Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περάσαμε πολύ όμορφα αποψε με τον Κώστα,τον Νικολή ,τον Δημήτρη ,τον Χρήστο και τον αφερφό του Βασίλη ,αλλά και με τον Σπύρο.Κουβεντούλα μετα προβατίνας ,τσίπουρου και μπύρας η ώρα πέρασε.Ομορφα μεν ,γρήγορα δε.
Χάρηκα πολύ που γνώρισα απο κοντά τον Κώστα και τον Δημήτρη ,αλλά και τον Βασίλη τον αδελφό του Χρήστου.
Εξω κακός χαμός .Πολύ βροχή ,αλλά ο δρόμος για αύριο είναι πια μονόδρομος.Ηγουμενίτσα !
Τώρα αν βρεθούμε απο το νερό σε καμιά Κέρκυρα .......δεν ξέρω.
Την καληνύχτα μου απόψε απο Γιάννενα απο το σπίτι του Κριστόφ Φρανσουά.

Κωστα σου βρηκα κυνηγι
Φίλε Τάσο αυτά είναι, ζήτω συγνωμη για την ποιότητα των φωτογραφιών αλλά δεν μπορώ να τις κατεβάσω αλλιώς οπότε τα βγαλα με το κινητό φώτο από την μηχανή.
Το πρώτο θήραμα με το μπενελακι το 20αρι.

Τσιχλονια, ζουπα στον ιδρώτα Φεβρουάριο μήνα? το καλύτερο περπατητο που έκανα εκείνη την χρόνια από άποψη καρπωσης.

Και από άλλες φορές.

Την ημέρα κυνήγι και το βράδυ ψάρεμα.

Καλημερα σε ολους!:)
Πολυ αέρας το πρωι,τώρα πολύ συννεφιά κ δεν λέει να βρέξει...asking.
Όλο τον Οκτώβρη εδώ στην περιοχή μου πρέπει να έβρεξε 2-3 φορές κ δεν κράτησε ούτε ώρα,έβαλε κ αέρα μετά κ τα στέγνωσε όλα...asking.
Όλο το νερό το πήγε σε άλλες περιοχές..τι να πω..
Φίλε Τάσο αυτά είναι, ζήτω συγνωμη για την ποιότητα των φωτογραφιών αλλά δεν μπορώ να τις κατεβάσω αλλιώς οπότε τα βγαλα με το κινητό φώτο από την μηχανή.
Το πρώτο θήραμα με το μπενελακι το 20αρι.

Τσιχλονια, ζουπα στον ιδρώτα Φεβρουάριο μήνα? το καλύτερο περπατητο που έκανα εκείνη την χρόνια από άποψη καρπωσης.

Και από άλλες φορές.

Την ημέρα κυνήγι και το βράδυ ψάρεμα.

Μια χαρά φαίνονται οι φώτο Κώστα,Μπράβο ωραίος...well done.
Ο λουτσος πιαστηκε σε minnow??
Για να τσεκάρω την μνήμη σου,φυσίγγια θυμασε??.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back