Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλη την παρέα....
Περαστικά και εύχομαι γρήγορη αναρωση στους ασθενής.....
Τζιμαρα περαστικά ρε φίλε......ξέρω εγώ τη χρειάζεσαι για να γίνει καλά.......... Λίγο στον ωροπο απόγευμα και μετά τρελή γαρίδα...... ;)

Καλησπερα στην παρεα απο τα καλοκαιρινα Χανια τσι Κρητης.
Ωρα για μελετη HL και καφεδακι.
Μιλουσα με παλιο συναδελφο απο UK και μου ειπε οτι παιζουν αυτα τα οπλα σε sites ξερει κανεις τιποτα;;;

https://www.sportsmanguncentre.co.uk/catalogsearch/result/?q=Kofs

καλησπέρα σας κοι :)
Καλησπέρα μάγκες... Όχι κ τόσο καλά σήμερα έχω ξυπνήσει απο το πρωί με τρομερο πονοκέφαλο κ κρυαδες με πόνο στην δεξιά ωμοπλάτη μια δύσκολη κατάσταση σήμερα
Μια απ τα ιδια...:(
περαστικά σας κοι :)

Καλησπερα στην παρεα απο τα καλοκαιρινα Χανια τσι Κρητης.
Ωρα για μελετη HL και καφεδακι.
Μιλουσα με παλιο συναδελφο απο UK και μου ειπε οτι παιζουν αυτα τα οπλα σε sites ξερει κανεις τιποτα;;;

https://www.sportsmanguncentre.co.uk/catalogsearch/result/?q=Kofs
Τουρκία
νομίζω είναι το ίδιο εργοστάσιο με τα YILDIZ :)

Καλησπέρα σε όλη την παρέα....
Περαστικά και εύχομαι γρήγορη αναρωση στους ασθενής.....
Τζιμαρα περαστικά ρε φίλε......ξέρω εγώ τη χρειάζεσαι για να γίνει καλά.......... Λίγο στον ωροπο απόγευμα και μετά τρελή γαρίδα...... ;)
.shoot..shoot.ffff.beer.ετσι με την σειρα χρηστο

Ξεκίνησε η πολυπόθητη βροχούλα, ακόμα έχει μποφωρια αλλά μόλις κόψουν θα πιάσει καλά πιστεύω.

Kαλησπερα παιδια,περαστικα στο πατερα του Γιαννη καθως και στο Δημητρη.....συμπαθατε με αν ξεχασα κανεναν.:)

καλησπερα κυριοι! καλοκαιρινη μερα η σημερινη εδω με περιπου 20+ βαθμους το μεσημερι..για μπανιο ηταν..κανουν ακομα αρκετοι εδω μια βολτα που περασα απο παραλια ...
Γιαννη περαστικα στον πατερα ευχομαι!
Δημητρη περαστικα ! κακη ενοχληση η μεση με πιανει και μενα που και που.
Ευχαριστώ παιδιά.

Καλησπέρα στην παρέα ... καλοκαιρινή μέρα εδώ σήμερα, κι αφού νυχτώνει νωρίς, μόλις γύρισα σπίτι από τη δουλειά στις 3.30' έφαγα στα γρήγορα κι έφυγα αμέσως για "απογευματινό" ...
... στο σκοπευτήριο !!! ;) :D
Η πρώτη πούλα, από 6 άτομα, είχε ήδη ξεκινήσει! Πήρα καφέ κι έκατσα και παρακολουθούσα, εν τω μεταξύ ήρθαν κι άλλοι "καψωμένοι", κι όταν τέλειωσε η πρώτη πούλα μπήκαμε στη 2η.
Το σχήμα ήταν το ίδιο με τις τελευταίες 3-4 φορές που είχα πάει, αρκετά δύσκολο ... όταν είδα ότι δεν το είχε αλλάξει φοβήθηκα ότι θα τα πάω χάλια, αλλά δεν ξέρω πως κατάφερα και δεν αγχώθηκα, και τελικά έριξα αρκετά καλά και το ευχαριστήθηκα !!! :) .cool. Μετά από μας άλλα 5 άτομα ίσα-ίσα που πρόλαβαν να ρίξουν την 3η πούλα πριν σκοτεινάσει !!!
Φυσίγγια NSI DUE Sporting που τα πήρα από εκεί, και μερικά UNO PRIMA που μου είχαν μείνει από την προηγούμενη φορά....well done.

Status
Not open for further replies.
Back