Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας.sarcastic.
O7LKEcy.jpg
Καλησπέρα σας.very funny.
FxpBSKw.jpg

Καλησπεριζω την παρέα, πτώμα σήμερα, πρωί κυνήγι μετά μάζεμα ελιάς μιας και αύριο θα πάω στο μύλο έκατσα μέχρι αργά να τελειώσω. Το πρωινό κυνήγι μέτριο, γράφω στο ανάλογο τοπικ.
Τώρα λίγο hunterslife και βουρ για ύπνο γιατί αύριο έχει καρτέρι. Υπάρχουν προσδοκίες για αύριο.

Καλησπέρα σας

Γιάννη το 1988 αγόρασα από το Σπύρο το Θεοδωρακο στην Αχαρνων 40 την 303 και ήταν με και μειωτηρα μέσα.
Mιχαλη τον χρησιμοποιουσαμε τοτε η τον βγαζαμε.xm.απο ποτε εγινε υποχρεωτικα η 3σφαιρη? ο Τζιμης λεει 95-96 εγω δεν θυμαμε καλα αλλα την 303 με την χρυση σκανδαλη την την θυμαμαι μαλλον 5σφαιρη γιατι την ειχα και εγω:)

Mιχαλη τον χρησιμοποιουσαμε τοτε η τον βγαζαμε.xm.απο ποτε εγινε υποχρεωτικα η 3σφαιρη? ο Τζιμης λεει 95-96 εγω δεν θυμαμε καλα αλλα την 303 με την χρυση σκανδαλη την την θυμαμαι μαλλον 5σφαιρη γιατι την ειχα και εγω:)
Γιάννη θυμάμαι τον πορτοκαλί πλαστικό μειωτηρα, και ότι έβγαινε σχετικά δύσκολα. Μια φορά τον έβγαλα για να δω πως γίνεται αλλά μετά τον έβαλα πίσω και δεν τον έβγαλα ποτέ.
Πεντασφαιρη νομίζω δεν ήταν , 3+1 νομίζω ότι έπαιρνε.:)
Θυμάμαι ότι ίσα που δεν πρόλαβα το απριλιατικο τρυγόνι και ότι πάντα είχα την καραμπίνα τρισφαιρη.

Γιάννη θυμάμαι τον πορτοκαλί πλαστικό μειωτηρα, και ότι έβγαινε σχετικά δύσκολα. Μια φορά τον έβγαλα για να δω πως γίνεται αλλά μετά τον έβαλα πίσω και δεν τον έβγαλα ποτέ.
Πεντασφαιρη νομίζω δεν ήταν , 3+1 νομίζω ότι έπαιρνε.:)
Θυμάμαι ότι ίσα που δεν πρόλαβα το απριλιατικο τρυγόνι και ότι πάντα είχα την καραμπίνα τρισφαιρη.
Τωρα που το λες, ναι,3+1 ναι θυμαμαι αυτο το πλαστικο που λες.well done. 2+1 ποτε εγινε? καλα το λεει ο Τσαπουλης.sarcastic..big smile..big smile.

Σαλάχι έχω φάει και μου αρέσει και μουγγρί αλλά δεν θυμάμαι γεύση, ήμουν μικρός. Παρακαλάω τον πατέρα μου να φέρει κάνα σαλάχι, αλλά.... :)
Σαλάχι τηγανιτο με σκορδαλιά και παντζάρια......love.
Όσο για το μουγκρι να ξέρεις πως δεν νοείται Γαλλική γκουρμέ ψαροσουπα χωρίς τουλάχιστον 300 γρ. μουγκρί. Έχω ένα μέρος στανταράκι με σύρμα πολυαγκιστρο και φρισα έχω βγάλει μουγκρι 8 κιλά.
Την σμέρνα, αν και έχω βγάλει ένα σωρό και από δαύτες, δεν κατάφερα ποτέ να την καθαρίσω σωστά. Τι κι αν είδα όλα τα video του YouTube, τι κι αν καθησα με υπομονή και φαλτσετα να την φιλεταρω, πάντα μου έμεναν μέσα τα κόκαλα της πλάτης :(

Όσο για το μουγκρι να ξέρεις πως δεν νοείται Γαλλική γκουρμέ ψαροσουπα χωρίς τουλάχιστον 300 γρ. μουγκρί. Έχω ένα μέρος στανταράκι με σύρμα πολυαγκιστρο και φρισα έχω βγάλει μουγκρι 8 κιλά.
Την σμέρνα, αν και έχω βγάλει ένα σωρό και από δαύτες, δεν κατάφερα ποτέ να την καθαρίσω σωστά. Τι κι αν είδα όλα τα video του YouTube, τι κι αν καθησα με υπομονή και φαλτσετα να την φιλεταρω, πάντα μου έμεναν μέσα τα κόκαλα της πλάτης :(
έτσι με μια δυνατή σκορδαλια, όνειρο!! Θα προσπαθήσω να καλοπιασω τη μάνα μου, μ ανοιξατε την όρεξη

έτσι με μια δυνατή σκορδαλια, όνειρο!! Θα προσπαθήσω να καλοπιασω τη μάνα μου, μ ανοιξατε την όρεξη
Το σαλάχι έχει δεκάδες είδη, εκεί που σπουδάζεις υπάρχει ο βάτος και η ρίνα, δύο διαφορετικά είδη. Τα σαλάχια είναι απίστευτο φαΐ, απλά δεν είναι εμπορευσιμα γιατί δεν τα ξέρει ο κόσμος και έχουν μπελά στο γδαρσιμο :).

Με τις σμέρνες είχα το πρόβλημα με αποτέλεσμα να τις πετάω.
Ψάχνοντας τα βιντεάκια στο youtube είχα βρει κάποια που με έβαλαν στο λούκι να δοκιμάσω.Ετσι αποφασίζω όταν πάω για ψαρεμα να ασχοληθώ με το θέμα σμέρνα .Είχα πάρει μαζί κει τον μεγάλο γιο μου.Φτάνοντας το πρώτο που έκανα είναι να μαλαγρωσω με σαρδέλα και να δολώσω σε μεγάλο αγκίστρι με 100άρα πετονιά μισή σαρδέλα.Το δίνω του γιου μου και του λέω να το πετάξει ακριβώς από κάτω μας .Ο βυθός αλλά και όλο το μέρος πλύ βραχώδες.Δεν πέρασε ένα λεπτό και η πετονιά ειχε γίνει σαν χορδή ρε κουρδισμένη σόλ.buy buy.
Τράβαγε ο Βασίλης μα τίποτα .Με τα πολλά την βγάλαμε και ήταν ένα θηρίο πάνω απο μέτρο.Ο πανικός σε όλο το μεγαλείο.Βλέπω πιο πάνω ενα καλάμι σπασμένο .Το βουτάω και αρχίζω να την κοπανάω στην ραχοκοκαλιά.Τεχνική που εφαρμόζεται στα χέλια.Η σμέρνα παρέλυσε και μετά όλα ήταν εύκολα.
Στό σπίτι λοιπόν άρχισε η επέμβαση και φυσικά με γάντια γιατί την ειχα πατήσει άσχημα και τσούζανε τα χερια μου για πολύ ώρα.Το γδάρσιμο πέτυχε και είχα βγάλει κάτι φιλέτα τρομερά τα οποία τα έκανα τηγανητά.Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα ,όμως την είχα ανοίξει απο την ραχοκοκαλιά και όχι από την κοιλιά.
Οσο για τη σούπα που κάνει το μουγκρί ,είναι άλλο πράμα .Όμως και τηγανητό που έχω κάνει είναι πολύ νόστιμο

Status
Not open for further replies.
Back