Φαρδινα θα έλεγα μαλλον.xm.Μήπως ψηλωσες;;;Καλησπερα κ στους υπόλοιπους κύριους
Φαρδινα θα έλεγα μαλλον.xm.Μήπως ψηλωσες;;;Καλησπερα κ στους υπόλοιπους κύριους
Μήπως ψηλωσες;;;![]()
Διαφωνώ....δεν σε νοιάζει αν είναι κέντρο ή με την Περιφέρεια?Επειδή έχω παίξει πολύ μπάσκετ στην ζωή μου ακόμα κ σε επαγγελματικο επίπεδο πάντα οι προπονητές που είχα μου έλεγαν "καλό σουτ" είναι αυτό που μπαίνειΕτσι λοιπόν έχω υιοθέτησει το ίδιο μότο κ στο κυνήγι καλή ντουφεκια είναι αυτή που θα μου δώσει το θήραμα χωρίς να με νοιάζει αν την σκότωσα ωραία
![]()
Βρε ας έχει πουλιά κ σου λέω εγωΔιαφωνώ....δεν σε νοιάζει αν είναι κέντρο ή με την Περιφέρεια?
Τα είχες κόψει τα νύχια σου;;Μπορεί να συμβεί αυτό .
Εγω ας πούμε μέχρι τα 30 μου φόραγα 44 νούμερο παπούτσι και ξαφνικά πήγα στο 45.5 .
Από εκείνη την μέρα βέβαια παρακάλαγα να συμβεί το ίδιο και με άλλα μέλη του σώματος μου αλλά μάταια![]()
Ανάποδο λέι απ?Βρε ας έχει πουλιά κ σου λέω εγω.shoot..shoot.κ ανάποδο ντουμπλε κανω
Μπορεί να συμβεί αυτό .
Εγω ας πούμε μέχρι τα 30 μου φόραγα 44 νούμερο παπούτσι και ξαφνικά πήγα στο 45.5 .
Από εκείνη την μέρα βέβαια παρακάλαγα να συμβεί το ίδιο και με άλλα μέλη του σώματος μου αλλά μάταια![]()
Παιχταρά μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω εδώ που τα λέμε. Πέρα από το κοινό αποτέλεσμα, είναι ίδια η αίσθηση να μπει το τρίποντο με ταμπλό με το να μπει ακούγοντας μόνο τον ήχο από το διχτάκι ("χλατς" το λέμε εδώ);Επειδή έχω παίξει πολύ μπάσκετ στην ζωή μου ακόμα κ σε επαγγελματικο επίπεδο πάντα οι προπονητές που είχα μου έλεγαν "καλό σουτ" είναι αυτό που μπαίνειΕτσι λοιπόν έχω υιοθέτησει το ίδιο μότο κ στο κυνήγι καλή ντουφεκια είναι αυτή που θα μου δώσει το θήραμα χωρίς να με νοιάζει αν την σκότωσα ωραία
![]()
Έχεις παίξει μπάσκετ φιλαρακι;;Παιχταρά μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω εδώ που τα λέμε. Πέρα από το κοινό αποτέλεσμα, είναι ίδια η αίσθηση να μπει το τρίποντο με ταμπλό με το να μπει ακούγοντας μόνο τον ήχο από το διχτάκι ("χλατς" το λέμε εδώ);Για να μην πω άλλο παράδειγμα....
![]()
Δε θα έπρεπε; Η αλήθεια είναι πως δεν έχω παίξει σε ομάδα αλλά προσπάθησα να το προσαρμόσω κοντά στο δικό σου άθλημα. Να σου το πω αλλιώς στο ποδόσφαιρο που έχω παίξει σε ομάδες. Είναι ή ίδια αίσθηση να μπει γκολ από αυτογκόλ με το να καρφώσεις ένα στο " Γ " από τα 35 μέτρα;Έχεις παίξει μπάσκετ φιλαρακι;;![]()
Εγω αυτο το παρατηρησα στο νουμερο του τζινΜπορεί να συμβεί αυτό .
Το ίδιο είναι να τρως το παιδάκι με το χέρι κ το ίδιο με μαχαιροπίρουνο;;;Δε θα έπρεπε; Η αλήθεια είναι πως δεν έχω παίξει σε ομάδα αλλά προσπάθησα να το προσαρμόσω κοντά στο δικό σου άθλημα. Να σου το πω αλλιώς στο ποδόσφαιρο που έχω παίξει σε ομάδες. Είναι ή ίδια αίσθηση να μπει γκολ από αυτογκόλ με το να καρφώσεις ένα στο " Γ " από τα 35 μέτρα;![]()
Δεν μου αρέσουν καθόλου τα σκοτωματα μου!κάτι έχει αλλάξει στο κορμί και αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στα μέτρα μου!