Καλησπέρα σας....
Μη φοβασαι τπτ ασπρε..Επιστροφή στο μπουρδέλο και με...άσχημες προυποθέσεις.
Το 92 που πρώτο έβγαλα ήταν 3σφαιρη. Δεν ξέρω ποιο πρινΡε θυμαται κανεις? απαντηση θελω.xm.
Το αγριοκουνελο θα το φοβόμουν περισσότερο με τις μυξοματωσεις κλπ...!Δεν έχει διαφορά από ένα αγριοκουνελο η ένα λαγό. Εδώ τρώμε αγριογουρουνο ρε παιδιά που ποιο βρώμικο ζώο δεν υπάρχει. Και άμα είναι και πετυχημένο στο μαγείρεμα γλυφουμε και τα δάχτυλα μας![]()
ωμό ψάρι θα έτρωγα πολύ εύκολα, φίδι με τπτ, όπως και σκίουρο. μιλάμε πάντα για περιπτώσεις φυσιολογικές και όχι "πολιορκία Μεσολογγίου". δεν ξέρω σαν ζωάκι μου φέρνει πιο πολύ σε τρωκτικό δεν θα το έτρωγα. κουνέλι βέβαια το αγαπάω. θεωρητικά και τα χελιδόνια είναι πεντακάθαρα, αλλά ούτε και στη σκέψη δεν σου πάει να του κάνεις κακό.Γιατι όχι? Εδω οι άλλοι τρώνε ωμά ψάρια και φιδια
δυστυχώς όχι, γτ τις συχαίνεται η μάνα μου, όπως και τα μουγγριά και τα σαλάχια. Σαλάχι έχω φάει και μου αρέσει και μουγγρί αλλά δεν θυμάμαι γεύση, ήμουν μικρός. Παρακαλάω τον πατέρα μου να φέρει κάνα σαλάχι, αλλά....Γιατρε να σε ρωτησω.σμέρνα στα κάρβουνα γδαρτη εχεις δοκιμάσει?
έχουνε ψηθεί τόσο νωρίς εκεί σε σας; με το καλό φίλε το λάδιΚαλησπέρα λεβέντες μου!μόλις γύρισα από το χωράφι....ξεμπερδεψα με τις ελιές...απομένει να πάνε στον μυλωνά και να πάρουμε το λαδακι μας....από αύριο μέχρι τις 12 στο καρτέρι για τις ρουφιανες!
Ενώ είχαμε πολύ καρπό...σταφιδιασαν τελείως από την ξηρασία...πάντως και αυτοί που μαζεύουν για τον έμπορο....έχουν ξεκινήσει κανονικάέχουνε ψηθεί τόσο νωρίς εκεί σε σας; με το καλό φίλε το λάδι
εμένα ο πατέρας μου έχει αγχωθεί, γτ ενώ είναι γεμάτες ακόμα είναι σα σκάγια μου λέει, θέλουνε νερό... από τον άλλο μήνα θα αρχίσειΕνώ είχαμε πολύ καρπό...σταφιδιασαν τελείως από την ξηρασία...πάντως και αυτοί που μαζεύουν για τον έμπορο....έχουν ξεκινήσει κανονικά
Άστα φίλε λυκοσκαγα μάζευα και εγώ αλλά το καλό είναι ότι θα πάνε με καλό ποσοστό!εμένα ο πατέρας μου έχει αγχωθεί, γτ ενώ είναι γεμάτες ακόμα είναι σα σκάγια μου λέει, θέλουνε νερό... από τον άλλο μήνα θα αρχίσει
Γιάννη το 1988 αγόρασα από το Σπύρο το Θεοδωρακο στην Αχαρνων 40 την 303 και ήταν με και μειωτηρα μέσα.Ρε θυμαται κανεις? απαντηση θελω.xm.
Ηλια μαλλον θα σου ερθουν ακριβες και αν ηταν και σταφυδιασμενες ?Άστα φίλε λυκοσκαγα μάζευα και εγώ αλλά το καλό είναι ότι θα πάνε με καλό ποσοστό!