Αργύρη εννοώ πως θα πάνε λίγα κιλά ελιές ανά κιλό λάδι!Ηλια μαλλον θα σου ερθουν ακριβες και αν ηταν και σταφυδιασμενες ?
Αργύρη εννοώ πως θα πάνε λίγα κιλά ελιές ανά κιλό λάδι!Ηλια μαλλον θα σου ερθουν ακριβες και αν ηταν και σταφυδιασμενες ?
Καλησπέρα σας![]()
Αυτο ακριβως εννοω και εγω εμεις κατω απο το αβλακι ετσι το λεμε "μου ηρθαν ακριβα"Αργύρη εννοώ πως θα πάνε λίγα κιλά ελιές ανά κιλό λάδι!
Έμαθα και κάτι που δεν ήξερα...χαχαχααΑυτο ακριβως εννοω και εγω εμεις κατω απο το αβλακι ετσι το λεμε "μου ηρθαν ακριβα"![]()
Mιχαλη τον χρησιμοποιουσαμε τοτε η τον βγαζαμε.xm.απο ποτε εγινε υποχρεωτικα η 3σφαιρη? ο Τζιμης λεει 95-96 εγω δεν θυμαμε καλα αλλα την 303 με την χρυση σκανδαλη την την θυμαμαι μαλλον 5σφαιρη γιατι την ειχα και εγωΚαλησπέρα σας
Γιάννη το 1988 αγόρασα από το Σπύρο το Θεοδωρακο στην Αχαρνων 40 την 303 και ήταν με και μειωτηρα μέσα.
Γιάννη θυμάμαι τον πορτοκαλί πλαστικό μειωτηρα, και ότι έβγαινε σχετικά δύσκολα. Μια φορά τον έβγαλα για να δω πως γίνεται αλλά μετά τον έβαλα πίσω και δεν τον έβγαλα ποτέ.Mιχαλη τον χρησιμοποιουσαμε τοτε η τον βγαζαμε.xm.απο ποτε εγινε υποχρεωτικα η 3σφαιρη? ο Τζιμης λεει 95-96 εγω δεν θυμαμε καλα αλλα την 303 με την χρυση σκανδαλη την την θυμαμαι μαλλον 5σφαιρη γιατι την ειχα και εγω![]()
Τωρα που το λες, ναι,3+1 ναι θυμαμαι αυτο το πλαστικο που λεςΓιάννη θυμάμαι τον πορτοκαλί πλαστικό μειωτηρα, και ότι έβγαινε σχετικά δύσκολα. Μια φορά τον έβγαλα για να δω πως γίνεται αλλά μετά τον έβαλα πίσω και δεν τον έβγαλα ποτέ.
Πεντασφαιρη νομίζω δεν ήταν , 3+1 νομίζω ότι έπαιρνε.
Θυμάμαι ότι ίσα που δεν πρόλαβα το απριλιατικο τρυγόνι και ότι πάντα είχα την καραμπίνα τρισφαιρη.
Σαλάχι τηγανιτο με σκορδαλιά και παντζάρια.....Σαλάχι έχω φάει και μου αρέσει και μουγγρί αλλά δεν θυμάμαι γεύση, ήμουν μικρός. Παρακαλάω τον πατέρα μου να φέρει κάνα σαλάχι, αλλά....![]()
έτσι με μια δυνατή σκορδαλια, όνειρο!! Θα προσπαθήσω να καλοπιασω τη μάνα μου, μ ανοιξατε την όρεξηΣαλάχι τηγανιτο με σκορδαλιά και παντζάρια.....
Όσο για το μουγκρι να ξέρεις πως δεν νοείται Γαλλική γκουρμέ ψαροσουπα χωρίς τουλάχιστον 300 γρ. μουγκρί. Έχω ένα μέρος στανταράκι με σύρμα πολυαγκιστρο και φρισα έχω βγάλει μουγκρι 8 κιλά.
Την σμέρνα, αν και έχω βγάλει ένα σωρό και από δαύτες, δεν κατάφερα ποτέ να την καθαρίσω σωστά. Τι κι αν είδα όλα τα video του YouTube, τι κι αν καθησα με υπομονή και φαλτσετα να την φιλεταρω, πάντα μου έμεναν μέσα τα κόκαλα της πλάτης![]()
Το σαλάχι έχει δεκάδες είδη, εκεί που σπουδάζεις υπάρχει ο βάτος και η ρίνα, δύο διαφορετικά είδη. Τα σαλάχια είναι απίστευτο φαΐ, απλά δεν είναι εμπορευσιμα γιατί δεν τα ξέρει ο κόσμος και έχουν μπελά στο γδαρσιμοέτσι με μια δυνατή σκορδαλια, όνειρο!! Θα προσπαθήσω να καλοπιασω τη μάνα μου, μ ανοιξατε την όρεξη
Σαλάχι τηγανιτο με σκορδαλιά και παντζάρια.....
Όσο για το μουγκρι να ξέρεις πως δεν νοείται Γαλλική γκουρμέ ψαροσουπα χωρίς τουλάχιστον 300 γρ. μουγκρί. Έχω ένα μέρος στανταράκι με σύρμα πολυαγκιστρο και φρισα έχω βγάλει μουγκρι 8 κιλά.
Την σμέρνα, αν και έχω βγάλει ένα σωρό και από δαύτες, δεν κατάφερα ποτέ να την καθαρίσω σωστά. Τι κι αν είδα όλα τα video του YouTube, τι κι αν καθησα με υπομονή και φαλτσετα να την φιλεταρω, πάντα μου έμεναν μέσα τα κόκαλα της πλάτης![]()