Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τώρα όσο για σενα Κώστα και τα προβλήματα που αντιμετοπίζεις με τον σκύλο θα σου πρότεινα την μέθοδο του δονητή.Αποδεδειγμένα αποτελεσματική αφού ξέρω κάποιον που τον δουλεύει πολύ παρέα με το ασπρόμαυρο σκυλάκι του

Τώρα όσο για σενα Κώστα και τα προβλήματα που αντιμετοπίζεις με τον σκύλο θα σου πρότεινα την μέθοδο του δονητή.Αποδεδειγμένα αποτελεσματική αφού ξέρω κάποιον που τον δουλεύει πολύ παρέα με το ασπρόμαυρο σκυλάκι του
αν ήταν το βιολί πουλί
θα το παίζανε πολλοί

.violin..buy.

καλησπέρα σας :)

ο δικός μου όποτε βρεί πόρτα ανοιχτή την κάνει και σε 1-2 ώρες γυρίζει
στην αρχή είχα άγχος κι εγώ :)
Μάκη εγώ δεν έχω το άγχος μήπως και δεν γυρίσει. Έχω άγχος γιατί είναι επιθετικός και μπορεί να αρπάξει κανέναν άνθρωπο. Έχω πει τον παππού 1000 φορές να κλείνει την πόρτα αλλά ξεχνάει.

μαγκες καλησπερα...επιστροφη στην βαση μου ραφηνα μετα απο μια κουραστικη μερα στην αθηνα....το τι χιλιομετρο κ κινηση εφαγα σημερα δεν λεγεται.....που πανε ολοι αυτοι ρε πουστη μου?μιλαμε δεν υπηρχε δρομος στο περιστερι σημερα που να μην ηταν μποτιλιαρισμενος...αστα διαλα

Last edited by a moderator:
Μάκη εγώ δεν έχω το άγχος μήπως και δεν γυρίσει. Έχω άγχος γιατί είναι επιθετικός και μπορεί να αρπάξει κανέναν άνθρωπο. Έχω πει τον παππού 1000 φορές να κλείνει την πόρτα αλλά ξεχνάει.
βάλτον να δαγκώσει τον παππού .big smile.

Καλησπέρα στην τρελοπαρέα...
Μετά από 2ημερη απουσία καθώς επιτέλους πήρα το πτυχίο μου στα χέρια και το γιόρτασα δεόντος,επιστροφή σπίτι και ξεκινάει κυνήγι μέχρι να μην αντέχω άλλο...cool..banana..banana.

Μετά από 2ημερη απουσία καθώς επιτέλους πήρα το πτυχίο μου στα χέρια και το γιόρτασα δεόντος,επιστροφή σπίτι και ξεκινάει κυνήγι μέχρι να μην αντέχω άλλο...cool..banana..banana.
Μπράβο Χρηστάρα.bravo..bravo.

μπράβο ρε Χρήστο εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχεια :)

Status
Not open for further replies.
Back