Αααχ ρε ταλαιπωρε....
βαρατε πατριωτες.........
Νερό φίλε Μάνο, ειδικά εδώ στην εξορία με την ρουτίνα σπίτι δουλειά περνάει ο καιρός, άντε να περάσει γρήγορα αυτός ο χρόνος να λασκαρω.Καλημέρα σας.
Κωνσταντίνε ωραίες φωτογραφίες, πως περνάν τα χρόνια ρε γαμώτο..
Αν θυμάμαι λέει με κάθε λεπτομέρεια .xm.φυσίγγια winchester universal 24γρ no 7,5 και federal πάλι τα ίδια,τα φτηνιαρικα του Walmart. Στην άκρη της ζώνης είναι και τέσσερα φυσίγγια πιο χοντρά φαίνονται που έχουν αρπάξει οι παφυλες,δύο b&p 26γρ με επινικελωμενα νο7 φυσιγγαρες αυτά Τάσο στις πέρδικες ήταν φωτιά, και δύο fiocchi golden pheasant no6 επινικελωμενα.Καλημερα σε ολους!
Πολυ αέρας το πρωι,τώρα πολύ συννεφιά κ δεν λέει να βρέξει...asking.
Όλο τον Οκτώβρη εδώ στην περιοχή μου πρέπει να έβρεξε 2-3 φορές κ δεν κράτησε ούτε ώρα,έβαλε κ αέρα μετά κ τα στέγνωσε όλα...asking.
Όλο το νερό το πήγε σε άλλες περιοχές..τι να πω..
Μια χαρά φαίνονται οι φώτο Κώστα,Μπράβο ωραίος..
Ο λουτσος πιαστηκε σε minnow??
Για να τσεκάρω την μνήμη σου,φυσίγγια θυμασε??![]()
Αν θυμάμαι λέει με κάθε λεπτομέρεια .xm.φυσίγγια winchester universal 24γρ no 7,5 και federal πάλι τα ίδια,τα φτηνιαρικα του Walmart. Στην άκρη της ζώνης είναι και τέσσερα φυσίγγια πιο χοντρά φαίνονται που έχουν αρπάξει οι παφυλες,δύο b&p 26γρ με επινικελωμενα νο7 φυσιγγαρες αυτά Τάσο στις πέρδικες ήταν φωτιά, και δύο fiocchi golden pheasant no6 επινικελωμενα.
Αν ποτε μιλήσετε ρωτησε τον αν εχει φωτο.φτιάχνει ακομα?Ο λουτσος πιάστηκε με χειροποίητο ψαράκι που έφτιαξε φίλος, μάλιστα δεν είχε σωστή πλεύση και το επιδιορθωσε.
Ναι μιλάμε, απλή κατασκευή φίλε Τάσο, ξύλο δύο σαλαγκιες ένα κομμάτι πλαστικό και βάψιμο με μανο για τα νύχια. Για να περάσει η ώρα το έφτιαξε,ξέρεις πως είναι ο χειμώνας στα νησιά αλλά τελικά αποδείχθηκε σουπερ εργαλείο.
Αν ποτε μιλήσετε ρωτησε τον αν εχει φωτο.φτιάχνει ακομα?
Μήπως ψηλωσες;;;Δεν μου αρέσουν καθόλου τα σκοτωματα μου!κάτι έχει αλλάξει στο κορμί και αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στα μέτρα μου!