερομηνία λήξης.......sarcastic.

Η επιστροφή στο μπουρδελιστάν είναι γεγονός.
Η κωλοίωση που με παιδεύει τις τελευταίες μέρες επιμένει.
Πληροφοριακά σας λεω πως ξεκίνησε με ματια κόκκινα που δάκρυζαν ,μετά πονοκέφαλο και πονόλαιμο που ξεκινάει με ερεθισμό στον φάρυγγα και μετά πιο κάτω.Ακολουθει μπούκωμα εξάντληση,βαρύ κεφάλι και ίσως καποια δέκατα.
Τι να κανουμε ;παιδικές ασθένειες βλέπετε.
Καλό σας βράδυ φιλαράκια.

Status
Not open for further replies.
Back