Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πονταρει στην κακη εμφανιση του γαυρου ωστε να του κοπει η ορεξη και να εχει ελευθερο το πεδιο .eat.
.sarcastic.

Μόνο μην φάνε πριν ξεκινήσει ο αγώνας....θα σκάσει ο ξάδερφος
όλα καλά 10.30 κοιμόμουν....κομάτια από την κούραση.....ο δε ξάδερφος είδε το παιχνίδι με τον γιό :)

Καλησπέρα ... Πτώμα και σήμερα από την κούραση, δεν με κρατάνε τα πόδια μου ... Έλεγα να πάω για απογευματινό στο κοντινό μου καρτεράκι, μήπως και περάσει καμιά τσίχλα, αλλά ... το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής !!! Πιστεύω αύριο να τα καταφέρω, αν και είναι νωρίς για εδώ, δεν περιμένω τίποτα!
Υ.Γ. Μπράβο στους φίλους που κάνουν τις εξόδους τους, και για τις επιτυχίες τους στο κυνήγι!!!
Θα ήθελα να κάνω πολλά like και σε αυτό και σε άλλα τόπικ, αλλά είναι τόσο αργό και ασταθές το ιντερνέτ εδώ πάνω, που κάνει πάνω από μισό λεπτό να πάρει το κάθε like και 3 στις 4 φορές δεν το παίρνει καθόλου !!! Έτσι μου τρώει χρόνο, και γι'αυτό και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν κάνω σε κανέναν ... για να μην νομίσουν κάποιοι φίλοι ότι κάνω διακρίσεις !!!
καλή ξεκούραση καλή δύναμη
τα likes δεν χαρακτηρίζουν κανέναν κι ο ΣΤΕΛΙΟΣ είναι αποδεκτός κι αγαπητός απ όλους :)

Για τρυγονακια σήμερα κάναμε καμια δεκαρια και ένα σκιουρακι και ο Μάνος τουλουμωσε και ενα παπί με 8αρακι ισπανο και το skeet της μπερετα αλλά έπεσε στις καλαμιές και ηταν αδύνατο να το βρούμε.
μπράβο ρε παιδιά
Κωνσταντίνε το φόντο θυμίζει πολύ Κωπαίδα :)

Status
Not open for further replies.
Back